Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Zomaar wat observaties en gedachtes….

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

De vaste bezoekers van CommonSenseTV hoef ik niet zo veel meer uit te leggen. Maar misschien heeft u nog vrienden of familie in uw omgeving die nog steeds in de trance, in de hypnose zitten van het bewind en hun plandemie. Daarom schijf ik gewoon wat waarnemingen en gedachtes op waarmee u misschien het gesprek kan aangaan met familie en/of vrienden.

 

De media schrijven dat de diverse experimentele spuiten goedgekeurd zijn door de FDA en de EMA. Maar laat u niks wijs maken lieve mensen. Ze zijn niet goedgekeurd. Goedgekeurd betekent namelijk dat ze zijn gekeurd en goed bevonden. En dat is niet het geval. Ze zijn toegelaten. En dat is iets heel anders. Het is een experiment dat op u wordt losgelaten. Het experiment loopt voorlopig tot einde 2023. En dan maken ze de balans eens een keer op. Ten koste van? Uw leven????

Hoe gek is het toch dat er inmiddels zoveel gevallen van ernstige bijwerkingen zijn dat zo’n 12 landen in Europa het inspuiten van dit gifmengsel voorlopig hebben opgeschort, maar dat wonderdokter de jonge blijft beweren dat er niks aan de hand is en ze gewoon blijven doorgaan. Vindt u dat niet een beetje verontrustend?

Denkt u ook niet dat het gewoon een toneelspelletje is dat wordt opgevoerd met beroepsfantast Maarten van Rossum? Hij probeert voor te dringen bij het krijgen van deze spuit en de jonge spreekt er schande van.

Ja hoor…… Nu wilt u toch zeker ook wel voordringen?

Oh ja, de jonge heeft ook nog gezegd dat de mensen die overlijden of ernstige bijwerkingen krijgen: dat komt niet door de vaccinatie, maar dat komt na de vaccinatie. Welke logica daar aan tent grondslag ligt is mij een raadsel. Waarschijnlijk de logica van een derde klas school leraar met bijbehorend intelligentieniveau.

de jonge zou deze plandemie tijd voor geen goud hebben willen missen.

Als je zo’n hufter zo iets hoort zeggen, wat voor gedachtes komen er dan bij u op? Ik zal die van mij maar niet verwoorden…..

 

Het lijkt mij dat alle overheden een menukaart hebben gehad met onzinmaatregelen die ze het volk kunnen opleggen. Het ene nog achterlijker dan het andere. En zo maakt elk land zijn eigen vernietigende cocktail van idioterie. De avondklok bijvoorbeeld. De Nederlandse variant is actief vooral vanaf 9 uur s’- avonds. In Vlaanderen is het virus een stuk gemakzuchtiger en is pas vanaf 12 uur ‘s-nachts actief terwijl de Waalse variant al 2 uur eerder erg actief wordt. (Wat eigenlijk heel gek is want de Walen staan toch bekend om hun luiheid ten opzichte van de Vlamingen.) Maar in Frankrijk is het nog veel gekker. De Franse variant begint al om 6 uur ‘s-avonds zijn vernietigende werk te doen. En in Spanje doet het virus het dan weer een stuk rustiger aan en begint pas om 10 uur. Dat zal dan wel met de siësta te maken hebben zeker?

In Spanje zijn de restaurants en bars open. Wel met beperkte uren want ze willen natuurlijk wel dat er zo veel mogelijk mensen tegelijkertijd binnen zijn. Het is heel gezellig. Vooral vandaag, op zondag, kwam iedereen naar het café om een biertje of een wijntje te drinken. Buurtgenoten en vrienden onder elkaar die met omhelzingen en kussen elkaar begroeten. Vrolijke kinderen rennen in en uit. Iedereen is blij en gelukkig. Maar zodra ze ook maar één voet buiten de deur zetten, gaat onmiddellijk de muilkorf op.

foto vandaag genomen in een heel gezellige bar in een Catalaans dorp.

In Spanje is de muilkorf verplicht, overal, als je buiten bent. We zitten met z’n 4-en in de auto, dat mag zonder muilkorf. We gaan naar een restaurant om te lunchen (dineren mag niet, het virus is onverbiddelijk voor mensen die aan het dineren zijn). We parkeren de auto om van de parkeerplaats naar het restaurant te lopen. Muilkorf verplicht. Zodra we het restaurant binnen zijn mag de muilkorf weer af. Begrijpt u het nog?

Roken mag zonder muilkorf, maar roken mag niet binnen. Dus voor rokers buiten wordt een muilkorf uitzondering gemaakt. Longkanker naar binnen zuigen kan geen kwaad en het virus houdt niet van sigarettenrook. Zodra de peuk is uitgetrapt moet de muilkorf onmiddellijk weer op, op laste van forse boetes.

Ik zie mensen alléén in hun auto zitten met een muilkorf op.

Ik zag vanochtend iemand joggen langs het strand, een eenzaam en verlaten strand. Maar de jogger liep met zijn muilkorf op. Ik vraag me dan af of dit soort mensen ook voor de zekerheid de hele dag een condoom om hebben…..

Hoe komt het toch dat de politie op vrijwel de hele wereld het recht heeft gekregen om onschuldige burgers overal en altijd met grof geweld in elkaar te meppen. Wat bezielt die mensen, wat bezielt de dictators?

Er komen verkiezingen aan en d666 heeft even snel besloten dat dat ook per post mag en dat ook de ongeldige verkiezingsbiljetten mogen worden meegeteld. Gelukkig hebben ze wel gezorgd voor een goede controle op het elektronisch stemmen. Een d666 lid heeft een onderneminkje die aan cybersecurity doet en in ruil voor een flinke donatie in de partijkas van d666 heeft deze onderneming de opdracht van d666 gekregen om er op toe te zien dat de verkiezingen op een eerlijke wijze gaan verlopen.

Mensen, er is een corona dashboard. Daarop kunt u aflezen hoe de stand van zaken is. Maar onder het dashboard, dat kunt u niet zien, bevindt zich het gaspedaal en de rem. En die worden bedient door van dissel en de jonge. Die bepalen hoe het gesteld is met het aantal geïnfecteerden en het aantal besmettingen en het reproductiecijfer en noem het allemaal maar op.

Het is een griep, een griepvariant. Niets meer en niets minder. Een enkeling krijgt er mee te maken. En dat is niet leuk. Maar dat geldt voor bijna alle ziektes.

Moet u zich eens voor stellen dat de media elke dag, een jaar lang, zouden berichten over het aantal mensen dat met kanker worden behandeld of opgenomen in het ziekenhuis. Dat er elke dag gerapporteerd wordt hoeveel er aan overlijden. Dan zou u geen zin meer hebben om te leven.

Want laten we nou eerlijk zijn. Ik heb al eens een enquête gehouden met de vraag hoeveel mensen u persoonlijk kent die ernstig ziek zijn geworden en hoeveel mensen u persoonlijk kent die zijn overleden aan covid. Dit alles vernietigende circus is nu al een jaar aan de gang en ik ken maar 2 personen die met covid zijn geconfronteerd. Wat een pandemie zeg…

PANDEMIE. Flikker toch op rutte en de jonge, wef, klaus schwab en alle andere IDIOTEN.

 


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
12 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
12
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x