CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Zweden op weg naar Burgeroorlog

De voormalige directeur van Scania waarschuwt dat Zweden richting een burgeroorlog gaat. 

Dit vanwege de ongecontroleerde massa-immigratie van vreemde culturen.

Dat zei Leif Östling tijdens een interview met het Zweedse Swebbtv. Hij is de voormalig directeur van het vrachtwagenbedrijf Scania die tevens de functie van voorzitter van het wetenschappelijk bureau Södertälje Science Park bekleedt.

De massale aankomst van mensen met een niet-Westerse cultuur die niet integreren in onze samenleving, heeft ervoor gezorgd dat we in een fase zitten waar het kan omslaan in een gewelddadige burgeroorlog. (bron)

“We hebben veel te veel buitenlanders opgenomen. Dat hebben we zelf gedaan er niet goed bij nadenkend dat mensen uit het Midden-Oosten en Afrika een samenleving hebben die 100 jaar achterloopt op de onze. Dit is hun gevoel en beeld van wat een samenleving inhoudt.” aldus Leif

De cijfers van seksueel misbruik,  geweld van bendes, georganiseerde misdaad en werkloosheid zijn nog nooit tevoren zo verschrikkelijk hoog geweest vanwege de komst van migranten. Het meest onbegrijpelijke is dat deze cijfers worden genegeerd en men gewoon doorgaat met deze massa-immigratie van mensen uit het Midden-Oosten en Afrika. Een onbeschrijflijk iets.

In het interview vertelde hij ook dat het leger op een gegeven moment nodig zal zijn om de onrust in deze enclaves te onderdrukken.

Östling praat ook over zijn ervaringen met migranten en de integratie van deze mensen op de werkvloer. Tijdens zijn loopbaan bij Scania zijn er bijna 90 van de 100 Somalische immigranten ontslagen. Ze waren niet in staat samen te werken met hun Zweedse collega´s.

De voormalige directeur hoopt dat de grote problemen in zijn land binnen een decennium kan worden opgelost maar vreest het ergste. Het meest logische is dat een burgeroorlog het eindresultaat gaat zijn.

Hoe heeft het ook in Zweden zover kunnen komen?

Linkse politici wijzen altijd op “het grootste gedeelte dat wel gewoon integreert zijn de dupe:” De eerstvolgende politici die deze woorden nog een keer uitspreekt zou gelijk uit zijn functie als politicus moeten worden ontheven wegens het opzettelijk aansturen naar een burgeroorlog in eigen land.

Bron: https://voiceofeurope.com/2019/10/sweden-is-headed-for-a-civil-war/

Help ons mee dit geluid groot te maken en Nederland wakker te schudden!
Weg met de levensgevaarlijke globalisten, de corrupte media en het partijkartel!

Of wordt onze Patron! Vanaf €25 krijg je een mok toegestuurd van CSTV en ontvang je van tijd tot tijd leuke verrassingen van CommonSenseTV!

 

 

5 3 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
7 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
7
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x