NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Stop de censuur en laat uw ISP en hackers niet meekijken!

Gebruik couponcode: lockdown10%

Zweden: “Ze kunnen wel terug naar het oude normaal maar ze willen gewoon niet.”

Waar is ons gezonde verstand gebleven?

Dat er ook nog zoveel mensen zijn die hier in mee gaan is een les voor velen geweest hoe makkelijk de mensheid te beïnvloeden is. Wat een massahysterie. Waar zijn we in beland en hoe kunnen mensen hardnekkig dit flinterdunne verhaal blijven steunen en geloven?

Het is iets waar je niet met je verstand bij kunt als beetje kritisch wakker persoon. En dat is frustrerend. Wanneer feiten niet meer kunnen overtuigen, wat moeten we dan nog?

Een interessant stuk kwamen wij hier tegen:

XANDERNIEUWS:

Terwijl bijna de hele Nederlandse politiek, zowel regering als oppositie, collectief zijn verstand lijkt te hebben verloren en aandringt op het verplicht stellen van mondkapjes, laten ze zich in het nuchtere Zweden en Denemarken niet van de wijs brengen door alle angstpropaganda. In Denemarken is zonder mondkapjesplicht en zonder social distancing op scholen bijna weer de normale situatie van vóór de coronacrisis bereikt. Die normale situatie is – gezien de absurde pleidooien in de Tweede Kamer vandaag, en het ‘advies’ van het kabinet om in winkels en publieke ruimtes mondkapjes te dragen – echter iets waar het Nederlandse parlement overduidelijk NIET naar terug wil.

Europa lijkt opgesplitst te zijn in twee parallelle universa. In West- en Zuid Europa blijft men de corona angstpandemie hoax met steeds strengere, waanzinnigere samenleving- en economie verwoestende maatregelen handhaven en zelfs verergeren, terwijl in Scandinavië het gezonde verstand is bewaard, en het leven juist weer bijna teruggekeerd is naar normaal.

(En kom niet aan met dat Zweden zo dun bevolkt is – in de metropool Stockholm wonen 2,5 miljoen mensen, meer dan 2,5 keer zoveel als in Amsterdam).

In Zweden, Noorwegen (op enkel een draagadvies in drukke treinen na) en Denemarken zijn er geen obsessieve social distancing regels, geen verplichte mondkapjes, geen avondklokken, geen (dreigende) lockdowns, en zeker geen draconische boetes, waarmee ook in Nederland de hele bevolking in gijzeling wordt gehouden tot de al in maart aangekondigde, enige goedgekeurde ‘oplossing’ beschikbaar is: een vaccin.

Hypochondrische cultuur richt zich nu ook tegen kinderen

Het ergste aan de nieuwe hypochondrische cultuur die in de VS en het grootste deel van Europa zo agressief wordt gepromoot is dat de corona-bureaucraten zich nu ook steeds meer op kinderen en jong volwassenen richten. In veel landen is een meedogenloos regime ontstaan, dat – nota bene bijna overal op aandringen van doodsbang gemaakte docenten – naar believen de meest beperkende en idiote maatregelen neemt om zogenaamd de ‘gezondheid’ en ‘veiligheid’ van leerlingen te beschermen.

In Groot Brittannië heeft die onderdrukking er al toe geleid dat vele duizenden leerlingen verplicht naar huis werden gestuurd en daar minimaal 2 weken in quarantaine moeten blijven. Veel Nederlandse scholen hebben er voor gekozen om slechts beperkte aantallen leerlingen toe te laten, en letten werkelijk op iedere kuch of nies (alsof dat niet normaal is in september). Nu het kabinet het paniek zaaien iedere paar weken in een hogere versnelling zet, valt te verwachten dat de meeste scholen straks weer helemaal dichtgaan.

En dat allemaal om de veronderstelde verspreiding van een virus in te dammen, dat in alle landen die deze maatregelen nemen al maanden nog amper slachtoffers maakt. De meeste ziekenhuizen zijn vrijwel leeg, maar desondanks wordt het mantra dat de zorg weer ‘overbelast’ wordt met ‘corona patiënten’, dagelijks herhaald, en weigeren de politieke en medische autoriteiten te erkennen dat de gebruikte PCR test – ook volgens de uitvinder en de fabrikanten – volkomen ongeschikt is om Covid-19 te detecteren, of wat voor ‘live’ virus dan ook.

Omdat het complete beleid gebaseerd is op deze – wetenschappelijk bewezen nutteloze – testen, zijn alle berichten over ‘snel oplopende aantal besmettingen’ je reinste flauwekul en volksverlakkerij. Hetzelfde geldt automatisch voor

alle maatregelen die reeds zijn genomen, vandaag werden genomen, en nog zullen worden genomen.

Denemarken ziet in dat beperkingen voor scholen bom onder samenleving legt:

LEES HIER VERDER:
https://www.xandernieuws.net/algemeen/denemarken-gebruikt-gezond-verstand-en-zit-zonder-mondkapjes-weer-bijna-op-normaal/

Hier een video over het leven in Zweden.

Beoordeel dit artikel alstublieft. Het helpt mee om door de censuur heen te komen.

4.5 12 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments

We hebben uw hulp hard nodig

Ondersteun je immuunsysteem!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
2
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x