Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Wij willen nu antwoorden!

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Wij willen nu antwoorden!

Heel eerlijk gezegd kwam het filmpje van Flavio Pasquino in gesprek met Thierry Baudet mij wel heel erg als geroepen, duidelijk is wel dat we nagenoeg geen echte volksvertegenwoordigers meer hebben anders dan hadden de partijen in de kamer wel ingegaan, met het debat wat het FvD aanvroeg!

 

Voor mij is het totaal ongewenst dat er personages middels allerlei ongeoorloofde praktijken ons een richting uit aan het sturen zijn, die op zijn minst dubieus te noemen valt, want ze zijn compleet achterhaald, gedateerd en gebaseerd op systemen die in het verleden ook al geen betere wereld voorstonden.

Het enige waar het voor staat is meer controle en macht over ons, een kleine elite, die ons tot slaven manipuleert en terwijl wij niets bezitten en gelukkig zouden moeten zijn, zij in weelde baden, dat gebeurt eigenlijk al in Brussel, maar dat is blijkbaar nog niet genoeg!

In mijn voorgaande twee columns heb ik mogelijk een aantal mensen onbedoeld tegen de schenen geschopt, ja ik ben nu eenmaal geen aanhanger van de Bataafse Republiek, ik weet dat er enorm veel mis is met onze huidige rechtsstaat, politiek en rechtspraak, maar ben fel gekant tegen dat aannames ertoe zullen leiden dat daarop mensen veroordeeld kunnen worden.

Daar heb je nog altijd feiten en bewijzen voor nodig, iets wat een Thierry Baudet dus wel op tafel weet te leggen, maar de mensen van Red Pill Journal duidelijk niet, anders liep Wouter nu weer vrij rond, de nodige video’s van Revolutionair Online, Wees de Weerstand, Kantelpunt en Red Pill Journal zullen mogelijk zelfs als bewijslast tegen de daarbij betrokkenen dienen.

Ik heb groot respect voor mensen zoals een Rypke Zeilmaker, die met aantoonbaar bewijs komen, Thierry Baudet die tegen de bierkaai vecht binnen de politiek, maar nu ook BLCKBX aandeed om daar zijn verhaal te doen, er is maar één manier waarop je de strijd kunt winnen en dat is gezamenlijk optrekken, dus niet van achteren het in de rug plaatsen bij anderen, want dat is verdeeldheid zaaien, dat heb ik Micha, Wouter en de zijnen ietwat te vaak horen doen, zodat je niet meer over corrigeren kan praten, eerder over bewust beschadigen!

Daarom zie ik deze mensen eerder als obstakels dan nuttig, want hun eerste resultaat moet nog geboekt worden, terwijl de nodige anderen net als Baudet met keihard bewijs komen.

[the_ad id=”40483″]

Baudet heeft met zijn partij van doen met vele individuen en mensen die denken dat ze net als bijvoorbeeld de VVD snel groot kunnen worden, een carrière kunnen hebben, ik zie eigenlijk meer in een Baudet met een beweging erachter, maar de toegang tot de Tweede Kamer kan hem wel een platform bieden om voor de bevolking te spreken, zoals bijvoorbeeld in het begin van het filmpje te zien is hierboven, wanneer deze boodschappen die hij doet, maar vaak genoeg gedaan worden, zal dat toch wel gevolg doen gaan geven.

De mensen zullen er wel heel snel achter gaan komen, dat het oude normaal zoals we kenden, niet meer in zijn volledige hoedanigheid zal terugkeren, let komend najaar maar eens goed op!

Na mijn interval met o.a. Wouter Raatgever, welke ik eigenlijk niet wilde maken, omdat er mogelijk mensen zullen zijn, die denken dat ik deze persoon haat, wat uiteraard niet aan de orde is, wil ik even terugkeren naar het begin van mijn column, er is dus een groep aan mensen, die bepaalde plannen heeft met de mensheid, die een agenda uitrolt en onze huidige samenleving wil gaan veranderen, tot op heden zien wij daar de negatieve gevolgen van en een opeenstapeling van domheden, want zonnepanelen en windmolens leveren nooit het toereikend vermogen om ons van voldoende stroom te voorzien, de voedselproductie centraliseren levert straks hongersnoden op, de controle hebben op mensen berooft ze van hun vrijheden gaat straks indien er niets gebeurd een enorme tol opeisen.

Om een dergelijke dwaling van de mensheid te doen stoppen, dienen we dus samen te gaan werken, ieder zijn ding te laten doen waar hij of zij goed in is, vertrouwen in elkaar hebben, CSTV is een prima platform om daar ideeën met elkaar uit te wisselen, de EU heeft eigenlijk nog nooit goed gewerkt, het denken in landsbelang is iets heel anders dan wat de huidige politiek nu doet, je kunt pas werkelijk iets voor een ander betekenen, als je iets voor jezelf betekent en daar loopt de Nederlandse politiek dus momenteel volledig op mank.

Het wordt de hoogste tijd dat wij als burgers weer echte volksvertegenwoordigers gaan krijgen, die weer dienstbaar zijn aan ons, een soeverein Nederland graag!

Chris Collard.

Het Lockstep document in het Nederlands:
Scenario Lockstep

 

 

 

 

 

 


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
33 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
33
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x