CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Wybren van Haga: “Overheid schendt onze grondrechten op grote schaal!”

De bureaucratische rot in dit systeem zit diep!

Wybren Van Haga haalde gisteren keihard uit naar de grootste misdadigers tegen de mensheid uit de moderne Nederlandse geschiedenis, Mark Rutte en Hugo De Jonge.

“We hoeven niet bang te zijn voor het coronavirus met een IFR van 0,23%. Wat we écht moeten vrezen is een overheid die onze grondrechten schendt. En dat gebeurt nu op grote schaal.”, aldus Van Haga.

En dat onze grondrechten worden geschonden op grote schaal is eerder een understatement dan overdreven. We leven in een samenleving die vele overeenkomsten heeft met de voormalige DDR.

“Alles wordt afgenomen door een kabinet dat de nevenschade niet meeweegt bij het instellen van de coronamaatregelen,” zei Van Haga.

“Ons is ook het recht ontnomen om te bouwen, om te mogen groeien, om te mogen aspireren en succesvol te mogen zijn.”

Het zijn de kenmerken van communisme.

“Alles wordt afgenomen door een kabinet dat de nevenschade niet meeweegt bij het instellen van de coronamaatregelen. En het resultaat is een aanval op ons vermogen en eigendom en verwoesting van het MKB.”

De regering is er op uit om mensen in het land tegen elkaar op te zetten. Elkaar te verraden. Ze vernederen hun eigen volk en de onnodige maatregelen verwoesten alle aspecten van onze samenleving.

“Met een premier die ons lachend voorhoudt dat we het doen zodat we beter kunnen terugbouwen. Build Back Better. Een klap in het gezicht van alle ondernemers.”

“Zelfs de WHO heeft toegegeven dat een lockdown NIET de oplossing is en dat is catastrofaal en daarom spreken we vandaag over de uitbreiding van dit steunpakket.”

Van Haga is ook woest over hoe dit kabinet met de ondernemers omgaat:

“Een aanvraag voor een TVL (Tegemoetkoming Vaste Lasten) kan niet worden ingediend als men niet voldoet aan de voorwaarden. “En hierdoor is er ook geen mogelijkheid tot bezwaar of een gang naar de rechter.”, aldus Van Haga.

“Veel bedrijven kunnen nu, door de lockdown, hun voorraad afschrijven. Waarom is de voorraadvergoeding gekoppeld aan het recht op TVL?”

“Als de overheid schade aanbrengt, dan moet die schade voor 100% vergoed worden. Prachtige Nederlandse bedrijven gaan ten onder.”

Wybren sloot af met:

“Ondernemers hebben altijd hun verantwoordelijkheid genomen en kunnen prima open zonder besmettingsgevaar. De beste steun is dan ook de opheffing van de lockdown.”

Common sense.

ZIE OOK:

Dit is Build Back Better:

Sky News over Great Reset: U zult niets meer bezitten!

 

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
6 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
6
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven