Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

World Economic Forum en Klimaatverandering

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

World Economic Forum en Klimaatverandering

Bekijk de agenda van de bijeenkomsten in Davos van de World Economic Forum, waar alle regeringsleiders en bankiers bijeenkomen, en het valt op dat de klimaatcrisis het programma domineert. Waar komt deze obsessie met het klimaat bij het World Economic Forum vandaan?

Om hier antwoord op te kunnen geven moeten we terug naar de oorsprong van het WEF. In het boek The new Globalist is het volgende te vinden:

Er bestond een groep collega-ondernemers die grote voorstanders waren van globalisering. Zij zagen eind jaren zestig de globalisering haperen. Ze besloten dat ze een directe rol moesten spelen bij het bevorderen van globalisering. Anders vreesden ze dat de naoorlogse orde zou wankelen. De nieuwe globalisten werkten aan het promoten van de soevereiniteit van de markten als het fundament van globalisering. David Rockefeller besloot dat de nieuwe globalisten een formeel platform nodig hadden om hun ideeën te promoten, en richtte de Trilaterale Commissie op, en Klaus Schwab richtte het World Economic Forum op. Deze clubs hebben met succes leden van de politieke elite gecoöpteerd en samen hebben ze een machinekamer gevormd voor beleid, partnerschappen en programma’s om de grenzen van marktgestuurde globalisering te verleggen.”

Globalisering was dus hun gemeenschappelijke doel. Een methode van deze groep om de wereld te kunnen verenigen was door een wereldwijde dreiging creëren, die de motivatie voor een wereldregering zou versterken. Deze methode wordt Hegeliaanse dialectiek genoemd. Dat houdt het volgende in: creëer of fingeer een probleem zodat mensen zelf gaan vragen om de oplossing. Van deze strategie zijn vele voorbeelden te vinden waarbij het opmerkelijk is dat de oplossing vaak al klaarligt. Je zag het bij 9-11 waar The Patriot Act al was geschreven voorafgaand aan “de aanslag”. In Nederland vond de implementatie van PCR-testen reeds al in januari 2020 plaats voorafgaand aan de coronacrisis. De wetswijziging “spoedmaatregelen met betrekking tot gentherapie ter bestrijding van COVID-19” was enkele dagen na ingaan van de lockdown al besproken en afgerond.

Het plan van de Rockefellers en de nieuwe globalisten was dus dreiging te creëren om vervolgens wereldwijde maatregelen in te stellen, ten koste van vrijheid en ten bate van de globalisten. De eerste experimenten met een werelddreiging betroffen echter niet Global Warming maar Global Cooling. Een paar voorbeelden uit de media:

1970 -“Door dalende temperaturen zullen de ijskappen in de oceaan zinken, waardoor een wereldwijde vloedgolf ontstaat die een aanzienlijk deel van de mensheid zou kunnen wegvagen, en de zeespiegel zou kunnen stijgen van 60 tot 30 voet.” Paul Ehrlich, CFR-lid.

1975 – “De dreiging van een nieuwe ijstijd moet nu naast een kernoorlog staan ​​als een waarschijnlijke bron van massale dood en ellende voor de mensheid” Nigel Calder, redacteur, New Scientist magazine.

1976 – “Zelfs Amerikaanse boerderijen kunnen worden getroffen door een afkoelingstrend” – US News and World Report.

Vier jaar later werd echter besloten dat het Global Cooling-verhaal niet effectief was en meer winst te halen zou zijn met Global Warming.

In de aanvang van de Global Warming Scare speelde Maurice Strong (1929-2015)  een grote rol . Deze Canadese zakenman en miljardair was zowel senior adviseur voor de Verenigde Naties als secretaris-generaal van de Rockefeller en Rothschild’s Trusts. Als een vazal van de Rockefellers was Strong een belangrijke kracht achter zowel het verhaal over de opwarming van de aarde als het koppelen van dat verhaal aan steeds grotere bevoegdheden van de VN.

Strong was nauw betrokken bij de Club van Rome, de club die sinds 1972 planetaire catastrofes voorspelt op basis van computermodellen. In 1980 wordt de United Nations Environment Programme (UNEP), opgericht door Maurice Strong . Het UNEP beweerde toen al dat de accumulatie van kooldioxide het meest acute probleem was van dat moment.  In 1988 is het IPCC opgericht waar hij ook een grote rol in speelde. Zijn grootste prestatie was de 2e Earth Summit in Rio de Janiero in 1992.

Inmiddels bestaat er echter een eindeloze hoeveelheid bewijzen dat Global Warming geen wezenlijk gevaar voor de mens is en het hele verhaal met opgeklopte statistieken aan elkaar hangt. En als je al in het sprookje gelooft, zijn oplossingen zoals windmolens en biomassacentrales niet effectief. Het is daarom voor nuchtere mensen, die wel naar de onderliggende logica kijken, verbijsterend om te zien hoe dit kaartenhuis aan leugens kan worden volgehouden.

