Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Ze zijn hier ! Na de Britse variant nu het Alien Covid variant in aantocht.

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Pentagon geeft toe dat het wrakstukken van UFO-crashes heeft getest – inclusief een mogelijk ‘geheugenmetaal’ waarvan experts beweren dat het is teruggevonden tijdens de Roswell-crash in 1947

 • Onderzoeker Anthony Bragalia heeft meer dan 150 pagina’s van de Amerikaanse Defense Intelligence Agency ontvangen nadat het agentschap reageerde op een driejarig FOIA-verzoek
 • ‘Hoewel veel van de details van de rapporten zijn geredigeerd, kan worden afgeleid dat deze technologieën een letterlijke kwantumsprong vertegenwoordigen die verder gaat dan de eigenschappen van al het bestaande materiaal dat de mens kent’, schreef Bragalia. 
 • Inbegrepen op de pagina’s waren de herhaalde vermelding van ‘geavanceerde technologierapporten’ rond Nitinol, beschreven als een vormherstellende legering
 • Bragalia deelde mee dat de Nitinol vergelijkbare eigenschappen had als het ‘geheugenmetaal’ dat werd gevonden nabij de UFO-crashsite van Roswell, New Mexico in 1947.
 • Pagina’s uit het antwoord van FOIA geven aan dat het Pentagon aan het onderzoeken was of Nitinol in het menselijk lichaam kon worden geïntegreerd voor de verbetering van de gezondheid 

Het Pentagon heeft toegegeven wrakstukken van UFO-crashes in bezit te hebben en uit te testen, waarbij de onderzoeker die het verrassende nieuws ontdekte, veronderstelt dat het puin afkomstig kan zijn van de beroemde crash in Roswell, New  Mexico , in 1947.

Onderzoeker Anthony Bragalia deed de onthulling op zijn blog  UFO Explorations , waarin hij deelde dat hij meer dan 150 pagina’s van het Amerikaanse Defense Intelligence Agency (DIA) had beveiligd nadat het agentschap had gereageerd op een driejarig verzoek van de Freedom of Information Act (FOIA) dat hij had ingediend.

‘Hoewel veel van de details van de rapporten zijn geredigeerd, kan worden afgeleid dat deze technologieën een letterlijke kwantumsprong vertegenwoordigen die verder gaat dan de eigenschappen van al het bestaande materiaal dat de mens kent’, schreef Bragalia in zijn blog.

Onderzoeker Anthony Bragalia heeft meer dan 150 pagina’s van de Amerikaanse Defense Intelligence Agency ontvangen nadat het agentschap reageerde op een driejarig FOIA-verzoek

Inbegrepen op de pagina’s waren de herhaalde vermelding van ‘geavanceerde technologierapporten’ rond Nitinol, beschreven als een vormherstellende legering. Bragalia deelde mee dat de Nitinol vergelijkbare eigenschappen had als het ‘geheugenmetaal’ dat werd gevonden nabij de UFO-crashsite van Roswell, New Mexico in 1947.

Het FOIA-verzoek van Bragalia was ‘ondubbelzinnig in zijn betekenis’, aldus de onderzoeker die er trots op was de maas in de wet te vinden voor informatie die normaal gesproken vertrouwelijk en geheim is.

[the_ad id=”40895″]

‘Het oorspronkelijke FOIA-verzoek van 2017 aan de DIA vraagt ​​om de fysieke beschrijvingen, eigenschappen en samenstelling van het UFO / UAP-materiaal dat in het bezit is van de overheid en haar aannemer,’ zei hij, alvorens toe te voegen dat het verwijst naar UFO / UAP-materiaal en ‘fysiek puin dat door personeel van het ministerie van Defensie is teruggevonden als residu, wrak, afgeschoten materiaal of gecrashte UAP’s of niet-geïdentificeerde vliegende objecten. ‘

Bragalia voegde het FOIA-verzoek toe en delen van de vijf documenten waartoe hij toegang kreeg, die de volledige 154pgs omvatten die hij had. De onderzoeker deelde wel dat er verschillende documenten waren die zwaar moesten worden geredigeerd.

Uit het document blijkt dat de tests werden uitgevoerd door Bigelow Aerospace, een in Las Vegas, Nevada gevestigd bedrijf dat privé-contractwerk doet voor het ministerie van Defensie.

