Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

YouTube maakt ons monddood ! Lees hier waarom…

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

LEES DOOR! Het punt van dit artikel is niet de censuur van YouTube maar wat wij als vrije mensen kunnen gaan doen. Deel dit! Het is niet ONZE laatste kans. Het is HUN laatste kans. 

Dat YouTube zwaar censureert, dat weten we allemaal.

We hebben het zelf al een aantal keer aan den lijve ondervonden. Maar nu heeft YouTube on s een straf uitgedeeld: Wij mogen 1 week niets meer plaatsen of posten.

Bij een volgende waarschuwing kunnen we het kanaal kwijtraken.

 

Hier is dan de video waar het om gaat. Dit is de haatzaai-video.

Het was niet één van onze beste video´s en wat flauw maar dat is het punt niet.  Hij is een keer of 3.000 bekeken en we waren hem allang vergeten. De video werd geupload maart dit jaar.

Dit interview en deze beelden zijn nota bene van De Telegraaf.

 

De video was bedoeld om aan te geven hoe tegengesteld linkse mensen denken. Rond die tijd was GroenLinks erg in het nieuws vanwege hun ongegronde racisme-gekrijs. Verder mag iedereen zijn mening daar over hebben. Het boeit ook niet meer.

CENSUUR YOUTUBE

Uiteraard schreven we een klacht waarin we aangaven dat dit een vergissing moest zijn en dat de beelden zelfs rechtstreeks uit de mainstream-media komen.

Maar al heel snel kregen we dit bericht terug:

 

We mogen een week niet meer posten en ook geen video´s uploaden. Nu kunnen we boos worden en moord en brand schreeuwen, het helpt niet.

Het is heel duidelijk wat hier aan de hand is. Wij tonen iets té veel waarheden aan té veel mensen.

DE REALITEIT!

We hebben het al hard gemaakt. Alles over de zogenaamde “Coronacrisis” is uit de doeken gedaan. Meer kun je niet doen en het besef moet bij de mensen zelf komen.

Vanaf nu moeten we gaan denken aan oplossingen. Anders doen we in principe hetzelfde.

De realiteit is dat er daadwerkelijk, in Nederland, tussen de 65 en de 600 directe “coronadoden” zijn “gevallen”. Dit hebben wij gisteren ook op YouTube geplaatst. De cijfers zijn onweerlegbaar. Het zijn hun eigen cijfers.

De cijfers moeten alleen nog even doordringen bij de mensen zodat men merkt dat er niets, maar dan ook niets, aan de hand is. We hebben een zacht griepjaar gehad in vergelijking met andere jaren. De rest is u aangepraat.

We krijgen ook geen enkel tegengas, op wat trollen na, terwijl we op piekdagen meer dan 100.000 unieke bezoekers trekken met een uitschieter vorige maand naar 140.000. Niemand spreekt ons tegen, op wat kleinigheidjes na die niets veranderen aan de feiten over Corona.

BAN DE MEDIA UIT UW LEVEN

Stel dat u de media uit uw leven bant? Wanneer u de media behandeld als reclame? Wanneer er nieuws is, zet u hem op stil of zapt u weg.

En wanneer u iets wilt weten, zoekt u online de rauwe beelden of verdiept u zich zelf in die zaken? Waarom getetter ernaast van iemand die een mening om de beelden heen bouwt en de beelden zijn zo geknipt dat het hoort bij het verhaal van de verslaggever in plaats van andersom?

Hadden wij géén media gehad, dan had dat kleine clubje in Den Haag dat ons onder druk zet, geen schijn van kans. Sterker nog… Ook zij leven op de media.

Wanneer we echt collectief wakker zijn en collectief bewust worden, heb je geeneens een regering meer nodig. Hooguit een bestuur.

Wij, 17 miljoen mensen, laten ons door een paar figuren in Den Haag kapot maken?

Laten wij ons door een paar mensen in Den Haag zó keihard naaien? Nóg verder de put in? Wij met z´n allen? Ruim 17 miljoen mensen? Wie denken ze dat ze zijn?

Het gaat om uw eigen leven. Wat u meemaakt is waar. Wat u op TV ziet kan uitvergroot worden maar u komt het vaak niet tegen in uw leven. Uw leven is de waarheid! De rest is gecreëerd. Pas dat toe op deze coronagekte.

Zeg eens eerlijk..Kent u iemand die aan Corona is overleden? Heeft u er mee te maken gehad? Nee. De enkeling onder u die het wel heeft meegemaakt wensen we heel veel sterkte. En we willen vragen of die mensen zelf overtuigd zijn dat de persoon in kwestie daadwerkelijk aan corona is overleden.

Het is de media, mensen. Zij pakken onze vrijheid af.

Maar eigenlijk doen wij hetzelfde als zij. We blijven posten en schreeuwen om de waarheid te laten zien en zij blijven het tegenovergestelde zeggen. Dat loopt uit op een clash en we lopen zelf recht in de val.

Op 21 juni komt er een massademonstratie.  Die demonstratie wordt groots, maar heel veel mensen demonstreren niet en hebben daar geen zin in. Wat kunnen we echt doen? Het is zo makkelijk…

MAAR WAT KUNNEN WIJ DAN WEL DOEN?

HET IS ZO MAKKELIJK…

21 JUNI KAN IEDEREEN WAT DOEN!

Iedereen die wakker is of mensen die over hun angst heen zijn. Ga naar buiten. Zonder mondkapje. Zonder anderhalve meter. Slechts lopen met zijn allen en neem de mensen die u tegenkomt met u mee. Er zal niets gebeuren. Er ís geen corona. We krijgen gewoon weer een griepseizoen volgend jaar. Dit jaar was een zacht jaar in vergelijking met andere jaren. Het is de naam die het doet: COVID19.

De onzichtbare vijand! 

Neem dat heel letterlijk. Die vijand? Hij is er niet… Hij is gecreëerd.

Onze vrijheid laten pakken?? Waarom? Ons nog meer laten slopen? Voor die onzichtbare vijand die U nooit heeft gezien en de mensen om u heen ook niet.

U bent vrij. Laat het zien. Wij zijn slimmer. Wij zijn het volk.

Er is geen geweld nodig. Knuffel elkaar. Kus elkaar. Schud handen! Leef en geniet van je vrijheid! Ga gewoon de straat op de 21e en zie gelijk dat ook anderen er ook zo over denken.

We hebben geen Antifa. We hebben geen BlackLivesMatter. Geen racisme. U beleeft toch uw leven? U ziet het toch? Laat die groepen links liggen. Kent u corona? Mee te maken gehad? Nee!

Komt oom agent? Wees slim. Ook hij is een burger…Ook hij wordt gestuurd door de giftige bureaucratie en de media. De burgemeester. De bestuurders…

Het is gecreëerd. Men wil alles groter maken. Steden bij elkaar trekken. En het effect is dat je geen wijkagent meer hebt die iedereen bij zijn voornaam noemt. Geen controle op de burgemeester van uw stad of dorp. Geen gezonde samenleving gebaseerd op verstand maar de meest absurde maatregelen waar niemand direct verantwoordelijk voor is of over aan te spreken is..

Deze ellende kan in één dag teruggedraaid worden. Op naar een moderne samenleving en uw medemens zal overtuigd raken. Bang voor corona? Het is niet nodig maar maak voor uzelf de overweging en weeg het tegen elkaar op.

Gaan we weer gewoon normaal doen met z´n allen? Niemand die ons stoppen kan, hoor.

21 juni. GA NAAR BUITEN! Geniet van uw vrijheid! Waar u ook bent..

Deel dit!

 

 

Zie ook:

Een KRUISTOCHT trekkend van Limburg naar Den Haag!

 

 


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
11 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
11
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x