CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Wil je het nog steeds niet zien? Dan zoek je het maar uit!

Je wordt er dood- en doodmoe van.

Mensen die niet willen luisteren of hun schouders ophalen wanneer je een aantal feiten op hun neus drukt.

Er zijn echt mensen die wel over gezond verstand beschikken en bereid zijn te luisteren en naar de feiten te kijken wanneer je ze er op aanspreekt. Die de urgentie er van in gaan zien. Niet iedereen is dagelijks bezig om het wereldnieuws te volgen en dus blijf je proberen mensen hun ogen te openen. Offline en hier op CSTV. Nog nooit is de urgentie zo groot geweest.

De ergste figuren zijn de mensen die zo naïef en kortzichtig zijn. Die niet verder kunnen komen dan: “Oh, dus ouderen boven de 70 zijn niet belangrijk?”

En dan dat andere slag volk: Die zogenaamde slimme mensen die geen enkele clou hebben waar het hier allemaal over gaat en wat ons staat te wachten (en wat ook hén staat te wachten) maar wel een enorme grote waffel hebben en het enige wat ze kunnen is afzeiken met de meest flauwe, voor hen heel slim klinkende, one-liners.

Je kent ze wel.

Die mensen moet je dood negeren en ridiculiseren. Nee-schuddend negeren.

We gaan hier samen oplossingen voor zoeken met de mensen die wél wakker zijn en niets is zo kl*te voor die figuren dan genegeerd te worden.

Als die figuren, na bijna een jaar, nóg niet in de gaten hebben wat er speelt… en ieder feit negeren… zoek het dan uit. Ga lekker 2 man uitnodigen op je verjaardag en de buren verlinken die normaal doen.

Als je niet eens in wilt gaan op het feit dat er slechts 128 mensen onder de 70 zijn overleden in bijna 2 griepseizoenen en ook nog probeert een reden te zoeken om dit beleid te verdedigen, dan ben je een idioot. En gevaarlijk. Dit feit is één van de vele voorbeelden.

Het gaat hier niet over verschillende meningen. Het gaat om wat er speelt.

Laat ze maar terugkomen als ze bereid zijn te luisteren en besteed er verder geen aandacht aan.

Het liefst zouden we wegwezen, nu direct, van Twitter en Facebook. Onze handen jeuken. Laat ze het uitzoeken daar op die censuurplatforms. Zal een saaie boel worden. Niets is zo erg voor die gasten dan genegeerd te worden en niet met hun vingertje te kunnen wijzen. Zodra er redelijke alternatieven zijn, zijn we weg.

Robert Jensen omschreef het gisteren heel goed:

https://www.youtube.com/watch?v=-9UgOEg_x6o

Hele aflevering:
https://jensen.nl/

Enige context bij deze video voor mensen die Robert niet zo goed kennen: Robert Jensen is heel oprecht in zijn mening en zal nooit oproepen tot geweld. Hij onderbouwt alles keurig. Hij straalt positiviteit uit en in mijn ogen is hij heel belangrijk. De media plukken graag wat stukjes uit een paar shows, plakken dat aan elkaar en je krijgt een heel ander beeld.

Veel “vrienden” kwijt die niet verder willen kijken en niet willen luisteren.

Je spreekt ze niet voor niets aan. Als ze doordrongen zijn van het feit dat je een vriend van ze bent dan moeten ze luisteren zoals ik ook wordt geacht te luisteren wanneer mijn vrienden mij iets proberen uit te leggen. En dat is soms moeilijk want mensen zijn koppig. Maar na een aantal keren aangesproken te zijn, dan kijk je even in de spiegel en denk je: als zovelen het zeggen dan moet er wel iets aan de hand zijn en kun je misschien je mening ietsjes bijstellen.

Dat is geen verlies. Dat is een verrijking. Je wordt wijzer. Je leert van elkaar. Informatie wordt doorgegeven.

Het is zo logisch en binnen een paar uur heb je een redelijk beeld van het grote plaatje. Maar zelfs dat is niet eens nodig. De simpele feiten die het hele verhaal onderuit halen zijn er. De cijfers liggen op tafel. Waarom kijken ze er dan niet naar? Iedereen kan het zien. De luiheid van mensen is stuitend.

Ze komen het ons vast uitleggen als ze ineens zelf geraakt worden omdat ze hun hondje niet meer uit mogen laten of een anale verplichte PCR test krijgen waarbij ze een enorme staaf moeten gebruiken omdat het virus zo complex is.

ZIE OOK:

Zonder maatregelen geen corona: Alle ellende voor 128 coronadoden

5 1 Stem
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
11 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
11
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven