CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Wildersgate – De samenzwering tegen Geert Wilders (PVV)

https://www.youtube.com/watch?v=7PNnjKyvR5s

Hulde aan Geert Wilders. Als deze man 5 minuten vrij rond loopt, wordt hij vermoord. Niet vanwege discriminatie. Vanwege kritiek op een religie, een profeet die niet eens de onze is. We hebben geen enkele morele verplichting dit te accepteren. Sta daar eens even goed bij stil. Dit zou 30 jaar geleden door ons als krankzinnig worden beschouwd.

We zouden er om lachen met ons gezonde nuchtere Hollandse verstand. En kijk nu eens waar we beland zijn. We zien het en we laten het gebeuren. We zijn heel ver heen. In heel veel opzichten. Elke dag word je wakker in de hoop… is het over? Is de waanzin voorbij en is Nederland weer Nederland? Zijn we wakker?

Maar die waanzin gaat niet voorbij. Het wordt wel steeds duidelijker. Het net sluit zich rondom het kartel. Het net sluit zich ook rondom de waanzin van links. De corruptie wordt blootgelegd en de media vallen door de mand. Bereid je voor op een heftige tijd van linkse en liberale stuiptrekkingen en agressie. Maar Nederland is wakker aan het worden. Dit geluid gaat het winnen. Het geluid van gezond verstand.

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
1
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven