Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Wikipedia: instrument tot ‘perceptie management’

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Wikipedia is de populaire, ‘gezaghebbende’ internetencyclopedie die bekend staat als objectief. Wikipedia staat op nummer vijf van de meest bezochte websites. Google geeft deze website als eerste zoekresultaat. De internetencyclopedie is echter niet wat het lijkt. Juist door het officiële en betrouwbare aura is Wikipedia hét instrument voor ‘perception management’ waarbij grootschalige geschiedvervalsing en karaktermoord wordt gepleegd op zionistische grondslag.

Karaktermoord, kenmerk van fascistische pathocratie
Tijdens mijn onderzoek voor het artikel “Vaccinatie? Het virus bestaat niet!” stuitte ik met name bij deel III op het feit dat de karakters van nagenoeg alle onthullers van de virusleugen –veelal gerenommeerde academici– stuk voor stuk na hun openbaring van de waarheid werden vermoord op Wikipedia.

‘Character assassination’ is een klassieke manipulatietechniek voor psychopaten en een maatschappij, oftewel pathocratie, gerund door deze persoonsgestoorden. Het is vanouds ook een kenmerk van fascisme.

Onderzoek naar Wikipedia door Dirk Pohlmann
Bij een mediaconferentie te Praag sprak de Canadese onderzoeksjournalist Eva Karene Bartlett, wiens karakter eveneens op wikipedia is vermoord, met de Duitse journalist Dirk Pohlmann. Pohlman deed veel onderzoek naar Wikipedia, onder andere naar het feit hoe het komt dat karaktermoorden en smadelijke presentaties van waarheidszoekers bij de internetencyclopedie niet ongedaan kunnen worden gemaakt.

Valse vrijheid
Pohlmann zegt dat de vrijheid in de westerse wereld zeer beperkt is: Als je buiten de kaders gaat, betekent dat het einde van je carrière. Als voorbeeld noemt hij universitaire critici van het officiële 9/11 verhaal van wie het doctoraat is ontnomen, zoals de Zwitserse Dr. Daniele Ganser die een connectie legde tussen 9/11 en Operatie Gladio.

Mensen die de onware aantijgingen proberen te verwijderen en vervangen door de waarheid worden onmiddelijk ‘gebanned’, vaak voor hun leven, wegens ‘vandalisme’, aldus Pohlmann. De gecorrigeerde tekst wordt ogenblikkelijk teruggedraaid en weer vervangen door de officieel voorgeschreven werkelijkheid.

Zionistische 1% bepaalt wat je mag denken en vinden
Pohlmann omschrijft hoe een kleine groep van tachtig elite-redacteurs alles bij Wikipedia uiteindelijk moet goedkeuren. Dat houdt in dat een groep van 1%, 70% van alle inhoud redigeert. De journalist schildert ze af als een activistische ‘sekte’ verbonden met Israël en het zionisme (wat niet gezegd mag worden want dat is antisemitisme).

Pohlmann noemt als voorbeeld een Duitse, voormalig gewetensbezwaarde die later nota bene als vrijwilliger in dienst trad bij het Israëlische leger, zionist werd en zijn naam veranderde van Jörg Egerer in Jörg Mathias Claudius Grünewald. Hij beschrijft de betrokkenheid van deze zionist bij het redigeren van talloze Wikipedia-artikelen en het vernietigen van de reputaties van andersdenkenden.

Zionistische Ministry of Truth controleert de officieel voorgeschreven waarheid wereldwijd
Pohlmann zegt dat zijn onderzoek heeft uitgewezen dat Israëls Ministry of Strategic Affairs and Public Diplomacy beschikt over een budget van $17.000.000,-  dat het ministerie uitsluitend spendeert aan het redigeren van Wikipedia, Facebook & Youtube contributies. Ze hebben het op staatsniveau georganiseerd, gelieerd aan de geheime dienst en Wikipedia is een instrument dat onderdeel vormt van de informatieoorlog die zij leiden, zegt Pohlmann.

Embleem Ministry of ‘Strategic’ Affairs

 

Het gaat daarbij vooral om historische en politiek gevoelige onderwerpen, personen en commentaren die kritisch staat tegenover de officieel voorgeschreven waarheid. Dezelfde werkwijze hanteren overigens websites als Snopes en de diverse door ‘Big Tech’ gefinancierde Fact Check sites.

 

Voorbeeld verdachtmaking antisemitisme onder CSTV-artikel ‘Het virus bestaat niet

 

Anders denken = antisemitisch
Het meest gebruikte instrument om andersdenkenden monddood te maken is de beschuldiging of verdachtmaking van antisemitisme. Ook op Common Sense TV zijn ‘Fact Checkers’ en (overheidsgefinancierde) trollen actief die artikelen en personen in de antisemitismehoek proberen te drukken.

Hieronder het interview van Eva Bartlett met Dirk Pohlmann (met dank aan ‘Peace’):

 


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
2
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x