NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

YouTube maakt ons monddood ! Lees hier waarom…

LEES DOOR! Het punt van dit artikel is niet de censuur van YouTube maar wat wij als vrije mensen kunnen gaan doen. Deel dit! Het is niet ONZE laatste kans. Het is HUN laatste kans. 

Dat YouTube zwaar censureert, dat weten we allemaal.

We hebben het zelf al een aantal keer aan den lijve ondervonden. Maar nu heeft YouTube on s een straf uitgedeeld: Wij mogen 1 week niets meer plaatsen of posten.

Bij een volgende waarschuwing kunnen we het kanaal kwijtraken.

 

Hier is dan de video waar het om gaat. Dit is de haatzaai-video.

Het was niet één van onze beste video´s en wat flauw maar dat is het punt niet.  Hij is een keer of 3.000 bekeken en we waren hem allang vergeten. De video werd geupload maart dit jaar.

Dit interview en deze beelden zijn nota bene van De Telegraaf.

 

De video was bedoeld om aan te geven hoe tegengesteld linkse mensen denken. Rond die tijd was GroenLinks erg in het nieuws vanwege hun ongegronde racisme-gekrijs. Verder mag iedereen zijn mening daar over hebben. Het boeit ook niet meer.

CENSUUR YOUTUBE

Uiteraard schreven we een klacht waarin we aangaven dat dit een vergissing moest zijn en dat de beelden zelfs rechtstreeks uit de mainstream-media komen.

Maar al heel snel kregen we dit bericht terug:

 

We mogen een week niet meer posten en ook geen video´s uploaden. Nu kunnen we boos worden en moord en brand schreeuwen, het helpt niet.

Het is heel duidelijk wat hier aan de hand is. Wij tonen iets té veel waarheden aan té veel mensen.

DE REALITEIT!

We hebben het al hard gemaakt. Alles over de zogenaamde “Coronacrisis” is uit de doeken gedaan. Meer kun je niet doen en het besef moet bij de mensen zelf komen.

Vanaf nu moeten we gaan denken aan oplossingen. Anders doen we in principe hetzelfde.

De realiteit is dat er daadwerkelijk, in Nederland, tussen de 65 en de 600 directe “coronadoden” zijn “gevallen”. Dit hebben wij gisteren ook op YouTube geplaatst. De cijfers zijn onweerlegbaar. Het zijn hun eigen cijfers.

De cijfers moeten alleen nog even doordringen bij de mensen zodat men merkt dat er niets, maar dan ook niets, aan de hand is. We hebben een zacht griepjaar gehad in vergelijking met andere jaren. De rest is u aangepraat.

We krijgen ook geen enkel tegengas, op wat trollen na, terwijl we op piekdagen meer dan 100.000 unieke bezoekers trekken met een uitschieter vorige maand naar 140.000. Niemand spreekt ons tegen, op wat kleinigheidjes na die niets veranderen aan de feiten over Corona.

BAN DE MEDIA UIT UW LEVEN

Stel dat u de media uit uw leven bant? Wanneer u de media behandeld als reclame? Wanneer er nieuws is, zet u hem op stil of zapt u weg.

En wanneer u iets wilt weten, zoekt u online de rauwe beelden of verdiept u zich zelf in die zaken? Waarom getetter ernaast van iemand die een mening om de beelden heen bouwt en de beelden zijn zo geknipt dat het hoort bij het verhaal van de verslaggever in plaats van andersom?

Hadden wij géén media gehad, dan had dat kleine clubje in Den Haag dat ons onder druk zet, geen schijn van kans. Sterker nog… Ook zij leven op de media.

Wanneer we echt collectief wakker zijn en collectief bewust worden, heb je geeneens een regering meer nodig. Hooguit een bestuur.

Wij, 17 miljoen mensen, laten ons door een paar figuren in Den Haag kapot maken?

Laten wij ons door een paar mensen in Den Haag zó keihard naaien? Nóg verder de put in? Wij met z´n allen? Ruim 17 miljoen mensen? Wie denken ze dat ze zijn?

Het gaat om uw eigen leven. Wat u meemaakt is waar. Wat u op TV ziet kan uitvergroot worden maar u komt het vaak niet tegen in uw leven. Uw leven is de waarheid! De rest is gecreëerd. Pas dat toe op deze coronagekte.

Zeg eens eerlijk..Kent u iemand die aan Corona is overleden? Heeft u er mee te maken gehad? Nee. De enkeling onder u die het wel heeft meegemaakt wensen we heel veel sterkte. En we willen vragen of die mensen zelf overtuigd zijn dat de persoon in kwestie daadwerkelijk aan corona is overleden.

Het is de media, mensen. Zij pakken onze vrijheid af.

Maar eigenlijk doen wij hetzelfde als zij. We blijven posten en schreeuwen om de waarheid te laten zien en zij blijven het tegenovergestelde zeggen. Dat loopt uit op een clash en we lopen zelf recht in de val.

Op 21 juni komt er een massademonstratie.  Die demonstratie wordt groots, maar heel veel mensen demonstreren niet en hebben daar geen zin in. Wat kunnen we echt doen? Het is zo makkelijk…

MAAR WAT KUNNEN WIJ DAN WEL DOEN?

HET IS ZO MAKKELIJK…

21 JUNI KAN IEDEREEN WAT DOEN!

Iedereen die wakker is of mensen die over hun angst heen zijn. Ga naar buiten. Zonder mondkapje. Zonder anderhalve meter. Slechts lopen met zijn allen en neem de mensen die u tegenkomt met u mee. Er zal niets gebeuren. Er ís geen corona. We krijgen gewoon weer een griepseizoen volgend jaar. Dit jaar was een zacht jaar in vergelijking met andere jaren. Het is de naam die het doet: COVID19.

De onzichtbare vijand! 

Neem dat heel letterlijk. Die vijand? Hij is er niet… Hij is gecreëerd.

Onze vrijheid laten pakken?? Waarom? Ons nog meer laten slopen? Voor die onzichtbare vijand die U nooit heeft gezien en de mensen om u heen ook niet.

U bent vrij. Laat het zien. Wij zijn slimmer. Wij zijn het volk.

Er is geen geweld nodig. Knuffel elkaar. Kus elkaar. Schud handen! Leef en geniet van je vrijheid! Ga gewoon de straat op de 21e en zie gelijk dat ook anderen er ook zo over denken.

We hebben geen Antifa. We hebben geen BlackLivesMatter. Geen racisme. U beleeft toch uw leven? U ziet het toch? Laat die groepen links liggen. Kent u corona? Mee te maken gehad? Nee!

Komt oom agent? Wees slim. Ook hij is een burger…Ook hij wordt gestuurd door de giftige bureaucratie en de media. De burgemeester. De bestuurders…

Het is gecreëerd. Men wil alles groter maken. Steden bij elkaar trekken. En het effect is dat je geen wijkagent meer hebt die iedereen bij zijn voornaam noemt. Geen controle op de burgemeester van uw stad of dorp. Geen gezonde samenleving gebaseerd op verstand maar de meest absurde maatregelen waar niemand direct verantwoordelijk voor is of over aan te spreken is..

Deze ellende kan in één dag teruggedraaid worden. Op naar een moderne samenleving en uw medemens zal overtuigd raken. Bang voor corona? Het is niet nodig maar maak voor uzelf de overweging en weeg het tegen elkaar op.

Gaan we weer gewoon normaal doen met z´n allen? Niemand die ons stoppen kan, hoor.

21 juni. GA NAAR BUITEN! Geniet van uw vrijheid! Waar u ook bent..

Deel dit!

 

 

Zie ook:

Een KRUISTOCHT trekkend van Limburg naar Den Haag!

 

 

4.7 20 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
11 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Hetzalwelweer

Laat Den Haag links liggen wat betreft demonstraties. Deze stad is net zo kapot als Amsterdam. Ga net als in Duitsland door steden lopen. Geen demonstraties op 1 plek maar marsen door diverse steden. Maak het oncontroleerbaar, op 1 plek kunnen ze iedereen in bedwang houden. op 50 plekken divers in het land worden ze gek. De vierdaagse voor vrijheid en democratie, in heel Nederland, door heel het land.

HetVerzet2020

Sterkte strijders, het is een schande wat bezig is
 

Last edited 3 maanden geleden by HetVerzet2020
Marco

Ze raken nou echt in paniek. Is bitchute wat?

Jeanbob

Waarschijnlijk de Telegraaf die weer de NSB’er heeft uitgehangen..Staan ze bekend om. Hebben jullie ook al een keer gezeik gehad om een artikel? Of zijn het telkens de filmpjes waarop ze je pakken? Ga d’r zelf maar alvast een gewoonte van maken om jullie via de website te volgen..

Hansz Pint

Vergeet niet dat de overheid het machts-en geweldsmonopolie heeft en bij het in gevaar komen van HUN macht de honden los zal laten
Dat hebben we al gezien met die terreurboetes, het willen bewapenen van de BOA`s etc.
Op HUN radio- en TV zenders blijven ze volharden in de waanzin, in de leugens die ze nooit zullen toegeven, gezichtsverlies…met de billen bloot… is het ergste wat HEN kan overkomen… dus MOETEN ze wel doorgaan met dit absurde beleid.

Last edited 3 maanden geleden by Hansz Pint
Cisco

Vol ongeloof ben ik hoe de censuur vanuit alle fronten word toegepast op alles en iedereen met een andere mening we leven echt in een democratuur en ik ben het zat goed zat

Hetzalwelweer

Het is geen Democratuur maar een dictatuur, Nederland zoals het vroeger was is verkocht aan de EU, Nederland was een van de rijkste landen binnen de EU, want pensioenfondsen. Miljarden in kas, die raken we kwijt aan Brussel. Nederland zal een lidstaat worden van de EU. We hadden de slimste mensen alsmede de rijkste, maar dat mag niet meer, want racisme. Onze pensioenpot gaat naar de EU, jij en ik krijgen niets.

Arjaan

Goed verwoord, blijf doorgaan! Blijf attent en scherp, alleen anti zionisme deel ik niet. Dat is de Joodsche manier om temidden van vijanden te overleven. Dat is niet in de haak ant zionisme te verspreiden en daar achter te staan, anti zionisme is gekoppeld aan anti semitisme

Djala Schilders

Beste CS, Ik heb een vraag. Wie financiert CS? Eerlijk antwoord aub. ~Inmiddels heb ik het gevoel dat jullie een vangnet zijn geworden, een controlled opposition. ~Steeds vertellen dat mainstream media onze vijand is maar niet de namen benoemen? #Jews. ~Steeds vertellen dat een kleine groepje in den Haag ons manipuleert maar geen namen benoemen? #jews Wat mij opvalt dat jullie niet eens 1X onze echte vijand hebben benoemd. #jews ~●Ze hebben alle media in handen, ze hebben financiële instellingen en banken in handen, RIVM en AIVD en belangrijke politieke functies zijn ook in hun handen. Dat is inmiddels COMMON… Lees verder »

ND

Het wordt `n hoog tijd dat die FB eb YT wereldwijd, eens flink onder loep genomen wordt. En eventueel bestraffen. Maar dan moeten we eerst van die globalistische linkse zooi af.

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95

succesboeken.nl

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95

succesboeken.nl

Gerelateerde berichten

DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50

succesboeken.nl

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x