Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

cstv doneer
Voor vrijheid door waarheid
Search
Filters
Zoek in de titels
Zoek in de inhoud van artikelen

Ze heeft er schoon genoeg van.

Verspreid de vrijheid!

Ze probeert het zo net mogelijk te verwoorden en de wolven huilen in het bos.

Maar het is overduidelijk dat als je niet in de pas loopt, niet opzit en pootjes geeft wanneer dat gevraagd wordt door rutte/de jonge/grapperhaus, dan wordt je er gewoon uit getrapt.

Mona had zich in een interview met de telegraaf op een verstandige, doordachte en onderbouwde wijze uitgelaten over het coronabeleid van het dictatorstrio.

Een paar citaten uit de telegraaf:

Laatst las Mona Keijzer in de krant hoe blij een vrouw was dat de coronapas wordt ingevoerd. „Ze zei: dan kan ik tenminste veilig naar het café. Toen dacht ik bij mezelf: wat is er toch gebeurd dat we inmiddels bang zijn geworden voor elkaar? Als je in een samenleving bent beland waar je bang voor elkaar moet zijn tenzij je een bewijsje kunt laten zien, dan moet je echt even achter je oren krabben en je afvragen: willen we deze kant op? Ik ben staatssecretaris, maar ik ben ook een CDA’er. Mensen hóren bij elkaar.”

We ’zitten op een keerpunt’, vindt Keijzer. „We hebben anderhalf jaar corona gehad. Daarbij is de focus steeds gelegd op de zorg. Dat zie je aan elk OMT-advies, dat begint met de doelstellingen: kwetsbaren beschermen, zicht houden op het virus, de zorg toegankelijk houden.” Er is echter een nieuwe fase aangebroken, stelt de bewindsvrouw. „De meeste mensen hebben geen of lichte klachten van corona. Inmiddels is iedereen in de gelegenheid geweest zich te vaccineren. We zitten op een vaccinatiegraad van ongeveer 85 procent. Daar komt op vrijwillige basis niet veel meer bij. Bovendien is het een feit dat de volledige opening van de scholen en universiteiten eind augustus niet hebben geleid tot grote instroom in de ziekenhuizen en op de ic’s. Terwijl de vaccinatiegraad onder studenten laag is. Dan denk ik: ja jongens, gaan we nou door op deze weg of gaan we het anders organiseren?”

„Ik heb hier uiteraard discussies over gevoerd. Dat mag je verwachten van mij als staatssecretaris van Economische Zaken. Vervolgens neem je met elkaar een besluit. Maar dat laat onverlet dat we met elkaar moeten gaan wegen of het nog logisch is hoe we met corona omgaan en wat we gaan doen aan de tegenstellingen in de maatschappij. Je ziet het vertrouwen in de politiek fors dalen. Je ziet dat het draagvlak voor die coronatoegangsbewijzen niet florissant is – een derde voor, een derde tegen en een derde weet het niet. Het is de hoogste tijd dat we ons afvragen of wij op deze weg voortgaan.”

 

Tja, wij vragen ons al anderhalf jaar af of we op deze weg moeten voortgaan……

 

Ik had de hoop dat ze in de kamer zou blijven. Zelfstandig of… Er was vast nog wel een enkeling te vinden die ook geen psychopaat of meeloper is, ook over verstandelijke vermogens beschikt en nog enigszins op lijkt te komen voor het volk, waarbij ze aansluiting had kunnen vinden.

Alleen is maar alleen.

Maar ze heeft er schoon genoeg van.

„In navolging van de gebeurtenissen dit weekend heeft Mona Keijzer het besluit genomen om haar Tweede Kamerzetel na overleg met de Tweede Kamerfractie per direct ter beschikking te stellen”, meldt de partij. Henri Bontenbal neemt haar plek over.

Het besluit zou ’in goed overleg’ zijn genomen, aldus het CDA. Partijleider Hoeksta en voorzitter Van Rij ’zijn haar dankbaar’. „Ik respecteer dat besluit en wil Mona enorm bedanken voor haar inzet, betrokkenheid en de goede samenwerking de afgelopen jaren”, zegt Hoekstra.

 

Lees haar tweet. Ze moet meedoen aan het poppenkastje dat alles ‘in goed overleg’ heeft plaatsgevonden. Maar een goed verstaander weet wel beter.

Weer een overwining voor het dictators trio.

Nog dieper de put in voor volk en vaderland.

Jammer Mona, maar ik kan het wel begrijpen dat je geen onderdeel van die dictatoriale beerput meer uit wil en kan maken.

 

Kijk en luister naar rutte en hoekstra:

 

Laat u zich overigens vooral ook niets wijsmaken wat betreft mocro maffia die rutte bedreigt. Allemaal opgezet spel om de negatieve aandacht rond deze minkukel af te leiden.

Wag the Dog.


Verspreid de vrijheid!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
38 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
38
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Hide picture