Om de magere onderbouwing van het hele verhaal te kunnen verhullen wordt massamanipulatie  gebruikt met propaganda en herhaling. Om de misleiding geloofwaardig te maken wordt het verkondigd door autoriteiten als Greta Thunberg, Barack Obama (CFR) of Al Gore (CFR).  Beelden van instortende ijsbergen, magere ijsberen, bosbranden etc. worden in de media suggestief gekoppeld aan het klimaat ook al is hier geen enkel bewijs voor. Op school wordt de klimaatangst onderwezen door leraren te verplichten boeken van George Soros te gebruiken en jeugdjournaal te kijken. Alternatieve geluiden worden genadeloos tegengewerkt, hoe onderbouwd ook. Bekijk bijvoorbeeld het interview met Peter Ridd. Als gerespecteerd koraaldeskundige met decennia ervaring durfde hij te beweren dat het koraal geen werkelijk gevaar liep door CO2 en hij werd per acuut ontslagen op de universiteit. De rechtszaak die volgde koste vele 100-duizenden euro’s.  Een wetenschapper moet dus erg stevig in zijn schoenen staan wil hij/zij tegen het klimaat-narratief in durven gaan. Het omgekeerde geldt ook; wetenschappers die bewust of onbewust het opwarmingsgeloof verkondigen harken makkelijk subsidies binnen en maken tot hun eigen verbazing vaak promotie.

[the_ad id=”40491″]

Daarbovenop is er een wetenschappelijk instituut in het leven geroepen om de leugens  geloofwaardigheid mee te geven. Het Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC), is een organisatie van de Verenigde Naties om de risico’s van klimaatverandering te evalueren. Zij zijn echter opgericht om voornamelijk naar de menselijke oorzaak te kijken en niet naar andere mogelijke factoren. Hun hele bestaan, hun financiering en macht hangt af van het volhouden van dit menselijke-oorzaak-sprookje waardoor echte wetenschap het verliest van gefinancierde wetenschap. Menig wetenschapper heeft zijn afschuw uitgesproken over het broddelwerk wat het IPCC  produceert maar deze geluiden bereiken niet de main stream media.

Het World Economic Forum is dus opgericht door Klaus Schwab die globalistische ideeën aanhangt en gelieerd is aan een club rijke globalisten. Al de genoemde instellingen hebben hetzelfde doel: afdracht van soevereiniteit en overdragen van macht aan één wereldregering. Deze regering zal echter niet democratisch gekozen worden, maar zal bestaan uit een kleine elite, waaronder de familie Rockefeller en hun vrienden.

Door deze elite is dus jaren geïnvesteerd in de klimaatreligie, is er angst gezaaid en nu is voor hen de tijd aangebroken om te oogsten. De regeringsleiders, de marionetten in dit toneelstuk, moet wel duidelijk gemaakt worden welke beleid ze hebben uit te voeren om dit plan uit te voeren. De regeringsleiders worden in Davos opgedragen wat de miljardairs van hen verlangen. Types als Rutte, Kaag, Hoekstra en Schouten hebben in Davos wellicht het idee tegen de echte macht aan te mogen schurken, er een beetje bij te horen. Voor dit soort persoonlijkheden is macht een fascinerend en verslavend verschijnsel. Het is bij dit soort bijeenkomsten waar de regeringsleiders ook de build back better instructies worden medegedeeld. Zij die het beleid gedwee uitvoeren hopen daarmee op de gunst van hun marionettenspelers en een plekje aan de tafel van de macht.

In de agenda van het WEF kun je zien, dat bij bijeenkomsten in Davos dagenlang over weinig anders gesproken wordt dan over klimaatverandering. Hier worden de politici de draconische maatregelen opgedragen waarmee ze het volk moeten knechten. Bedrijven zullen de komende jaren moeten voldoen aan allerlei CO2-besparende maatregelen, CO2-belastingen en CO2-sancties. Er is weinig wat je kunt produceren zonder energie te gebruiken en de kosten zullen daarom torenhoog worden. Bedrijven gelieerd aan World Economic Forum krijgen belastingvoordelen, schaalvoordelen en mogen overleven, alle kleine bedrijven moeten interen en zullen uiteindelijk kapot gemaakt worden. Het MKB, boeren en vissers werd al jarenlang het leven zuur gemaakt met nutteloze regels en wetgeving. Daar kwamen in 2020 de lockdowns overheen en de CO2-belasting zal voor veel bedrijven de doodsteek betekenen. De agenda van de elite zal in grote mate ten koste gaan van het volk. Onze vrijheid is het tegenovergestelde van hun machtswensen en hun einddoel is duidelijk: We will own nothing and the Rockefellers will own everything.


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
12 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
12
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x