CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Wil je op Facebook? ID laten zien!

In Italië debatteert men serieus over de mogelijkheid mensen alleen nog toe te laten op Facebook door zich aan te melden met paspoort of een ID-kaart.

De voorstanders zeggen dat “het internet anders een rioolput wordt.” maar tegenstanders beweren dat het is om zo de macht over de burgers uit te breiden en is het een zware inbreuk op de privacy.

Ook zeggen voorstanders dat op deze manier fakenews bestreden zal worden. (bron)

De fakenews komt over het algemeen van de mainstream media zelf. Het grootste voorbeeld is CNN dat miljoenen kijkers heeft verloren vanwege fakenews, eenzijdig nieuws en stemmingmakerij.(bron)

Nog steeds heeft men, ook in Italië, niet door dat verstandige burgers prima in staat zijn hun eigen nieuws te verifiëren en zelf conclusies te trekken over hoe zij het nieuws beoordelen. En die groep verstandige mensen wordt steeds groter en groter. Het is deel van de evolutie in dit digitale tijdperk.

Zodra iets fakenews is dan komt dat vaak ook razendsnel uit. Dát is de kracht van zoveel mensen die met elkaar verbonden zijn. Zo komt juist de waarheid boven tafel en wordt nepnieuws altijd ontmanteld.

Herinner je nog het fakenews van ABC een aantal weken geleden? Ze zonden een zogenaamde video uit van heftige bombardementen in Syrië. In realiteit waren deze opnames gemaakt op een schietbaan in de Verenigde Staten.

Wat als de alternatieve media er niet was geweest? Die zogenaamde junk-media, zoals Ollongren ze noemt?

 

 

 

 

 

 

 

En “Als je Thierry dood wilt schieten zeg dan Paf?”
Zou de mainstream media dat uitzenden? Zouden we ooit te weten krijgen hoe de zaken in Duitsland ervoor staan als gevolg van de immigratie? De dagelijkse dode Duitse burgers die vallen? Nee is het antwoord. Dat wil men niet.

Zet daarom CommonSenseTV en andere alternatieven in je favorieten!

We zouden zoveel NIETS weten wanneer we alleen van de mainstream media uit zouden gaan.

En deze dan? Ook in ons eigen Nederland?
https://www.bitchute.com/video/gHd30cIGwAE/
Lees hier alles over de framing van Nu.nl en hoe ze ons voor het gerecht slepen vanwege het ontmaskeren van hun leugens en framing.
Alles over fakenews verspreiders van Nu.nl
Ben je de manipulerende media ook zat? Lees bovenstaand artikelen en zie de video´s. En deel het alsjeblieft zoveel mogelijk!! Als het aanslaat blijven we ze ontmaskeren!

De arrogantie van de politici en de mainstream media dat alleen zij de waarheid in pacht hebben is stuitend en het is naïef om te denken dat deze media onafhankelijk en zonder belangen handelen. 

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar Italië. Deze bizarre nieuwe wet wordt voorgesteld door een centrum-links parlementslid en heel serieus genomen door de midden- linkse regering

Luigi Marattin, een parlementslid van de midden-linkse sociaal-liberale partij Italia Viva zegt:

“Het is nu tijd om actie te ondernemen! Het internet wordt op deze manier een rioolput en er wordt gemanipuleerd en valse informatie naar buiten gebracht.” 

Dit debat zie je in alle landen opspelen. Zo ook in Nederland. Doodsbang dat alternatieve media de publieke opinie beïnvloed ten nadele van de globalisten, zoals je allang ziet gebeuren.

En hebben mensen niet het recht om anoniem te zijn op het Internet?

“Het recht op anonimiteit moet verzekerd worden maar ook verenigbaar zijn met het beschermen van het publiek voor het Internet waar iedereen kan schrijven wat hij wil.” aldus diezelfde Marattin

De tegenstanders, waaronder uiteraard Lega Nord van Matteo Salvini, bestrijden dit waanzinnige plan. Volgens de tegenstanders kan met het IP-adres al genoeg.

Ook in Groot-Brittannië en in Nederland is deze discussie opgedoken. Onafhankelijk parlementslid Ian Austin vroeg de regering hoe het zit met de plannen om mensen niet meer toe te laten Twitter te betreden zonder zich te identificeren.

“Hoe dan ook, de privacy en anonimiteit op het internet is een belangrijk principe van een vrij en open Internet.

Er zijn tientallen goede argumenten waarom een individu de mogelijkheid moet hebben volledig anoniem te blijven.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan whistleblowers of slachtoffers van mensensmokkelaars, moderne slavernij en huiselijk geweld.”, aldus de conservatief Matt Warman.

Anonimiteit is ontzettend belangrijk. Vooral in landen met een totalitair regime. Zo kunnen ook die mensen hun echte gevoelens en meningen nog ergens kwijt zonder daarvoor te worden opgepakt en gevangen genomen. Of erger: de doodstraf.

Wat vinden jullie hiervan? Laat het onder de dit artikel in de comments weten. 

 

 

 

 

 

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
1
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven