CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Windkracht 15

Er staat een kalm zeebriesje. Het zonnetje komt voorzichtig door de wolken heen.

Mede daardoor wordt nog meer zichtbaar welke enorme ravage de orkaan ‘Hanneke’, die over het land geraasd heeft, heeft aangericht.

Zo voelt het, zo lijkt het, zo droomde ik. Als was het een enorme orkaan. Maar in werkelijkheid is het een ander soort orkaan. Een orkaan die dit maal geen vrouwennaam heeft gekregen, maar ‘Corona Hoax’ heet. Het probleem met ‘Corona Hoax’ is dat het geen gewone orkaan is, dit is een orkaan die nooit zal gaan ophouden met zijn verwoestende kracht en desastreuze uitwerking.

 

Covid-19,

de ziekte die je kan oplopen na een corona besmetting, mag niet meer worden vergeleken met de griep. Dat zal ik dan ook dit keer niet doen. Het is geen griep. Alhoewel het vele kenmerken van de griep heeft en de griep (influenza) op wonderbaarlijke wijze van de aardbodem heeft doen verdwijnen. Mee gewaaid met, weggeblazen door de orkaan zeker? Het is geen griep. Het is een nieuwe ziekte die sommigen zwaar kan treffen, sommigen licht treft, en velen ongemoeid laat. Het kan eigenlijk wel vergeleken worden met de meeste ziektes die ons kunnen overkomen. De meeste ziektes laten velen ongemoeid, treffen sommigen licht en sommigen zwaar. Dat heeft soms met leefstijl te maken, maar vaak ook gewoon met domme pech. Ik heb de afgelopen jaren vele vrienden, familieleden en kennissen verloren aan kanker. Een paar van hen hadden vrijwel hun hele leven door ‘zware shaggies’ heen geademd, maar bij de meesten van hen zou ik niet kunnen bedenken waarom zij die ziekte hadden opgelopen.

De ‘experts’, die zichzelf viroloog noemen, beweren alles te weten van de nieuwe ziekte. Maar in werkelijkheid lijkt het erop dat ze er niet of nauwelijks iets over weten. Althans, zo komt het over als het gaat om de virologen die de overheden van advies moeten dienen. Overheden die de adviezen van deze ‘experts’ omzetten in dictatoriaal bewind. En de ‘experts’ die zichzelf politici noemen, beweren alles te weten over het bewind dat moet worden gevoerd ter bestrijding van deze nieuwe ziekte. Maar in werkelijkheid (b)lijkt het dat ze er niet of nauwelijks iets over weten en ook niet willen weten.

Vele wijze geleerden die niet voor de overheid werken, hebben hele andere inzichten en komen tot hele andere conclusies ten aanzien van dit virus, de ziekte en de maatregelen. Hoogleraren in diverse aanverwante wetenschappen, medici, doktoren, juristen, (echte) journalisten en vele andere nieuwsgierigen die op onderzoek uitgaan. Maar daar mag niet naar worden geluisterd van de overheden. De oplossingen die wetenschappers aandragen om de verspreiding van virussen te verminderen worden niet toegepast. De medicijnen die beschikbaar zijn en door artsen worden aanbevolen, mogen niet worden gebruikt. De voedings- en bewegingsadviezen van specialisten worden weggewuifd als kwakzalverij. De bezwaren die gemaakt worden door immunologen tegen de nieuwe experimentele vaccins worden gecensureerd.

De mensen die daar wel naar luisteren en daarover proberen anderen te informeren, worden afgedaan als complotdenkers, nee complotgekkies zelfs. Je mag niet onderzoeken, je mag niet nadenken, je mag niet bewijzen je mag niet concluderen. Je moet gewoon doen wat de ‘experts’ zeggen.

