NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Zware klap voor George Soros en zijn globalistische Alliance for Open Society

Over deze zaak zwijgen de meeste Mainstream Media maar de Supreme Court heeft een behoorlijke klap uitgedeeld aan George Soros en zijn anti-America groepen in het buitenland.

The Alliance for Open Society International is een “filantropische” organisatie in het netwerk van George Soros die veel macht heeft in het buitenland (Wat is Open Society International? Hier in .pdf) en meewerkt aan de globalisering.

Deze organisatie mag geen gelden meer gebruiken tegen Amerikaanse belangen en ook belastinggeld mag in het buitenland niet gebruikt worden tegen Amerikaanse belangen.

Hier het vonnis in .pdf
https://www.supremecourt.gov/opinions/19pdf/19-177_b97c.pdf

Het Hooggerechtshof heeft het recht van de Amerikaanse regering gehandhaafd om steun te verlenen aan buitenlandse organisaties in overeenstemming met Amerikaanse belangen. Er mag dus alleen (belasting)geld worden uitgegeven wanneer het het land dient.

Het besluit van 29 juni in Agency for International Development v.Alliance for Open Society International betekent een belangrijke overwinning voor de bescherming van de Amerikaanse vrijheden en een fikse domper voor George Soros.
De zaak bevestigt een essentieel principe van Amerikaanse buitenlandse betrokkenheid, een dierbaar hart van de Amerikaanse belastingbetaler: in het buitenland besteed Amerikaans geld moet de Amerikaanse belangen en prioriteiten ondersteunen. Als een buitenlandse organisatie ons geld wil, kan het geen Amerikaanse standpunten schenden.

Het Amerikaanse Agentschap voor Internationale Ontwikkeling, de Amerikaanse federale dienst voor buitenlandse hulp, won met 5-3 stemmen boven Open Society – een dochteronderneming van de megagroep van de miljardair George Soros, Open Society Foundations.

Open Society betoogde dat de Amerikaanse regering geen geld kan onthouden aan buitenlandse groepen die in strijd zijn met de Amerikaanse opvattingen. Het Hooggerechtshof oordeelde dat het de bevoegdheid van de regering is om van buitenlandse organisaties te eisen dat zij de toezeggingen van de VS om financiering te ontvangen, nakomen.

Zie hier een bijdrage van OAN. (Nederlands ondertiteld).

 

Bron:
https://www.oann.com/supreme-court-hands-defeat-to-george-soros-and-his-overseas-groups/
https://tennesseestar.com/2020/07/08/commentary-supreme-court-rules-right-in-case-about-soros-backed-organization-wanting-us-foreign-aid-to-go-to-anti-american-groups/

 

5 15 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
5 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
Rien

ik zie duidelijke overeenkomsten in de nl-situatie bedreven door m.n. sigrid al qaq en de postcode loterij. wanneer wordt dit eens aan de kaak gesteld?

Johan230

het wordt idd tijd.
Alles wat met gokken te maken heeft is in handen van de overheid.
Alles waar mensen dik aan verslaafd kunnen raken of sterk afhankelijk zijn is in handen van de overheid.(gokken, drinken, roken, brandstoffen, medicijnen,drugs straks ook…).enz…enz.
Ik zal een hoop vergeten. vul me maar aan.

Jeannette

So nice … alles gaat als een kaartenhuis in elkaar vallen.

Bart

Heerlijk nieuws.

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol