NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Zwarte plaasmoordenaars zaaien wederom dood en verderf in Oranje Vrijstaat

In de afgelopen 6 weken zijn er 7 Zuid-Afrikaanse boeren vermoord op hun erf in de Vrijstaat.

Dit aantal is slechts het aantal geteld in één provincie van Zuid-Afrika.

Ook 320.000 hectare landbouwgrond werd door brandstichting verwoest in de afgelopen maand. Allemaal om boeren te kwellen en weg te jagen. Vee, boerderijen, schuren en landbouwmachines gingen verloren.

Woensdagavond 11 november j.l. om 10 over half acht ’s avonds werd boerderij ‘Thelma’ van bekende boer en taxidermist (dierenopzetter) Joe Regal overvallen door twee wilden.

Schoondochter Angela die buiten zat, zag wat er gebeurde en schoot op de indringers. Eén van hen stierf ter plekke door de kogelregen.

De andere farm attacker schoot de naar buiten gekomen man van Angela, Mark Regal, dood.

De 50-jarige zoon van Joe Regal overleed op de boerderij van zijn vader in Odendaalsrus door een bewust geplande erfmoord.

Op 5 november werden in Hennenman boer Pieter Hills (56) en zijn 26-jarige zoon Eddie afgeslacht door zwarte insluipers.

Zij werden aangevallen in hun boerderij genaamd ‘Zwartpan’. De zoon werd nog overgebracht naar een ziekenhuis, maar werd op 9 november hersendood verklaard.

Pieter werd geëxecuteerd na eerst vastgebonden te zijn. Zoon Eddie was getuige hoe zijn vader point blank door zijn hoofd werd geschoten en werd daarop zelf gemarteld met messen en daarna in zijn nek geschoten.

De daders van deze dubbele boerderijmoord vluchtten weg in een gele Isuzu LDV met kenteken CBV 837 FS, na wapens van Hills gestolen te hebben.

Deze farm murder vond plaats enkele uren nadat het EFF een motie had ingediend in het parlement, waarin stond dat blanke boeren hun personeel slecht behandelen en dat daar ‘toch echt iets aan gedaan moet worden‘ via wetgeving.

Het demoniseren van blanke boeren door zwarte politici is dagelijkse kost in Zuid-Afrika.

Zij eisen excuses van de blanke Zuid-Afrikaner boeren wegens gebeurtenissen uit het verleden. Ook willen het ANC en het EFF alle landbouwgrond aan zwarte Zuid-Afrikanen geven.

Aan de openlijke oproepen van communist Julius Malema van het EFF om de blanke boeren te doden wordt gretig gehoor gegeven.

Veeboer en onderscheiden oorlogsveteraan kolonel Dave Wessels (65) werd doodgestoken op zijn agrarisch bedrijf ‘Avondster’ vlakbij Viljoenskroon op 27 oktober door farm attackers.

Op 1 oktober werd de 21-jarige Brendin Horner gemarteld en opgehangen bij boerderij ‘de Rots’ vlakbij Paul Roux door de 44-jarige Sekola Matlaletsa en Sekwetje Malamba (32).

25 oktober werd de 63-jarige Andries Loots afgemaakt als een hond door farm murderers op zijn varkenshouderij tussen Welkom en Virginia.

Kippie Wessels (52) werd met een mes bewerkt door de door Soros betaalde barbaren en stierf op 30 oktober in zijn boerderij in Zastron, waar hij pas twee weken eerder naartoe verkast was. Hij boerde daarvoor in Vanstadensrus.

In september vonden er in de Vrijstaat 10 farm attacks plaats waarbij 5 boeren de dood vonden.

Een van hen was David Leslie die op 1 september door een 21-jarige zwarte barbaar werd overvallen op zijn boerderij in Eeram vlakbij Harrissmith, waar hij samen met zijn zoon o.a. 700 hectaren aardappelen, 600 hectaren maïs en 600 hectaren suikererwten verbouwden.

