Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

cstv doneer
Voor vrijheid door waarheid
Search
Filters
Zoek in de titels
Zoek in de inhoud van artikelen

Woordspelletjes maken meer kapot dan je lief is.

Verspreid de vrijheid!

Het spelen met woorden is altijd al toegepast, en vaak met leuke en/of grappige bedoelingen.
Echter in deze tijden van vloedgolven aan Main Stream Propaganda is het een gevaarlijk spel aan het worden, met name omdat op deze wijze de bevolking die dit (on)bewust in zich opneemt het ¨nieuwe normaal¨  makkelijk in verwarring brengt met het ¨oude normaal¨.
Onderstaand bericht is hier een goed voorbeeld van,
Hier wordt u door de media aangeleerd dat een eerste levensbehoefte zoals voedsel verkrijgen op besluit van een rechter een notabene ¨overwinning¨ is, en vergeet niet dat we hier nog steeds over een ¨belangrijk¨ land spreken in de EU.

Maar het is een manier van denken die iedereen door de media wordt aangeleerd.

En als men dan spreekt over het verschil tussen andere vaccins (o.a. tegen polio etc.) wat ¨iedereen toch ook gewoon gekregen heeft¨, Denk dan aan de tijd van ontwikkeling en testen voordat deze ¨gewoon¨ aan iedereen verstrekt werden.
Als men het als grap of serieus vergelijkt met ¨een frikandel¨ is voor mij einde discussie!

De omstreden Franse president, die eerder had gezegd dat hij nooit ‘vaccins’ tegen het coronavirus zou verplichten, heeft niet alleen zijn beloften gebroken, maar probeert nu burgers te schaden die weigeren te worden gevaccineerd.

Franse rechters hebben actie ondernomen tegen de onderdrukkende en discriminerende vaccinatievereisten van president Emmanual Macron. De afgelopen week hebben rechters in  twee verschillende Franse departementen  het decreet van Macron vernietigd waardoor de gezondheidspas in verschillende winkelcentra verplicht wordt gesteld. In plaats daarvan oordeelden de rechters dat het de toegang tot essentiële goederen verhinderde voor mensen die deze pas niet hebben.

Er ontstond aanvankelijk chaos nadat Frankrijk had geprobeerd de niet-gevaccineerden te discrimineren. Burgers waren doodsbang en boos dat de regering hen zou dwingen zich te laten vaccineren door hen te verbieden essentiële goederen in supermarkten te kopen. Menigten protesteerden voor voedselmarkten. In de volgende video kun je de menigte in koor horen zingen in een spontane uiting van solidariteit.

video

 

Op 24 augustus schorste de administratieve rechtbank van Versailles het decreet van de prefect van Yvelines dat gezondheidspaspoorten moesten worden aangeboden als voorwaarde voor toegang tot winkelcentra.

video

Na de overwinning in Yvelines schorste de administratieve rechtbank van Straatsburg ook de eis van een gezondheidspaspoort in  14 winkelcentra  van de Haut-Rhin (afdeling 68). De rechtbank oordeelde dat het decreet niet voor iedereen de toegang tot essentiële goederen garandeerde.

De rechter  oordeelde  dat de verplichting om het gezondheidspaspoort te overleggen “een ernstige en duidelijk illegale aanval inhield op de vrijheid van komen en gaan”. De rechter legde uit dat het decreet mensen die geen gezondheidspas hebben niet toestaat om essentiële goederen te kopen in de supermarkten van de winkelcentra die door de maatregel worden getroffen.

In heel Frankrijk hebben  wekelijks massademonstraties plaatsgevonden  na de aankondiging van Macron op 12 juli 2021 van een nieuwe wet die gezondheidswerkers verplicht zich te vaccineren. Bovendien waarschuwde de linkse leider dat hij “afhankelijk van de evolutie van de situatie”, verplichte vaccinaties voor alle Fransen zou overwegen.

Macron had ook  verlengde gezondheidspassen,  die bewijzen dat je bent ingeënt of een recente negatieve Covid-test hebt gekregen, voor burgers die deelnemen aan “plaatsen van vrije tijd en cultuur”, samen met restaurant- en transportdiensten.

De omstreden Franse president, die eerder had gezegd dat hij nooit ‘vaccins’ tegen het coronavirus zou verplichten, heeft niet alleen zijn beloften gebroken, maar probeert nu burgers te schaden die weigeren te worden gestoken.

https://commonsensetv.nl/de-vaccinatieplicht-nu-ook-in-nederland/

En mijn vermoeden is “plaatsen van vrije tijd en cultuur”, samen met restaurant- en transportdiensten gaat voor hen de manier zijn om vooralsnog ¨het plan¨ door te zetten.


Verspreid de vrijheid!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
15 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
15
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Hide picture