NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Zweden gehoorzaamt EU – Illegalen vrijlaten uit detentie

Gisteren meldden wij al dat Dunja Mijatović, de huidige commissaris voor mensenrechten van de Raad van Europa, eiste van alle lidstaten om uitgeprocedeerde asielzoekers en illegalen vrij te laten en ze onze samenleving in te sturen.

https://commonsensetv.nl/europese-raad-migranten-moeten-worden-vrijgelaten-uit-detentie/

Zonder papieren, zonder voldoende achtergrond informatie. Illegalen waaronder een substantieel deel zich schuldig heeft gemaakt aan criminele activiteiten tijdens hun verblijf.

Een waanzinnige eis waarvan je bijna niet kunt indenken dat daar géén politieke agenda achter zit.

Dit gaat onherroepelijk problemen opleveren. Het is hard om dat zo te stellen maar een gedeelte van deze vrijgelaten mensen gaat zich schuldig maken aan geweld en andere criminaliteit met alle gevolgen van dien.

Dit zijn nou eenmaal de cijfers. Een aanzienlijk percentage gaat het verzieken. Dat is al jarenlang en wereldwijd bekend. De criminaliteit van de eigen bevolking valt in het niets tegenover de criminaliteit die deze migranten veroorzaken.

Was dit niet het geval geweest dan zouden minder mensen problemen hebben gehad met zulk soort maatregelen en meer begrip op kunnen brengen, op de echte te verachten racisten na. Zo intolerant zijn wij niet in Nederland, niet in Zweden en niet in Europa over het algemeen.

Op de eis van deze Eurofiele Dunja zouden bepaalde landen al gehoor hebben gegeven, zij het op kleine schaal. Ook Nederland zou gehoor hebben gegeven aan deze eis. (bron) (bron)

Dunja Mijatović:
“Releases have been reported in several member states, including Belgium, Spain, the Netherlands and the United Kingdom, with the latter country having just announced a review of the situation of all those in immigration detention.”  (bron)

Zweden lijkt nu ook klaar om te voldoen aan de eisen van de EU.

Het land waar het in de grote steden waarschijnlijker is dat uw minderjarige kind alleen op straat wél beroofd wordt dan niet. (bron)

De migranten in detentie kunnen niet gedeporteerd worden vanwege de gesloten grenzen en dus vindt men het de beste oplossing ze in de massa te laten verdwijnen. Zonder papieren, zonder werk, zonder geld, zonder identiteit.

De grenspolitiechef Ulrica Granberg vertelde tijdens een radiointerview wel dat het “het beste is om veroordeelde criminelen niet direct vrij te laten.” (bron)

Ulrica Granberg

 

Dunja Mijatović eist de vrijlating van migranten vanwege de wetten van vrijwel ieder EU-land en natuurlijk…de mensenrechten. De Coronacrisis mag dus geen excuus zijn om deze illegalen langer vast te houden.

Maar mag het Coronavirus dan wél een excuus zijn om onze vrijheden strafbaar te maken en ons op te sluiten in huis en mensen te beperken in hun bewegingsvrijheid? Zijn dat geen mensenrechten? Wat zeggen de wetten daarover?

Er worden op dit moment in heel veel landen bepaalde wetten en rechten aangepast maar in het geval van illegalen (al een strafbaar feit op zich) mag er geen uitzondering worden gemaakt?

Dat deze uitgeprocedeerde illegalen zich gaan verstoppen dat moge duidelijk zijn. Een logische reactie.

Het argument dat deze mensen binnen een half jaar of een jaar alsnog uitgezet gaan worden is dan ook niet heel serieus te nemen. (bron)

Lees dit artikel en het wordt duidelijk waarom deze maatregelen, vooral in het verloren Zweden, irrationeel en gevaarlijk zijn.

De overgave van Zweden aan de Islam!

Beoordeel dit artikel alstublieft. Het helpt mee om door de censuur heen te komen.

0 0 Stem
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments

We hebben uw hulp hard nodig

Ondersteun je immuunsysteem!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x