Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Ziektecijfer bij het NHS-personeel na de Covid-vaccinatie “ongekend”

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

De medisch directeur van een ziekenhuis in het Verenigd Koninkrijk heeft zich dapper uitgesproken tegen het niet melden van de realiteit van morbiditeit als gevolg van de uitrol van Covid-19-vaccinaties in het hele Verenigd Koninkrijk aan NHS-personeel.

 

Should Doctors Get the Required Covid Vaccination? – So whats up? – Jioforme

Dr. Polyakova, de medisch directeur van een ziekenhuis in Kent, heeft gezegd dat het “ziektecijfer na vaccinatie ongekend is” onder NHS-personeel, en bevestigt dat sommigen zelfs neurologische symptomen hebben die een “enorme impact hebben op het functioneren van de gezondheidsdienst. ”.

De arts, die de afgelopen drie jaar is doorgegroeid naar de medische leiding van het ziekenhuis, zegt dat ze worstelt met het ‘niet melden’ van bijwerkingen op de Covid-vaccins onder NHS-personeel, en verduidelijkte dat de jonge en gezonde mensen ontbreken op het werk voor weken na ontvangst van een dosis van het experimentele vaccin Pfizer of AstraZeneca.

“Sommige hebben zelfs medische behandeling nodig”, zei Dr. Polyakova, “Hele teams worden eruit gehaald terwijl ze samen het vaccin gingen halen”.

In antwoord op de opkomende vraag om Covid-19-vaccinatie verplicht te maken voor NHS-personeel, zei Dr.Polyakova:

“Verplichte vaccinatie is in dit geval stom, onethisch en onverantwoordelijk als het gaat om de bescherming van ons personeel en de volksgezondheid. We bevinden ons in de vrijwillige fase van vaccinatie en het personeel wordt aangemoedigd om een ​​product zonder vergunning te nemen dat gevolgen heeft voor hun onmiddellijke gezondheid.

“Ik heb directe ervaring met personeel dat vooralsnog na vaccinatie positief getest is op covid en waarschijnlijk doorgeeft. Er wordt duidelijk gesteld dat deze vaccinproducten geen immuniteit bieden of de overdracht stoppen.

‘Dus waarom doen we het? Er zijn geen lange termijn veiligheidsgegevens beschikbaar en voor deze producten is alleen een noodvergunning vereist. Wat ik hiermee bedoel is dat er op lange termijn nadelige effecten kunnen zijn die de hele gezondheidssector in gevaar kunnen brengen”

Zowel de Pfizer als de AstraZeneca-prik hebben alleen een vergunning voor gebruik in noodgevallen, zoals bevestigd door Dr. Polyakova. Dit betekent dat de fabrikant van het vaccin, in dit geval Pfizer of AstraZeneca, niet aansprakelijk is voor enig letsel of nadelige gevolgen die kunnen optreden bij de ontvanger van hun product.

De medisch directeur steekt haar mening niet onder stoelen of banken en vergelijkt de dwang en het verplicht stellen van experimentele medische behandelingen voor NHS-personeel met een nazi-dystopie –

“Griep is een enorme jaarlijkse doodsoorzaak, het overspoelt het gezondheidssysteem, het doodt jonge mensen, de ouderen de comorbide, en toch kunnen mensen kiezen of ze dat vaccin nemen (dat al lang bestaat). En u kunt nog een hele reeks andere voorbeelden noemen van vaccins die niet verplicht zijn en toch beschermen tegen ziekten met grotere gevolgen.

“Dwang en het verplicht stellen van medische behandelingen voor ons personeel, de bevolking, vooral wanneer behandelingen zich nog in de experimentele fase bevinden, bevinden zich stevig in het rijk van een totalitaire nazi-dystopie en vallen ver buiten onze ethische waarden als hoeders van de gezondheid.

“Ik zou mezelf nooit verloochenen en het ermee eens zijn dat we onze liberale principes en de internationale houding ten aanzien van lichamelijke soevereiniteit, vrije geïnformeerde keuze en mensenrechten zouden moeten opgeven en een ongekende dwang van professionals, patiënten en mensen zouden moeten steunen om experimentele behandelingen te ondergaan met beperkte veiligheidsgegevens. Dit en het beleid dat daarbij hoort, is een groter gevaar voor onze samenleving dan al het andere waarmee we het afgelopen jaar te maken hebben gehad.

“Wat is er gebeurd met” mijn lichaam, mijn keuze? ” Wat is er gebeurd met het wetenschappelijke en open debat? Als ik geen antibioticum voorschrijf aan een patiënt die het niet nodig heeft omdat ze gezond zijn, ben ik dan anti-antibiotica? Of een antibioticum-ontkenner? Wordt het geen tijd dat mensen echt nadenken over wat er met ons gebeurt en waar dit ons allemaal naartoe leidt? ”

We hadden het zelf niet beter kunnen zeggen.

 


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
11 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
11
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x