Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Ziekenhuizen vol gevaccineerden. Geen bedden meer permanent vrij voor “covidpatiënten”

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Geen reserveringen meer voor “covidpatiënten”

Het UZ in Gent liet afgelopen week al weten dat ze géén bedden meer continu vrijlaten voor zogenaamde “covidpatiënten” ten koste van mensen die echt ziek zijn en wellicht in levensgevaar verkeren.

Nu heeft de ziekenhuisgroep GZA dit voorbeeld overgenomen.

Ziekenhuizen moeten nu van de overheid een kwart van hun bedden reserveren voor “covidpatiënten.

Een kwart van je ziekenhuis opgeven voor een verkoudheidsvirus met een sterftecijfer gelijk aan de griep. Het zou dus exact hetzelfde zijn wanneer de overheid van ziekenhuizen eist om een kwart continu te reserveren voor grieppatiënten.

Een belachelijk idee, en verhalen dat “covid” erger is gaan niet op al wordt je bestookt door het mediavirus met angstporno. Het sterftecijfer is gelijk, de symptomen ook. En de griep was zomaar “weg”. Nu komt de griep weer terug. Want ook daar zijn nog spuiten voor die in de verkoop liggen.

Het zogenaamde coronavirus. Niemand gaat er direct dood aan. Behalve ouderen met vrijwel altijd ernstige aandoeningen of mensen met luchtwegproblemen. In feite sterven de zogeheten “covidpatiënten” allemaal een natuurlijke dood. Ze sterven aan hartziektes, kanker, longaandoeningen, hartziektes en andere ernstige aandoeningen waar vooral oudere mensen tegenaan lopen.

Voor die betekent ieder virus vaak het einde. En ja, dat zijn er duizenden per jaar. Worden die geregistreerd als griepdode? Nee, natuurlijk niet! Dat zou van de zotte zijn! Maar dit is exact wat ze met het zogenaamde corona doen.

“Maar het zijn er duizenden die dood gaan!”. Ja klopt. Ieder jaar. Al eeuwenlang.

Willen we dan beweren dat er niemand dood gaat aan wat men covid noemt (voor mij een verzonnen naam die het coronaviorus wil aanduiden waar we al mee leven sinds 2002)? Nee, net zo goed als er ook sporadisch mensen aan de griep overlijden zonder achterliggende aandoeningen.

Wanneer mensen eens even hun emoties, ego en drang om te deugen opzij zetten dan zullen ze zien dat het absurd is wat hier allemaal gebeurt.

Ziekenhuizen vol met gevaccineerden

“Voor wie denkt dat de ziekenhuizen vol liggen met niet gevaccineerden, dit is niet zo.”

“De patiënten die wij in GZA nu op de ic hebben liggen – ik heb het gisteren nog nagekeken – die zijn eigenlijk allemaal gevaccineerd.”,  aldus ºKristiaan Deckers, een hoofdarts van de Gasthuiszusters in Antwerpen (GZA).

Ook in de rest van België liggen er voornamelijk gevaccineerden in het ziekenhuis. “De patiënten die wij opnemen zijn meer en meer gevaccineerde patiënten,” zei Jo Leysen, directeur van het Algemeen Ziekenhuis Turnhout tegen ATV.

En dit gaat niet ophouden, we hebben dit allang voorspeld, er zijn meerdere artikelen aan gewijd dat de gevaccineerde mensen groot gevaar lopen en de komende maanden zal dat zeer duidelijk worden. Het is in Nederland en andere landen niet anders.

Een video van de Vlaamse regionale zender ATV:

video

Kom niet met deze feiten als verpleegkundige naar de NPO toe, want je wordt afgekapt als zorgmedewerker en voor leugenaar wanneer je vertelt wat jij en al je medewerkers met eigen ogen zien.

Je wordt gewoon als leugenaar weggezet en afgekapt. Dit terwijl de NPO weet dat ziekenhuizen, overal ter wereld, vol liggen met gevaccineerden.

Maar de NPO maakt zijn eigen feiten. Feiten die in de agenda van hufter de jonge en rutte passen.

Dit vaccin maakt u kapot!

Nu is het afwachten hoe de media en de politiek de feiten gaan spinnen en hoeveel mensen nogmaals in de leugens trappen.

Het is voorspeld. Spijt komt na de zonde. Je vindt een concert of uit eten belangrijker dan je gezondheid? Je laat je intimideren en neemt toch het vaccin? De prijs zal voor velen hoog zijn.

Denk er dan nog even goed aan hoe mensen met een grote glimlach kinderen en volwassen hebben gemanipuleerd iets te nemen wat heel veel mensen de dood in zal jagen of voor grote problemen zal zorgen. Allemaal voor NIETS.

Ook geen genade voor onze kinderen. Ze komen juist voor onze kinderen. Zij zijn het belangrijkste om “te laten wennen” aan de spuiten voor de race om onze hersenen. Of denkt u nog steeds dat de chips en het online brengen van mensen een complottheorie is? Dan bent u wel heel hardleers.

Dit vaccin is het virus. Het heeft nooit iets te maken gehad om u te beschermen tegen een virus of een ziekte. Oplettende mensen hadden het vanaf het begin kunnen weten en sommigen zagen het ook. Zij werden altijd voor gek verklaard door uw eigen overheid, de media en als gevolg door de mensen om hen heen.

Maar het komt allemaal uit. En het is niet moeilijk te voorspellen wanneer je rustig naar de feiten kijkt.

De komende maanden zullen wederom laten zien dat die “complotdenkers” en “wappies” het bij het rechte eind hadden. En u zult merken dat mensen om u heen ineens mensen plots gewond raken of doodgaan. Een gewaagde uitspraak waar ze je later op kunnen aanspreken wanneer blijkt dat dit onjuist is geweest.

Maar reken er maar niet op.

Deze voorspellingen kloppen, in tegenstelling tot de grafieken van de coronasekte die met voorspellingen van doemscenario´s kwamen maar die nooit uitkwamen.


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
29 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
29
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Hide picture