NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Zien wij niet wat over het hoofd?

Geachte lezer, er is momenteel heel veel gaande in de wereld en uiteraard ook de EU, vandaar ik aan CommonSenseTV een oproep doe en aan de trouwe lezers om actief zoveel mogelijk mee te gaan doen aan het melden of desnoods een column te plaatsen, zodat er zo min mogelijk ons kan ontgaan om melding van te maken.

Zo kwam Blue Tiger Studio’s met dit:

 

Het jammere van wat er nog altijd gebeurt is, dat er nog steeds geen collectief is gevormd tussen de verschillende opererende vrije nieuwsbronnen, juist als Jensen, UP! Network, CSTV, Ongehoord Nederland, Blue Tiger Studio’s, de Ommekeer en andere onafhankelijke nieuwsbronnen gezamenlijk de vuist gaan ballen, dat er dan een situatie gaat ontstaan, waar niemand meer omheen kan!

Het FvD journaal is een hele leuke geste, trekt uiteraard veel kijkers, maar de FvD heeft zich wel in een zeer ongelukkige positie gemanoeuvreerd!

Waarom ik dit zeg moge wel duidelijk zijn, het FvD heeft net als de PVV zich blind gefocust op het corona virus, de bron voor waar aangenomen, dat terwijl juist die bron onder enorme vuur is komen te staan, dit filmpje spreekt uiteraard al boekdelen en hier handelt ons RIVM dus naar!

 

Alsof dit nog niet erg genoeg is, zien we dat onze overheid er tal van maatregelen heeft doorgetrapt, omdat wij als burgers gevangen zitten in een lockdown, waarvan het nog maar de vraag is of dat dit ons slachtoffers gaat besparen!

Ik heb mij naar zowel PVV als FvD duidelijk uitgelaten betreffende dit virus, maar enig zinnig antwoord moet ik nog steeds ontvangen, Ongehoord  Nederland was wel bereid om wat met mijn signalen te doen en nodigde zelfs Janet Ossebaard uit in het panel 3, wat zeer spectaculair was en wat ik een ieder aanraad om te kijken.

 

Ja, de kleintjes hoeven zeker de groten niet meer in de kont te kijken, zij brengen tegenwoordig echt nieuws wat de nodige waarde heeft!

Hetgeen mij zo duidelijk aan het worden is, dat is dat als er gezamenlijk de vuist wordt gebald, dat we daardoor niet meer in een hoek gedrukt kunnen worden, Jensen maakt zijn punt, maar dat doen de anderen ook en gezamenlijk staan we sterk, dus mensen die echt wat veranderd willen zien, spring in de bres, we hebben het hard nodig om uit deze malaise te komen en alle handjes kunnen helpen!

Danny, schrijf alle genoemden met deze column aan, want samen staan we veel sterker, we moeten een vuist gaan maken!

Lezers ik doe een beroep op jullie, lever ons de munitie om ons te kunnen bevrijden uit deze vreselijke situatie, die lockdown gaat ons niet verder helpen om dodelijke slachtoffers te voorkomen, het helpt alleen maar verschrikkelijke mensen hun duivelse plannetjes uit te voeren, laat ik heel eerlijk zijn, ik wil geen vaccinatie van Johnson & Johnson, want dat is een farmaceut van Bill Gates, die middels vaccinaties de wereldbevolking wil uitdunnen.

Ik sterf nog liever aan Covid-19, dan mee te werken aan de NWO, die ons dit heeft aangedaan!

Chris Collard.

5 1 vote
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
4 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Aaldrik

Focus eens op de diamond princes .besmetting 20%, als enige locatie alle 3700 mensen aan boord getest. 712 mensen besmet waarvan meer dan 40% zonder symptomen. 10 mensen overleden en meer dan de helft alweer herstel. Daarbij komt nog eens dat de gemiddelde leeftijd van de cruiseganger hoger ligt dan de leeftijd in een vakantiepark.

TheArtLiving

We worden misleid het is een technologische oorlogsvoering! 5G is het virus 5Ghz in uw wifi router is het gevaar terwijl u allemaal bang thuis zit. Bent u erin getuind. TV kijkend, achter de computer of telefoon. Binnen het wifi stralingsveld dat uw immumsysteem aantast. ZET UW ROUTER UIT ZET UW TELFOON UIT en ga naar buiten!!!!! Was al dagen mijn hoofd aan het breken over t feit wasrom nou die lockdown. Ik weet 100% zeker niet door een zgn virus. En ja lockdown heeft psychische gevolgen enconomische. Maar dat verklaarde niet waarom we met zijn allen binnen moesten zitten.… Lees verder »

Bart

Ik kan me volledig in je stuk vinden, Chris. Sinds de start van deze Corona hoax ben ik zoekend naar het waarom, en kan slechts gissen naar de waarheid die ik nog steeds niet ken en die vooralsnog ook bijna dagelijks lijkt te veranderen. De bronnen die jij noemt zijn erg zinvol voor een andere kijk op de wereld, maar ook in de VS zijn grote omwentelingen gaande. Niet echt zichtbaar maar weeldegelijk gaande. Daarover hoor je uiteraard niets in de mainstream media. Kan mod Danny een hoekje creëren hier op CSTV waar we nieuws en ideeën kunnen onderbrengen en… Lees verder »

Danny

Hoi Bart.

Ja hoor. Met alle liefde zelfs. Neem maar contact op via: info@commonsensetv.nl
We kunnen bespreken hoe we het doen. Het beste zou zijn als je een aantal enthousiastelingen bij elkaar kunt brengen en samen overlegt hoe dit aan te pakken. En zo kom je misschien nog samen op andere ideeën ook.

Wij kunnen per direct een forum openen als dat nodig is.

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x