CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Zomaar wat wiki gegevens die blijkbaar onbelangrijk zijn

Naar aanleiding van het art. over Apartheid onder Sigrid Kaag, vond ik het wel passend om hier een aanvulling aan toe te voegen.

Alles is trouwens vrij eenvoudig te vinden op het ¨wereld wijde web¨ maar je moet het willen weten denk ik.

Sigrid Kaag

Betreft Hare Majesteit S Kaag , lees wiki https://nl.wikipedia.org/wiki/Sigrid_Kaag

Kaag diende het ministerie van Buitenlandse Zaken als ambtenaar van 1990 tot 1993. Van 1994 tot 1997 werkte ze als VN-medewerker voor UNWRA in Jerusalem

Na haar studie werkte Kaag als analist voor Royal Dutch Shell in Londen. Later werkte ze voor het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken als plaatsvervangend hoofd van de Afdeling VN Politieke Zaken. Als diplomaat woonde en werkte Kaag in BeiroetWenen en Khartoem.

D66 Sigrid Kaag: “Nederland moet zijn soevereiniteit opgeven!”

Kaag is gehuwd met Anis al-Qaq (1947),[40] tandarts, voormalig Fatah-politicus en Palestijns ambassadeur in Zwitserland, en heeft vier kinderen.[41] Ze trouwde in 1993 in het geheim met hem in Jeruzalem en verloor nadat haar huwelijk bekend werd bij Buitenlandse Zaken haar vertrouwensfunctie.

Fatah een politieke partij met een militie, de Al-Aqsa Martelarenbrigade, die door onder andere de Europese Unie[1] en de Verenigde Staten[2] als terroristisch wordt gezien.

Christine Lagarde

Christine Madeleine Odette Lagarde (Parijs1 januari 1956) is sinds 1 november 2019 voorzitter van de Europese Centrale Bank. Daarvoor was zij directeur van het Internationaal Monetair Fonds (IMF), Frans politica van de UMPadvocate en zakenvrouw.

 

Op 4 augustus 2011 gaf het Franse Hof van Justitie van de Republiek de aanbeveling een onderzoek te openen naar haar rol bij de betaling van een schadevergoeding van 403 miljoen euro aan de zakenman Bernard Tapie in 2008. De betaling was het gevolg van een arbitrage in het geschil tussen Bernard Tapie en de Franse bank Crédit Lyonnais, rond de verkoop van de onderneming Adidas. Lagarde was toen minister van Financiën en Economische Zaken. Ze werd als ‘témoin assisté’ in deze affaire verschillende malen ondervraagd door de politie. Ook vond er een huiszoeking plaats. Zelf ontkende ze iets fout te hebben gedaan.[5][6] Op 19 december 2016 werd ze door het Hof schuldig bevonden aan strafbare nalatigheid, zonder dat dit echter tot een straf leidde of tot een inschrijving op haar strafregister, vanwege haar “persoonlijkheid” en “internationale reputatie”.[7] Het IMF liet weten achter haar te blijven staan.

En er zijn er meer, en dit wordt zeker vervolgd.

Nu, voor welke functies zouden mensen zoals U en ik met dit soort van CV nog in aanmerking komen denkt U ?

Wij hebben bij CSTV klokken hangen, mocht U zich geroepen voelen deze te komen luiden, nou graag.

Vakken vullen?

Apartheid onder Sigrid Kaag

 

4.9 28 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
12 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
12
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven