Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Zo gaan wij dit aanpakken!

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Huig Plug LIVE #25. Huig verbrandt zijn stempas!

Kijk hier hoe je de gewilde verkiezingsposters van de LIJST 2030 kunt bemachtigen, want deze lijst is niet op 17 maart klaar, maar gaat door tot het jaar 2030, met de Agenda 2030.

Lees Epoque 10 en 11 voor meer informatie over de LIJST 2030 of laat door Tom bijpraten! Voor het eerst bieden we u een door Rypke en Tom gesigneerde versie van Epoque 11 aan. De opbrengst gaat naar het goede doel, en wel naar een nieuwe laptop voor Rypke, wiens fotografisch genie een infrastrucurele update vereist in de vorm van een snellere bak voor de fotosjop:
https://www.deblauwetijger.com/product/gesigneerde-epoque-11-alle-sdgs/

Bron:
De Blauwe Tijger​

Verkiezingsdrama

Veel mensen zijn enorm teleurgesteld in de verkiezingsuitslag terwijl het allemaal allang aan zagen komen.

Dit systeem moet aangepakt worden en dat gaat niet van binnenuit lukken.

Belangrijkere mensen en instanties treden naar buiten. Een Neurenberg II tribunaal wordt werkelijk voorbereid en het Strafhof in Den Haag heeft een klacht aangenomen wegens misdaden tegen de mensheid door Pfizer en de Israëlische regering.

Natuurlijk was het qua signaal fantastisch geweest wanneer we het FvD een klinkende overwinning zouden hebben zien behalen. Wat hebben we aan 20 zetels in de kamer van een FvD? Weer politiekje spelen? En welke 20 mensen hebben we daar? De politiek is a joke die van buitenaf moet worden gesloopt. Is het niet beter dat het er zo dik bovenop ligt? Ik ben bang dat deze verkiezingen nooit vertrouwd zullen worden en er nare berichten naar buiten gaan komen.

Pas als we iets kunnen bewijzen kunnen we helaas pas echt wat zeggen maar er zal de komende weken wel het één en ander naar boven komen en verontrustende video´s gaan al rond.

Het Kaag effect? Even in een week naar 24 zetels vanwege haar allesvernietigende standpunten? Volt met 4 zetels? Wie zijn in vredesnaam die 400.000 Nederlanders die op Volt hebben gestemd?

De NOS die een ware D66 orgie houdt. Het moet ook weer eens over “vrouwen aan de macht” gaan. En homo- en vrouwenrechten. Wat kan ons het ballen of iemand man of vrouw is. Als ze hun werk maar goed doen. Wat kan ons het ballen of iemand man of vrouw is. Als ze hun werk maar goed doen aan de top of gewoon normaal hun eigen leven leiden zoals ze dat willen. Als er onrecht is dan heb je echt Nederland wel achter je. Wat je ook bent of welke kleur je ook hebt.

Het is lachwekkend en kinderlijk wat je zit te bekijken op de publieke omroep. Je kunt er niet bij dat mensen hier serieus naar kijken en er niet doorheen kunnen prikken. Wat kan ons het ballen of iemand man of vrouw is. Als ze hun werk maar goed doen

De verkiezingen waren een circus en wat moeten we met 20 FvD-leden in een Tweede Kamer?

Nee. Er moet een landelijke beweging ontstaan en ik heb mijn mening bijgesteld over het FvD en dan met name over Thierry Baudet en Wybren van Haga. Die breuk in de partij was een zegen. Zij hebben mij overtuigd dat ze helemaal niets hebben met de politiek zoals wij die nu kennen en hebben een energie losgemaakt in het hele land. Dat kan niemand tegenspreken. Ik geloof in hun integriteit. En er komen meer mensen. Meer en meer en meer…

De vrijheidskaravaan was ontroerend en zij gaven veel mensen enorm veel energie aan veel mensen die dat hard nodig hadden. Laten we hopen dat deze mannen echt doorgaan en aansluiting zoeken met de rest. Politieke idealen even opzij. We weten wie er voor de vrijheid strijden en wie niet. Dat heeft geen politieke kleur.

Wij moeten ons afsluiten van hun bizarre wereldje en die mensen die het niet willen zien dan maar laten en geen aandacht aan schenken. Dan sterft het snel uit en het werkt aanstekelijk. Dit gaat in het groot gebeuren.

We zien al  gebeuren in de VS. De mondmaskers in de nuchtere staten gaan af. De mensen ondernemen enorm veel initiatieven en Biden kan niets meer doen dan ze “neanderthalers” noemen. Die geest is uit de fles. De VS is anders maar dit gaat rollen in Nederland en buurlanden.

Exitpolls… Denken ze dat wij  niet in staat zijn 1 level verder te denken om te begrijpen dat exitpolls een onmogelijk iets zijn en dat de spelregels onnodig moeilijker maken en ze vervolgens tijdens het stemproces aanpassen nogal wat vragen opwekt? Dit gebeurt niet “zomaar” tijdens het kernproces van een democratie, de verkiezingen waarbij IEDERE burger 100% zeker moet zijn dat zijn of haar stem juist geteld wordt. Dat kan transparant. Dat wil men niet. Dan deugt het niet.

Maar Kaag denkt wel dat we achterlijk zijn en spreekt zelfs letterlijk uit tijdens het debat dat burgers zich maar nergens mee moeten bemoeien omdat het klootjesvolk is. Dat zal ze nog wel eens mee gaan maken. 24 onzichtbare zetels. Als een virus…

LEEF mensen! We zijn hier niet neergezet op deze planeet neergezet om in angst te zitten en ons te laten onderdrukken totdat we dood gaan.

Zie ook:
De politie ontmanteld en goede mannen staan op:

 

 


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
4 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
4
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x