De 81-jarige boer verloor zijn doodsstrijd in het Busamed ziekenhuis op 20 oktober 2020. Hij gaat met een gebroken neus en verbrijzelde jukbeenderen het graf in.

bron

bron

Maar laten we vooral Zwarte Piet verbieden, want die vrolijke Pietermanknecht is krenkend voor zwarte mensen!

En dat kan niet door de beugel volgens Amnesty International, de mensenrechtenorganisatie die farm murders een fabeltje noemt.

Bestel hier uw Zwarte Pieten shirt!!

CSTV-SHOP

En steun tegelijkertijd de Nederlandse cultuur en het geblackliste CSTV.

Subscribe
Abonneren op
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
tonysMelody TM

Daar is naar goed communistisch gebruik binnenkort ook een hongersnoodramp. Zoals in Zimbabwe, Sovjets etc etc.

De boeren demoniseren, geen zelfstandige voedselproducenten meer in je land en centraal gezag ver weg (BxL) leidt onherroepelijk tot hongernoden.

Precies hetzelfde communistische truckje wordt hier met onze boeren, en onze maatschappij uitgehaald.

Karola Schouten, van de Christen Unie, ha, voert het stappenplan uit van de internationale communisten. Dat zal onherroepelijk tot schaarste op onze voedselmarkt leidden met als gevolg dat wij hier in Nederland e.o. ook hongersnoden gaan krijgen.

Zonder boer, voedsel, ben je overgeleverd aan buitenlandse machten. En die afhankelijkheid is een machtsinstrument die de bolshevicken in de EUssr gaan misbruiken om ons te radbraken.

Denk niet omdat je westers en blank bent dat het internationale socialisme/communisme jouw anders zal behandelen dan de blanken in Rusland/Ukraine, Zuid-Afrika/ Zimbabwe.

De eigenaren van deze onmenselijke philosophie, deze goddeloze religie zijn niet blank, ze zijn semitisch en haten fatsoenlijke blanke of Christelijke maatschappijen.

Holodomor Dat is wat deze huidige regering onder leiding van Karola “in mijnem poep” Schouten aan het opzetten en uitvoeren is tezamen met de ander Landbouwministers in de EUssr.

Zo werkt communisme nu eenmaal. Bekijk de geschiedenis, of Zuid-Afrika, en weet dat er voor blanke mensen geen genade of toekomst is in het socialisme/communisme.

Nooit.

1488

Waar heb je de cijfers en wetenschappelijke onderbouwing van je afbraakbeleid Karola Schouten van de gristen-unie? hmm..?

-Voorzitter, uhum, geachte leden van de Staten generaal,

In mijnem poep

Last edited 11 dagen geleden by tonysMelody TM
tonysMelody TM

Ik heb jarenlang kamers verhuurd aan blanke Zuid-Afrikanen in Nederland. (Ik ben zelf zwart maar zal nooit en te nimmer aan een kleurling verhuren, ik zal me daar gek zijn).

Hele diepe gesprekken gehad over dat land en de ontwikkelingen, vriendschappen opgebouwd. Die mensen kwamen binnen via vrienden van mij die daar projecten hadden. Nou dat is klasse volk hoor. Stuk voor stuk.

Zoals die goedlachse bebaarde Eddie Hills, daar zit geen kwaad in, zo spijtig. Die mensen houden van dat land en bouwden het op. Bezien het als hun eigen kind, dat langzaam en stap voor stap vermoord word.

Heel erg jammer. Want ik ken mensen die de wereld over zijn gereisd, natuurliefhebbers/ avonturiers. En die vertelden me dat Zuid-Afrika qua natuur, het mooiste is wat ze hadden meegemaakt.

’t Is er al levensgevaarlijk en achterlijk geworden voor mensen onder zwart-rascistisch socialistisch bestuur, maar ik denk dat de flora & fauna daar ook geen lang leven meer is beschoren.

Want communisten breken letterlijk alles af. Die utopie komt er nooit, het blijft altijd maar bij afbraak en uitverkoop brokstukken. En daarna de tranen.

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
2
0
Laat jouw mening horen! Houd het netjes.x
()
x