Belangenverstrengeling

Ik heb daar al eerder over bericht, maar het blijkt meer en meer dat de ‘experts’ waar de ‘dictators’ naar luisteren tot aan hun oogballen vol zitten met eigenbelangen. Belangen bij de PCR tests en alles wat daarmee samenhangt, belangen bij de vaccins en alles wat daarmee samenhangt en dus belangen bij de ‘Corona-Hoax’ orkaan. En het wilde gerucht gaat dat de betrokken politici nog veel grotere belangen hebben waarvan wij nog veel ernstiger gevolgen zullen gaan ondervinden……..

 

Ik ben geen viroloog,

maar weet inmiddels wel dat dit nieuwe virus tot op heden nog niet geïsoleerd is aangetoond en daardoor tot op heden nog als theorie mag worden beschouwd. Wel hebben we inmiddels al een hele serie nieuwe, nog besmettelijkere en nog gevaarlijkere, maar ook niet geïsoleerd aangetoonde, varianten op het virus. Dat wordt gepresenteerd als het nieuwe rampzalige nieuws. Meer lockdowns, meer idiote maatregelen, want dat heeft zijn nut tot nu toe ruimschoots bewezen. Toch?? Het virus wordt gedetecteerd met een test die daarvoor niet geschikt is en zal worden bestreden met een vaccin dat, hoewel buitengewoon experimenteel, in record tempo en tijd in elkaar geflanst is, niet of nauwelijks getest is, maar wel op de hele wereldbevolking moet worden losgelaten. Inmiddels zijn er al diverse mensen kort na de vaccinatie opgezadeld met ernstige bijwerkingen en er zijn zelfs verschillende overlijdens gemeld. Maar de ‘experts’ kunnen u verzekeren dat het vaccin niet de oorzaak was.

Wel is alvast duidelijk gemaakt dat ook dat vaccin de orkaan ‘Corona Hoax’ niet gaat stoppen. Ondanks dat het straks min of meer verplicht gaat worden dat u zich dat experimentele vaccin gaat laten inspuiten en dat dus op grote schaal zal gaan plaatsvinden, kan de wereld daarna nog steeds niet terug naar normaal. Waarom niet? Vraagt u zich misschien af.

Tja, dat is waarschijnlijk enerzijds omdat de politici graag doorgaan met het aansturen van de orkaan en anderzijds omdat er wellicht een andere agenda, een andere orkaan, aan het uitrollen, aan het razen is.

 

Als kind ben ik gevaccineerd

volgens de regels zoals die aan mijn ouders werden opgelegd. En ik kan niet beoordelen of dat wel of niet goed voor mij is geweest. Maar ik heb het allemaal wel overleefd. Toen ik voor het eerst in mijn leven op wereldreis ging, heb ik me tegen van alles laten inenten en heb ik me allerlei malaria pillen laten voorschrijven, volgens de adviezen van het Tropeninstituut. Dat was mijn eigen beslissing maar daar had ik al snel heel veel spijt van. Ik waande me onkwetsbaar in India en ben nog nooit in mijn leven zo ziek geworden.

Daarna ben ik de wereld rond blijven reizen en heb nooit meer een spuit in mijn lijf laten zetten of een pil geslikt maar in plaats daarvan gewoon altijd mijn gezonde verstand gebruikt.

 

Gezond verstand

Als ze echt iets zouden willen doen aan het verbeteren van de wereld dan zijn er zoveel voor de hand liggende maatregelen te nemen. Maar die worden niet genomen. Ionisatie is een bewezen, uitvoerbare methode om de binnenlucht te zuiveren van virussen. Maar de informatie die hierover bekend is wordt inmiddels ook gecensureerd en is verwijderd van de RIVM website. (Opvallend detail is wel dat het nieuwe 2e kamergebouw vol komt te hangen met ionisatoren.)

We gaan stoppen met zieke mensen te verzorgen in ziekenhuizen, levens te redden, om de bedden vrij te houden voor het geval andere mensen ziek worden. Want alleen de Corona Hoax patiënten zijn van belang.

