NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Zweden op weg naar Burgeroorlog

De voormalige directeur van Scania waarschuwt dat Zweden richting een burgeroorlog gaat. 

Dit vanwege de ongecontroleerde massa-immigratie van vreemde culturen.

Dat zei Leif Östling tijdens een interview met het Zweedse Swebbtv. Hij is de voormalig directeur van het vrachtwagenbedrijf Scania die tevens de functie van voorzitter van het wetenschappelijk bureau Södertälje Science Park bekleedt.

De massale aankomst van mensen met een niet-Westerse cultuur die niet integreren in onze samenleving, heeft ervoor gezorgd dat we in een fase zitten waar het kan omslaan in een gewelddadige burgeroorlog. (bron)

“We hebben veel te veel buitenlanders opgenomen. Dat hebben we zelf gedaan er niet goed bij nadenkend dat mensen uit het Midden-Oosten en Afrika een samenleving hebben die 100 jaar achterloopt op de onze. Dit is hun gevoel en beeld van wat een samenleving inhoudt.” aldus Leif

De cijfers van seksueel misbruik,  geweld van bendes, georganiseerde misdaad en werkloosheid zijn nog nooit tevoren zo verschrikkelijk hoog geweest vanwege de komst van migranten. Het meest onbegrijpelijke is dat deze cijfers worden genegeerd en men gewoon doorgaat met deze massa-immigratie van mensen uit het Midden-Oosten en Afrika. Een onbeschrijflijk iets.

In het interview vertelde hij ook dat het leger op een gegeven moment nodig zal zijn om de onrust in deze enclaves te onderdrukken.

Östling praat ook over zijn ervaringen met migranten en de integratie van deze mensen op de werkvloer. Tijdens zijn loopbaan bij Scania zijn er bijna 90 van de 100 Somalische immigranten ontslagen. Ze waren niet in staat samen te werken met hun Zweedse collega´s.

De voormalige directeur hoopt dat de grote problemen in zijn land binnen een decennium kan worden opgelost maar vreest het ergste. Het meest logische is dat een burgeroorlog het eindresultaat gaat zijn.

Hoe heeft het ook in Zweden zover kunnen komen?

Linkse politici wijzen altijd op “het grootste gedeelte dat wel gewoon integreert zijn de dupe:” De eerstvolgende politici die deze woorden nog een keer uitspreekt zou gelijk uit zijn functie als politicus moeten worden ontheven wegens het opzettelijk aansturen naar een burgeroorlog in eigen land.

Bron: https://voiceofeurope.com/2019/10/sweden-is-headed-for-a-civil-war/

Help ons mee dit geluid groot te maken en Nederland wakker te schudden!
Weg met de levensgevaarlijke globalisten, de corrupte media en het partijkartel!

Of wordt onze Patron! Vanaf €25 krijg je een mok toegestuurd van CSTV en ontvang je van tijd tot tijd leuke verrassingen van CommonSenseTV!

 

 

0 0 vote
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
7 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Anne de Woeste

Zweden…. het was ooit een aardig land met mooie auto’s, Zweedse gehaktballetjes en knackebrod. Nu leveren ze politiek correcte meubelboulevards met handleidingen die geen zinnig mens begrijpt, discutabele personages zoals de Gretha Thurnbergs en Kasja Ollongrens van de wereld.

Technisch gezien is het land nog maar goed voor twee dingen, namelijk de band Sabaton en natturlijk de soldiers of Odin (zoiets zouden we in Nederland ook kunnen gebruiken 😉 ).

[…] Zie ook: ZWEDEN OP WEG NAAR BURGEROORLOG! […]

[…] Het gaat sowieso niet best in Zweden. Dat is ook niet zo vreemd als links aan de macht is. Het land dreigt serieus op een burgeroorlog af te gaan. https://commonsensetv.nl/zweden-op-weg-naar-burgeroorlog/ […]

[…] Zweden op de rand van een burgeroorlog: https://commonsensetv.nl/zweden-op-weg-naar-burgeroorlog/ […]

[…] Zie hier meer artiekelen over de ondergang van Zweden: Zweden op weg naar burgeroorlog […]

[…] Zweden op weg naar burgeroorlog? […]

Lady lankhorst

Heel triest om te lezen, dat zo’n prachtig land ook door de verkeerde mensen (Regeringleiders) hun land ten onder zien gaan vanwege een machtsstrijd en geld…

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl

Gerelateerde berichten

DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x