Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Wir haben es nicht gewußt und wollen es auch nicht wissen!

Verspreid de vrijheid!

COLUMN: Wir haben es nicht gewußt und wollen es auch nicht wissen!

Het is voor mij steeds moeilijker om met mensen om te gaan die zich aan bovenstaande opvatting conformeren.
Niet alleen storten ze zichzelf in het verderf, maar zijn er daarbij ook nog eens de oorzaak van dat anderen meegetrokken worden, en ja, dat we zo met zijn allen in de gezwind naderende politiestaat terecht komen.
 
Ze zijn kwaad op de “domme” medemens en hebben zelf een mening die volgens hun toch wel ergens op gestoeld is maar bij nader inzien niet meer behelst dan wat emotionele uitingen, geïndoctrineerde prietpraat en pseudo-wetenschappelijke bijeenraapsels die op hetzelfde heilige kastje al uitvoerig ontkracht zijn, om vervolgens toch weer als waarheid aangenomen te worden en nu zelfs wonderwel de essentiële schakel vormen naar de verlossing van de mensheid van die zogenaamde onzichtbare vijand.
 
Onzichtbaar zeker, als je maar de verkeerde kant op blijft kijken.
Sla daarbij dan ook alles en iedereen van je af, die hoofd of focus ook maar enigszins zouden kunnen doen wenden.
Maak ze belachelijk, ongeloofwaardig, verklaar ze voor gek en maak ze uit voor het woordje wat jou door de CIA zelf in de mond is gelegd.
Die benaming waarmee de CIA bij teveel ongewenste vragen sinds jaar en dag de oppositie in een obscuur hoekje wil duwen.
Wij weten allemaal wat die benaming is, die ga ik hier niet eens meer noemen.
 
En toegegeven, het is ze gelukt ook, de brave burgers hebben het braaf aangenomen en bewaken de grenzen van achterdocht of redelijke twijfel nu zelf.
Een pak van het hart van CIA en al onze liegende overheden die nu zelf niet meer de deksel op de doofpot hoeven houden.
De useful idiots zitten er bovenop en willen met zijn allen het Kum ba yah inzetten, liederen van hoop aanheffen, maar de harmonie in hun koortje is ver te zoeken.
 
Het vaak kille afscheid van -ooit dierbare- vrienden die zich niet willen laten testen of vaccineren ligt nog te vers in het geheugen en dat drukt de stemming toch fors.
Daarbij leeft de angst dat er ook in hun eigen gelederen eentje bij zou kunnen zitten die zich niet heeft laten testen of vaccineren, je kunt het er zomaar niet aan afzien.
En waarom zou die bewijslast bij de brave gehoorzame burger moeten komen liggen, je kunt toch moeilijk iedereen voortdurend om zij ge-update Covid-paspoort gaan vragen?
 
Eigenlijk zouden die anti-vaxxers zelf een ster of zoiets op hun kleding moeten dragen zodat je ze meteen kunt herkennen…

Verspreid de vrijheid!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
3 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
3
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x