Zweedse premier: Geen connectie tussen stijgend geweld en migratie

De linkse Stefan Löfven van de sociaaldemocratische arbeiderspartij in Zweden doet merkwaardige uitspraken.

Deze week liet hij nog eens duidelijk weten hoe hij de situatie in zijn land ziet en hoe hij dus het leven van de Zweedse burgers op het spel blijft zetten.

“De segregatie is omdat er te weinig werkgelegenheid is en er een hoge werkeloosheid is in deze gebieden. Maar dat zou hetzelfde zijn, ongeacht wie er hier zouden wonen. Als je in Zweden bent geboren onder dezelfde omstandigheden zou je hetzelfde resultaat krijgen.”

WAT??

Hij zei het echt. En als het met Zweden zo doorgaat zoals nu, dan is dat land gedoemd. Een President van een land die zulke uitspraken doet, zal zich hopelijk ooit nog eens voor de rechter moeten verantwoorden. Samen met nog veel meer Europese leiders en politici.

Zweden is het land dat het waarschijnlijk het zwaarst te verduren heeft. De Islamisering zorgt voor dagelijkse mega problemen. Het probleem is dat de Zweedse wet in 2005 zo is aangepast dat men etniciteit niet meer aan criminaliteit mag koppelen.

Zo is het dus moeilijk uit te zoeken in hoeverre de Islamisering ook de Zweedse samenleving aan het afbreken is en kan men dus met een gerust hart het gevaarlijke spelletje “struisvogeltje” spelen..

Vanwege deze stupide wet worden er dan maar onderzoeken gedaan op naam. Zo is er bekend geworden dat van elke 4 mensen met de naam Ali er eentje een crimineel strafblad heeft. Dezelfde onderzoeken werden gedaan naar namen zoals Ahmed en Murat. De uitkomsten komen uiteraard overeen met alle cijfers in Europa over deze groep mensen. (bron)

Stefan Löfven

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hij durfde zelfs nog verder te gaan:

“Zelfs zonder de vluchtelingencrisis in 2015 zou Zweden hetzelfde probleem hebben.”

De sociaaldemocratische President beweert dus, tegen alle cijfers wereldwijd in, dat er geen enkele relatie bestaat tussen migratie en meer criminaliteit.

Het geweld van allochtone bendes is zo erg en gevaarlijk geworden dat Denemarken grensbewaking heeft ingezet bij de Zweeds-Deense grens.(bron)

Expressen publiceerde in september dit jaar  een onderzoek naar alle schietincidenten in Malmö. Dat werd gedaan door de Zweedse krant Sydsvenskan. Hieruit werd duidelijk dat het allergrootste gedeelte van de daders een niet westerse achtergrond heeft. (bron)

In 2018 werd ook al een onderzoek gedaan hiernaar door de SVT. De uitslag was, zoals te verwachten, hetzelfde. (bron)

Het is ongelooflijk maar helaas… Het is waar. Deze man is een gevaar voor zijn eigen land én omringende landen.

Zie hier meer artikelen over de ondergang van Zweden:
Zweden op weg naar burgeroorlog

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
2
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x