‘Hoewel veel van de details van de rapporten zijn geredigeerd, kan worden afgeleid dat deze technologieën een letterlijke kwantumsprong vertegenwoordigen die verder gaat dan de eigenschappen van al het bestaande materiaal dat de mens kent’, schreef Bragalia in zijn blog.

Bragalia benadrukt dat meer dan 40 getuigen van de Roswell-crash zeiden dat een metaalachtig materiaal van de site zichzelf kon ‘herinneren’ wanneer het werd opgevouwen of fysiek werd gewijzigd

Inbegrepen op de pagina’s waren de herhaalde vermelding van ‘geavanceerde technologierapporten’ rond Nitinol, beschreven als een vormherstellende legering.

Bragalia vertelde dat de Nitinol vergelijkbare eigenschappen had als het ‘geheugenmetaal’ dat werd gevonden nabij de UFO-crashsite in Roswell, New Mexico, van 1947.

Pagina’s uit het FOIA-antwoord geven aan dat het Pentagon aan het onderzoeken was of Nitinol in het menselijk lichaam kon worden geïntegreerd voor de verbetering van de gezondheid, schreef de onderzoeker in zijn blog.

Bragalia benadrukt dat meer dan 40 getuigen van de Roswell-crash zeiden dat een metaalachtig materiaal van de site zichzelf kon ‘herinneren’ wanneer het werd opgevouwen of fysiek werd gewijzigd.

Het puin van de crash werd naar Wright Field in Greene County, Ohio gevlogen, waar Battelle Memorial Institute al snel een contract binnenhaalde om fasediagrammen te starten voor het maken van geheugenmetaal – met behulp van nikkel en ultrazuiver titanium

Voormalige ambtenaar van het Pentagon geeft een kijkje in geheime UFO-onderzoeken
Het puin van de crash werd naar Wright Field in Greene County, Ohio, gevlogen, waar Battelle Memorial Institute al snel een contract binnenhaalde voor het starten van fasediagrammen voor het maken van geheugenmetaal – met behulp van nikkel en ultrazuiver titanium.

Tijdens een discussie in de jaren zestig met onderzoeker Kevin Randle die op tape was vastgelegd, zei generaal Arthur Exon dat een deel van het wrak dat van de site werd getest, bestond uit ‘speciaal bewerkt’ titanium. Exon was in 1947 over het terrein gevlogen.

Twee maanden na de Roswell-crash in september zei generaal George Shulgen van Air Intelligence dat ‘de constructiematerialen’ van de vliegende schotels mogelijk gemaakt waren van ‘composiet- of sandwichconstructies waarbij verschillende combinaties van metalen en kunststoffen zijn gebruikt’.

Tijdens een discussie in de jaren zestig met onderzoeker Kevin Randle die op tape werd vastgelegd, zei generaal Arthur Exon dat een deel van het wrak dat op de site werd getest, bestond uit ‘speciaal bewerkt’ titanium.

‘De door de DIA gesponsorde rapporten die ik ontving, vermelden een hoogwaardig materiaal dat’ metamateriaal ‘wordt genoemd en dat bestaat uit’ samengestelde media ‘. ”Schreef Bragalia. ‘Metamateriaal kan worden gelaagd met metaal en kunststoffen.’

[the_ad id=”43328″]

Hij voegde eraan toe: ‘Op basis van de ontvangen documentatie lijkt het erop dat het opgehaalde puin andere buitengewone eigenschappen vertoont. Sommige van deze futuristische materialen kunnen niet alleen hun oorspronkelijke vorm ‘onthouden’ wanneer ze worden verbogen of geplet, maar kunnen ook dingen onzichtbaar maken, elektromagnetische energie ‘comprimeren’ en zelfs de lichtsnelheid vertragen. ‘

Bragalia vertelde dat de locatie van het puin van het UFO-wrak momenteel onbekend is, en voegde eraan toe dat Bigelow Aerospace in maart 2020 bijna al hun 85 werknemers heeft ontslagen.

Een woordvoerder vertelde dat ‘een perfecte storm van problemen’, waaronder de pandemie, tot de ontslagen heeft geleid.


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x