NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Word u een held? Of een schande voor uw familie en nageslacht?

Word u een held? Of een schande voor uw familie en nageslacht?

Het zal duidelijk worden aan welke kant u staat tijdens deze revolutie die gaande is en zich vanaf zondag zal gaan uiten.

Vrienden of geen vrienden. Verraad u ons? Dan bent u geen vriend! U heeft nog één kans om te beseffen wat er hier op het spel staat

 

NSB, Klinkt té heftig?

Denk niet dat wij op geweld uit zijn. Dat wij extremisten zijn! Dat zijn wij niet! Wij zijn vredelievende mensen die zien wat er aan de hand is en strijden voor onze, maar ook uw, vrijheid. Drong dat maar eens tot iedereen door!

Als dat is wat er door u gedachten heen gaat, betekent het dat u geen idee heeft wat u en uw kinderen te wachten staat en u bijna een half laar lang heeft liggen slapen en negeren.

Wanneer u nog steeds niet wakker bent en nog steeds niet doorheeft wat er werkelijk speelt in de wereld rondom deze gecreëerde “coronacrisis” dan wordt dat echt hoog tijd.

-Ofwel, u heeft geen interesse in de waarheid en het maakt u niets uit hoe uw kinderen en kleinkinderen een verschrikkelijke toekomst tegemoet gaan.

-Ofwel, u blijft hangen in het ontzettend naïeve beeld dat “het wel goed zal komen” en “We hebben het heel goed in Nederland”. Dan mist u dus volledig het punt.

-Ofwel u bent degene die een ontzettende grote mond heeft zonder zich te verdiepen en denkt dat het hier om een mening gaat in plaats van waar de wereld werkelijk heengaat.

-Of u staat gewoonweg aan de verkeerde kant en kiest daar bewust voor.

Nu kunt u nog kiezen! Deze revolutie gaat niemand meer tegenhouden. Het is aan u aan welke kant van de geschiedenis u wilt komen te staan.

Burgers, politiemensen, politici, artsen, specialisten en militairen:
Kies voor ons! Kies voor het volk! Kies voor gerechtigheid en democratie!

Zo niet? De dag komt dat ze komen voor je…En uw familie en nageslacht al zich doodschamen voor u! Vergist u zich niet! Dit is hét moment!

CommonSenseTV – Door burgers, voor burgers! Oprecht en eerlijk onafhankelijk nieuws! 

Doneren:
https://getfunded.nl/doPayment/7302-commonsensetv-wij-gaan-nederland-wakker-schudden

Original Gezond Verstand Shop!
https://shop.spreadshirt.nl/CSTV-Store/all

Patreon:
https://www.patreon.com/commonsensetv

Facebook:
https://www.facebook.com/realCommonSenseTV
Twitter:
https://twitter.com/CommonSense_TV

4.9 7 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
5 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Nelly GriffioenkindvanGod

Ik kies de kant van God, mijn voorouders en mijn familie en voor de vrijheid die wij van God gekregen hebben. Ik kan wegens de chronische ziekte en MS, waarvan ik t.g.v. de covid-maatregelen en het niet krijgen van reguliere en gespecialiceerde gezondheids, de opsluiting en gebrek en het geen bezoek mogen krijgen van sociale contacten zieker geworden en het herstel langer duurt, alles alleen per livestream volgen om er met mijn geest, hart en ziel bij de revolutie te zijn. Deze is gezien het steeds erger wordende wangedrag dan onze satanische regering nodig, om weer een nieuw en vrij… Lees verder »

fight for freedom.jpg
Nauta

Wij zullen ook voor jou strijden. Maar jij bent niet geheel onthand. Bid en wees positief voor een goede afloop. Positieve energie stopt niet bij de voordeur. Veel liefs en beterschap.

vrij mens

Prachtig gezegd! Dank je wel.

vrij mens

Lieve Nelly,

Jij bent het zoveelste voorbeeld. Gisteren hoorde ik van de diëtiste dat haar schoonmoeders been is geamputeerd als gevolg van het feit dat ze steeds niet terecht kon in het ziekenhuis vanwege het COVID-bedrog voor nb. een aanvankelijk kleine ontsteking die begon aan haar teen!

De waarheid, de liefde en God zijn aan onze zijde. Wij als liefdevolle mensheid zijn één: christenen, moslims, atheïsten, bruin, wit, he/ho/bi etc. De satanische psychopaten (psychopathie is het enige onderscheid) zijn momenteel wanhopig en zullen verliezen.Het is een strijd tussen goed en kwaad. Houd moed!

Dutzz

Ik zoek een lift naar Berlijn vanuit Amsterdam

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x