Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Het persoonlijke vaccinatie drama van Lisette Verhoeven

Verspreid de vrijheid!

Zo ziet Vaccinatie-schade eruit.

Dit is het trieste verhaal van onschuldige mensen die niet konden geloven dat deze vaccins wel eens een ander doel zouden kunnen dienen.

Mensen die er vanuit gingen dat de overheid en de media het beste met je voor hebben.

Totdat het hen zelf overkwam.

De 28-jarige Lisette deed het voor de ouderen in het verpleeghuis. Haar vader en moeder zijn dapper om naar de studio te komen bij Flavio Pasquino voor een gesprek.

De indoctrinatie wordt pijnlijk duidelijk in deze video, met alle respect. Dit gaan we helaas nog heel vaak horen. Dat is een makkelijk bewering en het wordt vanzelf duidelijk.

We zijn allemaal gevoelig voor propaganda en misleiding. Dat is geen schande. Maar het is nu echt tijd dat mensen eens de andere kant op durven te kijken. Even alle emoties laten gan en nuchter kijken wat hier daadwerkelijk gebeurt.

Moet het dan echt eerst uzelf raken voordat u het gelooft?

Vaak wordt je ineens wakker, door omstandigheden of omdat je je meer hebt verdiept in wat er allemaal wordt verzwegen voor ons allemaal. Dan zie je het allemaal klip en klaar. Dan wordt alles ineens zo duidelijk.

Maar helaas lijkt het erop dat mensen het pas doorzien als ze het zelf hebben meegemaakt.

Voorlopig wordt deze mensen ook nog eens voorgehouden dat andere vaccins, zoals Johnson&Johnson, veiliger zouden zijn. Volledig uit de lucht gegrepen. Het vaccin bevat mRNA technologie.

Zelfs de uitvinder van deze mRNA technologie slaat nu alarm maar de media en de overheden negeren het volledig en de media censureert ieder tegengeluid. (bron)

We kennen deze mensen allemaal. Lieve mensen. Goede mensen. Jouw oma, mijn tante, onze familie´s en vrienden. Je buurman. Iedereen kent deze mensen. Dit zijn wij. Geen trollen op twitter of vervelende oppervlakkige mensen die op alles complotdenker roepen.

Het enige verschil is: het kwartje is bij hen nog niet gevallen. Dat collectieve besef dat komt er wel maar het is maar beter dat dat snel gebeurt en niet dat mensen er pas achter willen komen als het henzelf raakt.

Deze mensen zijn slecht geïnformeerd en geïndoctrineerd. De overheid en de media maken daar gretig misbruik. Dat het zo erg was dat wist ik niet. Hoe makkelijk deze mensen kozen voor het vaccin is een geval uit duizenden. In principe hadden deze mensen wel vragen maar door de groepsdruk en de niet stoppende propaganda zijn ze overstag gegaan.

De vraag: Waarom een experimentele injectie nemen die op geen enkele manier te verantwoorden is? Een vaccin dat niet goedgekeurd is door de FDA?

Het is niet voor niets dat vaccins vaak 15 jaar getest worden. Waarom een vaccin nemen waarvan niet duidelijk is wat het kan veroorzaken op lange termijn en waarvan al heel snel duidelijk werd wat het voor schade aan kan richten op korte termijn? Omdat de media het voor u verzwijgen en iedereen die u wil waarschuwen wegzet als gek.

En belangrijker. De dwang. De pure dwang door de regering. Waarom?

Is dat eerlijk? Is dat logisch? Is dit een democratie?

Dit is keihard. Dat je er weer bovenop mag komen en we hopen, Lisette. En dat het meer mensen aanspoort om dit nog eens heel goed te overdenken zodat het in ieder geval niet voor niets is geweest.

 

 

PRIKPLAYLIST van hugo de jonge

Afgelopen week kwam huge de jonge met zijn PRIKPLAYLIST op Instagram aanzetten. 

Als onderdeel van zijn woekercampagne om vaccins op te dringen. Zo niet dan “mag je niet meedoen”, “mag je niet reizen” of “doe je niets voor anderen”.

Citaat:

“Hij is hier! Op veler verzoek: dé Prikplaylist 💉. Nu op Spotify, door jullie samengesteld. De soundtrack van al je zomervakanties van 1987 tot 2003 in één lijst. Voor als je een kwartiertje moet wachten na je prik bij de GGD of wanneer je met je vaccinatiebewijs op weg bent naar Zuid-Frankrijk of Italië.

en:

“P.S. Mocht het besluit worden genomen dat we ook de 12-17 jarigen gaan vaccineren, dan vullen we de playlist natuurlijk verder aan. Dus denk er alvast over na. 😉”

Deze man is gek. Waar hoort deze man thuis? Niet waar hij nu zit.


Verspreid de vrijheid!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
16 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
16
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x