NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

ZATERDAG 25 JULI: DEMONSTRATIE GRONINGEN, FRIESLAND, DRENTHE

Dames en heren, jongens en meisjes

Ik wil jullie uitnodigen om zaterdag naar Friesland te komen

Voor de ‘Walk Of Freedom’

Om 10.00 in Buitenpost, Friesland

Auto parkeren bij het station

Waarom gaan wij wandelen?

  • 5G
  • Demonstaties die verboden worden
  • Boeren die vernederd worden
  • Nep politieagenten en nep demonstranten

 

HIER MOET EEN EINDE AAN KOMEN!

Loop mee!!

ZATERDAG BUITENPOST 10.00 uur

Of

ZONDAG in TOLBERT, GRONINGEN

RESTAURANT ‘DE POSTWAGEN’ 10.00 uur

VANAF DAAR LOPEN WIJ RICHTING DRENTHE

Alwaar wij de fakkel van de vrijheid overdragen

5 5 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
8 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Mark

Ik sta achter bijna alle stellingnames van CSTV. Ik geloof zelfs dat ik de eerste donateur was. Maar waarom dit nu weer verwarren met 5G. Als redelijk deskundige op dit terrein en zelfstandige denker, weet ik dat die ongerustheid niet op feiten is gebaseerd en mensen zich onnodig zorgen maken. Behalve dan de rol van Huawei, daar zouden we juist wel op moeten letten. Meer onafhankelijke informatie is wat mensen nodig hebben. Als je ook hoort wat voor inhoudelijke nonsense mensen ook uitkramen als ze voor de camera komen en er iets over moeten zeggen…

Alex i

5G is a serious and major health risk for people and animals! https://jdreport.com/regering-start-met-5g-frequentieveiling-ondanks-serieuze-waarschuwingen-nieuw-rapport-zeer-kritisch-over-icnirp/ EU 5G Appeal – Scientists warn of potential serious health effects of 5G. In an appeal to the European Union, more than 180 scientists and doctors from 36 countries warn about the danger of 5G. https://www.jrseco.com/european-union-5g-appeal-scientists-warn-of-potential-serious-health-effects-of-5g/ Media Release – Ontario Doctors Warn of Rising Health Care Costs after 5G Roll Out, In advance of a full day’s symposium on the impacts of wireless technology on our health, C4ST’s Frank Clegg and a select panel issue a media release regarding Ontario doctor’s warnings of rising health care costs… Lees verder »

Danny

Hoi Mark.

Dit is ook een platform waar burgers hun acties kunnen plaatsen. Dit is van NL.ALERT #codeoranje.

Mark

Oh je mag van mij echt vinden wat je wilt en misschien heb je meer gelijk dan ik, dat moet blijken. En als dat zo is ben ik de eerste die dat toegeeft en van mening verandert. Maar ik ondersteun de actie wat betreft demonstreren tegen: Demonstaties die verboden worden, Boeren die vernederd worden en Nep politieagenten en nep demonstranten. Maar niet het 5G aspect. En in mijn beleving is dat ook zo’n ander issue dan de drie genoemde, dat ik het gewoon jammer vindt dat 5G vaak met andere zaken gecombineerd worden. De eerste drie hebben alles te maken… Lees verder »

Last edited 2 maanden geleden by Mark
Danny

Kan het ook zijn dat mensen terecht zorgen hebben over 5G door de mogelijkheden die het biedt aan bijvoorbeeld overheden? Over 5G, ik persoonlijk ben een leek dus ik vind van jou niets, in de zin van, niets verkeerds. Alleen maar goed dat je comments plaatst over wat jij vindt. Ik hoor verstandige verhalen van “jouw kant” en ook van de andere kant. Als leek is het dan moeilijk te beoordelen. Maar omdat het niet onder de aandacht komt, plaatsen wij wel eens een video over 5G waarin iemand onderbouwd iets wil laten zien. Als je dan als leek tussen… Lees verder »

Last edited 2 maanden geleden by Danny
Mark

Ja wat je hier zegt, kan ik het alleen maar mee eens zijn. Ja ik denk ook dat de weerstand tegen 5G komt door onbekendheid. Net zo als veel mensen zullen zeggen dat de voorstanders of ‘mensen zonder duidelijke mening’ zo denken vanwege onbekendheid. Ik vind dat je wel een punt hebt dat een dergelijk heet hangijzer wel door onze bestuurders toegelicht zou moeten worden en er een soort hoor en wederhoor van de samenleving zou moeten zijn. Zoals het nu gaat is niet democratisch en kenmerkt de huidige regering, die de laatste restjes democratie onder het tapijt heeft geschoven.… Lees verder »

Danny

Top verwoord! Geen sorry voor nodig. Dit zijn stukken die iedereen graag leest.

Mark

Voor de duidelijkheid, ik heb het over de partij waar ik nu bijna vier jaar lid van ben: FVD, de partij voor iedereen die de democratie echt een warm hart toe draagt. Voor iedereen die het belangrijker vindt dat iedereen zijn stem heeft dan de discussie te winnen!

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x