En het gebrek aan gezond verstand betreft niet alleen de Corona-Hoax. We gaan de uitstoot van broeikasgassen verminderen door geen aardgas meer te gebruiken maar bomen te kappen en die op te stoken. We gaan de armoede bestrijden door de hele samenleving te slopen en honderden miljoenen mensen de armoede in te duwen. En zo kan ik nog vele andere voorbeelden bedenken.

 

Kotsbeu

‘Kotsbeu’ is een meer Belgische dan een Nederlandse uitdrukking en wordt in Vlaanderen veel gebezigd. Maar ik heb het woord nog nooit zo vaak horen zeggen als in dit jaar. Ook de Vlamingen zijn de overheidsmaatregelen kotsbeu. Maar toch blijft bijna iedereen het allemaal schaapachtig accepteren. Vrijwel niemand komt in opstand. Enerzijds bang gemaakt, maar anderzijds helemaal kotsbeu van de maatregelen. Maar toch maar braafjes blijven volgen. Een enkeling uitgezonderd (kijk eens op viruswaanzin.be). Meestal is het de jeugd die toch ergens een verborgen locatie zoekt om samen te komen en een pint te drinken. Totdat ergens een buurtgenoot hier weet van krijgt en de boel, zoals het een echte Vlaming of Hollander betaamt, verraadt en de politie belt. En de politie is streng. Zeer streng treden ze op tegen dit soort onverantwoord gedrag. Waarom zo streng? Omdat ze zwaar gefrustreerd zijn of zo? Ze zaten namelijk net gezellig met zijn allen op het bureau te gourmetten toen er weer zo’n NSB achtige verrader belde en ze verplicht waren om uit te rukken. Zou dat het zijn? Al dat brute machtsvertoon van de orde handhavers, je zou toch denken dat die mensen ook enig gevoel hebben?

Als u geen anderhalve meter afstand houdt van een ander persoon, dan komen er 4 of 5 politie agenten of stadswachten op u af, allemaal binnen de 30 centimeter, om u in de boeien te slaan. Waar slaat dat dan op? Hoe kan zoiets gebeuren? Lees vooral ook de column die Karel Nuks heeft geschreven over dit onderwerp! (voetnoot)

 

Maar de ziekenhuizen dan?

Daarover berichten de msm op dagbasis. Hoe ernstig is de situatie wel niet in de ziekenhuizen!!!!

Nou, het probleem in de ziekenhuizen heeft niet zo veel te maken met de corona ‘pandemie’. Het probleem in de ziekenhuizen is een politiek probleem. De zo geroemde Mark Rutte heeft namelijk de afgelopen jaren de ziekenhuis capaciteit enorm terug gedrongen. Dat bespaarde hem namelijk heel veel geld. In principe heeft Nederland 40.000 ziekenhuisbedden. Er is echter maar voor 12.000 bedden verzorgend personeel over. De rest is de afgelopen jaren ontslagen wegens veel voordeliger. Ja, niet voor u natuurlijk! Uw premies zijn alleen maar gestegen. Het was voordeliger voor Mark, zodat hij en zijn vriendje Willem meer speelruimte hadden. Ook hadden we een paar jaar geleden 2.800 IC bedden. Nu nog maar 1.100, want dat is goedkoper. Snapt u het nu? Het is geen crisis omdat er een nieuwe ziekte is. Het is crisis omdat er een oude ziekte is. Een ziekte die ‘politiek’ heet.

Het is zelfs niet eens zo dat de ziekenhuizen vol zijn. Dat willen ze u wel doen geloven, maar de ziekenhuizen zijn bijna leeg. Die moeten leeg gehouden worden voor het geval er mensen zijn die ziek worden van deze nieuwe ziekte. Als u ziek wordt van een ‘oude’ ziekte….. Ja, jammer dan. Als je daar aan dood gaat, dan begrijpen de mensen het allemaal wel. Dood gaan aan covid, dat is erg. Dood gaan aan eender welke andere ziekte, dat hoort gewoon bij het leven.

Tijdens deze corona hoax, heb ik vele vriendschappen verloren. Mensen die ik al lang kende, maar mij voor wappie en gek uitmaakten omdat ik, altijd met een fundamentele onderbouwing, de overheidsmaatregelen aan het betwisten was.

‘Vrienden’ vonden dat ongepast. De NOS en het AD informeerden hen elke dag over hoe ernstig de situatie was en is en “hoe haal ik het dan toch in mijn hoofd om daar tegenin te gaan”. En Arjen Lubach had ze ook uitgelegd hoe dom de ‘wappies’ zijn die in de informatie fuik waren gedoken.

En dan hebben we ook nog Youp. De populaire Youp, die altijd zo maatschappij kritisch was. Die altijd zo kritisch was aangaande politici. Die altijd zo kritisch was ten aanzien van mensen die maar slaafs de regeltjes volgen en niet zelf nadenken. Ach gotogotogot. Die arme Youp. Een ploeterend, beetje zielig mannetje die zo graag cabaretier wilde worden, wat maar niet wilde lukken. Totdat……

De eindejaarsconferance van 1989: Ineens werd Youp wereldberoemd in heel Nederland, geliefd door iedereen (behalve bij de Heineken directie dan), met een van de meest vlammende conferances ooit. Dat is nu 31 jaar geleden en de 30 jaren na de conferance van 1989 is de arme Youp zichzelf jaar op jaar gaan herhalen en een hele zielige karikatuur van zichzelf geworden. Eén keer succesvol geweest en daarna altijd gedacht dat hij alle wijsheid in pacht had en ondertussen niet doorhad wat er met hem aan het gebeuren was. En hij heeft nu toch zo’n grappig liedje gemaakt over mensen die niet slaafs de regeltjes volgen en wel zelf nadenken. Dat zijn toch zulke rare mensen, volgens Youp.

 

Ik wil, ondanks Arjen Duchebag en Youp van het Gek,

wel graag mijn missie voortzetten om mensen te informeren. Ik doe veel onderzoek en ik was al snel tot de conclusie gekomen dat het overheidsbeleid helemaal aan elkaar hangt van leugens. Zo veel leugens dat mensen het niet meer kunnen bevatten. Een kleine leugen snappen we wel, maar als een overheid zo ongeveer over alles aan het liegen is, dan is dat voor ons (bijna) niet meer te overzien en te begrijpen en gaan we er van uit dat wat deze ‘wijze’ mensen zeggen, vast wel echt waar zal zijn.

In Peru,

waar ik lange tijd heb vastgezeten wegens corona-hoax maatregelen, is de crisis inmiddels voorbij. Tenminste, de Corona Hoax crisis. De echte crisis ontvouwd zich momenteel ten volle voor een groot deel van de bevolking. Maar wat betreft de Corona Hoax: Mensen laten zich niet meer testen. De test is voor de meeste mensen veel te duur, 250 tot 350 soles, zo tussen de 60 en 85 euro, kunnen de meeste Peruanen niet ‘ophoesten’. En als er niet getest wordt, dan blijkt het allemaal wel mee te vallen. Met de aantallen dan. Ik wil niet bagatelliseren wat er gebeurt met de mensen die echt getroffen worden door de ziekte. Maar dat geldt natuurlijk voor alle ernstige ziektes.

Wanneer gaan we hier ophouden met testen? Volgens mij zijn ook hier de mensen opgehouden met naar de teststraten te rijden. Daar had ik al eens een enquête over gehouden en niemand kon een overmatige drukte constateren.

Maar Mark en Hugo, samen met hun RIVM en OMT vriendjes, blijven lekker doorgaan met liegen.

Dus de orkaan ‘Corona Hoax’ zal nog wel een tijdje blijven voort razen!!

 

Voetnoot: De column van Karel Nuks:

STOF TER OVERDENKING – Deel 1: Het Milgram-experiment

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
7 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
7
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven