NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Wij gaan Nederland NU terugpakken! Het is onze plicht!

Vanaf dag één dat de zogenaamde pandemie werd uitgeroepen, hebben wij getracht duidelijk te maken dat Corona álles behalve gevaarlijk is en dat deze plandemie wordt gebruikt om een heel ander doel te dienen. 

In dit artikel worden felle uitspraken gedaan. Maar na 5 maanden als slaven te hebben geleefd én wetende wat men met ons van plan is, dan moet dat maar eens. Hopelijk gaan mensen hier eens goed over nadenken want doen ze dat niet, dan zullen ze werkelijk medeverantwoordelijk worden gehouden. Hopelijk beseffen ze wat er hier speelt.

Morgen vindt het boerenprotest plaats maar ook een enorme burgeropstand! Morgen is de kans om Nederland terug te pakken!

Burgerlijke ongehoorzaamheid. Door GEEN mondkapjes te dragen, GEEN anderhalve meter afstand te houden en alle absurde maatregelen te negeren.

Morgen is de dag dat we Nederland plat kunnen leggen en kunnen redden van de ondergang

Maar het moet NU gebeuren!

Geen geduld! Geen bananen. Geen praten! Geen zweverig gedoe dat alles afremt. Voor je het weet zitten we weer in een lockdown en de zwakkeren onder ons zullen nog banger worden en niet meer over te halen zijn. We zijn 5 maanden verder en al is er niets aan de hand, we leven als slaven!

Kappen met het geduld!

Er moet NU actie komen! DIT is een strijd over leven en dood. Dit is een strijd tussen GOED en KWAAD! Dit is een strijd om de toekomst van onze kinderen.

Uiteraard geldt onderstaande niet voor mensen die al klaarwakker zijn.

Dit gaat niet alleen om de boeren. Velen zeggen: “Ja, maar de boeren hebben iets te verliezen.” En u niet?? U raakt alles kwijt wat u lief was. Uw bedrijf, uw trots, uw vrienden, uw verstand, omdat het een menselijke eigenschap is om te wennen aan nieuwe situaties. U die een normale baan heeft denk vast dat u die zal behouden. Zalig zijn de onnozelen!,

Heeft u wel enig idee wat u te wachten staat? Welke toekomst men ons wil opdringen? Ze zijn al heel ver!

Dit gaat om iets. Denk niet dat dit zomaar over gaat. Alleen WIJ kunnen dat stoppen. Het MOET gebeuren.

Wees niet bang door u te laten intimideren door de staat met hun strafbladen en boetes. Een revolutie heeft lak aan wetten en we leven al in een wetteloos land. Het zal heel snel weer geschrapt worden wanneer we dit zooitje gevaarlijke idioten uit Den Haag sleuren.

Sta op en sta achter de boeren!

Wees bewust dat een regering niets kan doen tegen een bevolking van een land dat in opstand komt. Dit moet een enorme BURGEROPSTAND worden. De boeren nemen het initiatief. Volg onze boeren en maak deze opstand ZO GROOT dat men wereldwijd zal zeggen:“Het waren toch weer die Hollanders die het als eerste deden!”

 

Stop met werken, Ga massaal staken. Zet alles vast! Stop met maatregelen op te volgen. Laat je NIET intimideren door boetes en ga ermee naar de rechter of smijt ze in de prullenbak. Wees er niet bang voor want als wij de regering door laten gaan dan wordt het nog veel erger dan die boete.

Doe het, en doe het allemaal samen, waar u ook bent.

Dan zijn we binnen een mum van tijd uit deze bizarre situatie en er zal een onderzoek komen naar de verantwoordelijken. En zij zullen hun straf niet ontlopen!

We willen geen geweld. Maar reken maar dat er in onze samenleving mensen zijn die personen zoals Hugo de Jonge niet tegen moeten komen. En wanneer u beseft wat deze man aanricht dan is het niet goed te praten maar wel enigszins te begrijpen.

Laten we dat voorkomen en laat recht geschieden.

Als wij het NU niet doen, dan zitten we binnen 1 of 2 maanden weer in een lockdown. Hoe?

Door leugens van de politici en de media waar heel veel mensen weer in gaan trappen. Namelijk de “nieuwe uitbraak” of “nieuwe besmettingen”. 

Dit is valse informatie. Hoe meer mensen positief getest worden op Corona, hoe lager de mortality-rate. Dus hoe minder gevaarlijk het virus is. Men maakt van goed nieuws, slecht nieuws.

Toen de zogenaamde uitbraak begon sprak men alleen over dodenaantallen. Nu niet meer. Want dan gaat u de context zien en kunt u wel eens gaan twijfelen over deze neppandemie.

U kunt de artikelen over corona op onze website allemaal terugvinden en alles wat zich nu afspeelt, hebben wij al voorspeld. Niet omdat we zo slim zijn. Nee, we zoeken de feiten op en leggen ze voor u neer. Omdat we van Nederland houden en zo graag weer een normale samenleving willen. En het kan zo mooi zijn anno 2020 met alle kennis die wij voor handen hebben.

Dit proces, deze evolutie van de mens in het digitale tijdperk wordt afgeremd door de media en de politici.  Kennis is macht. En, als deze strijd gewonnen is, zullen ze ons nooit meer zo gek krijgen om ooit nog een lockdown in te gaan. De mens wordt wijzer en wijzer… Zij beseffen dat het hun laatste kans is.

Beseft U dat dan ook! De meest waanzinnige dingen die we dagelijks zien is ook een wanhoopsactie van de elite. Zij hebben slechts succes omdat we mainstream media hebben. Zonder de media was er niets aan de hand geweest.

WOENSDAG 22 JULI! GA DE STRAAT OP! STEUN DE BOEREN

 

Raak elkaar aan! Laat uw liefde weer zien aan de mensen om u heen. Knuffel elkaar. Omhels elkaar. Geef elkaar een hand. Het is zo belangrijk voor onze gezondheid dat we vrij kunnen ademen en vrij kunnen bewegen en elkaar aan kunnen raken om zo weerstand en immuniteit op te bouwen.

Natuurlijke en gezonde dingen die onze regering ons probeert te ontnemen met DWANG! 

Denk na! In Amerika trekt Donald Trump tijdens zijn campagne dagelijks stadions vol met mensen waarvan het gros géén mondkapje draagt en i.p.v. anderhalve meter afstand houden, hutje mutje op elkaar zitten. Wat zou er gebeuren in zo´n situatie? Die zich ook nog eens dagelijks herhaald WERELDWIJD, Als dit virus ECHT gevaarlijk zou zijn? Dan hadden we een groot probleem nu.

Maar dat hebben we niet want je gaat niet dood aan corona. 99,7% heeft er totaal geen last van maar 100% van Nederland heeft ontzettend veel last van deze maatregelen.

Weet u dat de regering er van baalt dat we niet dood gaan en smacht naar veel doden? Inmeerdere landen s nota bene al keihard bewezen dat mensen worden betaald om hun geliefde als COVID dode te later registreren terwijl hij of zij een andere doodsoorzaak had. De druk op artsen is groot. Ze komen naar buiten, steeds meer en meer, maar ze worden gecensureerd en hebben een grote kans hun baan kwijt te raken.

De maatregelen zijn er op gericht om u bang te maken. Niets anders. Demoralisatie. Kijk de mensen u eens aankijken alsof u de pest heeft. Denk na! Kijk eens om u heen zonder angst en zie van bovenaf hoe idioot we met z´n allen bezig zijn omdat een aantal gekken in Den Haag ons dit opdragen.

BANGERIKEN EN DE STOMMELINGEN – U BENT VERPLICHT TE LUISTEREN NAAR DE WAARHEID!

Het is bijna niet voor te stellen maar heel veel mensen geloven nog steeds in deze coronawaanzin. Hoe het zover heeft kunnen komen is een raadsel maar waarschijnlijk vreet angst ook rationaliteit weg. Zou het niet zo ernstig zijn geweest, dan zou je die mensen bijna uitlachen.

Zolang hebben we geprobeerd, en niet alleen wij, om de slecht geïnformeerde menigte wakker te schudden.

Maar het moet maar eens hard gezegd worden..

De onwetendheid spreekt u niet vrij!! U bent verplicht te luisteren naar de waarheid. Naar de mensen die u iets willen vertellen. Die uw angst weg willen halen en willen dat u en uw kinderen een goede toekomst hebben.

Wanneer u in uw bangheid en angst blijft hangen, dan gaat dit land naar de afgrond, mede door U.

Wanneer u door blijft gaan met anderhalve meter afstand houden dan werkt u mee aan een ongezonde samenleving voor ons en onze kinderen.

Wanneer u doorgaat met mondkapjes dragen dan bent u medeverantwoordelijk voor de grote hoeveelheid doden die hierdoor gaan vallen. Het hangt samen met psychische klachten, minder weerstand, niet vrij ademen en alle natuurlijke omstandigheden die ieder mens van nature nodig heeft worden u verboden.

Wanneer u de drogreden gebruikt: “Ja maar wat kan ik in mijn eentje doen.”, dan bent u ook verantwoordelijk voor de ondergang van Nederland. DOEN! En spoor uw omgeving aan! Alle kansen zijn er. Vooral deze week!

Hugocaust, een man zonder gevoel of empathie

Wat als u NIET opstaat tegen deze regering?

Deze maatregelen gaan tegen iedere logica in, en iedereen die dit blijft accepteren is mede schuldig aan de ondergang van Nederland. Dat klinkt hard, maar het is de waarheid.

Wanneer u één van de eigenwijze mensen bent die ook nog eens een ontzettende grote mond heeft door de bezorgde goede mensen die u een ramp willen besparen uit te lachen, dan zult u daar spijt van krijgen.  Heel veel spijt!

Lachend heeft u uw baan nog en sommigen lachen bezorgde wakkere mensen uit. Huilend zult u die baan verliezen, komt de werkelijkheid en het toekomstbeeld voor uw kinderen naar boven en u gaat denken: Had ik maar…

Maar velen zullen u dan de rug toekeren. En u zien als mensen die aan de verkeerde kant van de geschiedenis stonden.
Immers, iedereen is gewaarschuwd op de één of andere manier in deze periode.

Wij burgers, tezamen, links of rechts, blank of zwart, zijn de baas en hadden dit kunnen voorkomen. In ieder geval in ons ooit zo mooie Nederland. Waar nog trots bestond maar we ons uit elkaar hebben laten trekken door een virus en afleiding zoals BLM onzin.

En als het u aan wilskracht of tijd ontbreekt om verder te zoeken, luister dan naar diegenen waarvan u weet dat die geen onzin kletsen over het algemeen.

Wanneer u niet samen met uw medeburgers in opstand komt dan komt u aan de verkeerde kant van de geschiedenis te staan. U ziet dat we niet meer in een vrije samenleving leven en u ziet dat recht in Nederland niet meer bestaat. Demonstraties worden de kop ingedrukt en men intimideert u, past geweld toe, sluit kinderen en ouderen op en we leven in een politiestaat waar je bijna bang bent om de straat op te gaan. Want men kan u ieder moment pakken wanneer ze maar willen. Iedereen breekt namelijk dagelijks de anderhalvemeterwet meerdere keren. Per ongeluk vaak. Maar het is een reden om u te pakken. De politie van Den Haag heeft zelfs een volle bus met opa´s, oma´s ouders en kinderen 7 uur gegijzeld.

Mark Rutte – Angstzaaien vanaf dag 1 – “Bijna iedereen zal met Corona te maken krijgen” Kent u iemand? Nee he?

Dat “Nieuwe Normaal” zal U aangerekend worden. Denk daar heel goed over na!

Als u niet opstaat en u zich niet verzet, dan zult u heel veel respect gaan verliezen van uw medeburgers.

U zult de afrekening krijgen zoals wij allen. Maar u zult medeverantwoordelijk worden gehouden. Misschien kunt u zich dat niet helemaal voorstellen. Als u dit artikel terugleest binnen een aantal maanden, dan begrijpt u het precies.

U wordt een persoon die gigantisch “op z´n bek” ging en de anderen daarin heeft meegetrokken terwijl dat niet nodig was. En ze zullen u dat kwalijk nemen.

Vergeet uw politieke voorkeur. Het doet er niet toe. Denk aan uw toekomst en aan die van uw kinderen, vrienden en familie om u heen. Denk aan Nederland. Informeer u en… Word wakker! Doe het voor uw kinderen!

Het kost maar heel weinig moeite tegenover wat er hier op het spel staat en wat wij allen te verliezen hebben.

Als u nog steeds niet in de gaten hebt en niet bewust bent dat we ons in een situatie bevinden die op geen enkele manier goed te praten is, dan bent u heel ver heen en is hun truc om mensen zo in angst te zetten zodat ze niet meer rationeel kunnen nadenken behoorlijk gelukt. Maar dat spreekt u niet vrij!

Want er is ook nog zoiets als wilskracht en het willen luisteren naar andere mensen die het beste met U voor hebben en willen dat Nederland weer het Nederland wordt van vroeger.

 

PEDOFIELE POLITICI EN WERELDLEIDERS

En dan nog iets. Nu in het kort, maar binnenkort uitgebreid met bronnen. We worden geleid door mensen die ofwel pedofiel zijn of pedofilie willen normaliseren. Onzin? Check dit even! (bron) (bron)

Wanneer u NIET samen met de rest van de burgers opstaat dan bent u ook medeverantwoordelijk voor het aankomende beleid van seks en kinderen. Lees dit even heel goed door. Dit is wat ons te wachten staat. Onze kinderen zijn van ons en niet van de staat!

We hebben eerder al uitgebreid laten zien wat de pedofiele agenda is van de WHO. De grote sponsor van het RIVM en de door en door corrupte organisatie die over onze gezondheid gaat.

In het nieuwe normaal wil men naar een maatschappij toe waar kinderen van 6 peuters van 3 volgens de nieuwe wereldorde moeten helpen met het ontdekken van hun lichaam.

In de stukken van de WHO staat letterlijk dat jongetjes of meisjes van 6 deze peuters kunnen helpen met masturberen.

Wij zijn slechts de boodschapper, zij hebben het zwart op wit op papier gezet. (bron) (bron)

Hier zijn de officiële stukken te downloaden in .pdf

https://www.bzga-whocc.de/fileadmin/user_upload/WHO_BZgA_Standards_English.pdf

https://www.comprehensivesexualityeducation.org/cse-materials-index/who-european-standards/

Zo maar even een kort voorbeeld wat de toekomst zal zijn als wij als burgers nu NIET ingrijpen. Dit is namelijk exact de lijn die “mensen” zoals Mark Rutte en Hugo de Jonge volgen.

De Europese standaarden m.b.t. seksualiteit van UW en ONZE kinderen!!

  • Geef kinderen van 0 tot 4 informatie over elkaars lichaam betasten. Masturbatie.
  • Laat kinderen tussen de 0 en 4 jaar zich bewust worden van genderidentiteit
  • Geef je kinderen van 0 tot 4 het recht gender identiteit te onderzoeken.
  • Geef kinderen van 4 tot 6 jaar informatie over kindermasturbatie
  • Geef je kinderen van 4 tot 6 informatie over homoseksuelen
  • Leer kinderen respect te ontwikkelen voor verschillende normen wat betreft seksualiteit.
  • Vanaf 6 tot 9 jaar informeert u uw kinderen over verschillende vormen van anti conceptie
  • Geef informatie over het elkaar aanraken en masturberen aan kids van 6 tot 9 jaar.

 

Om deze plannen een beetje in beeld te brengen…

Deze kinderen zijn volgens de Europese Richtlijnen oud genoeg…

…om deze peuters te leren masturberen. Aftrekken. Vingeren. Genieten van hun en andermans lichaam. Hoe u het ook wilt noemen. Hoe hard en bizar het ook klink. Het is de waarheid.

En dit meisje is al rijp voor het echte werk.

 

Beste mensen, neem dit ONS niet kwalijk! Dit is wat ZIJ willen en gaan uitvoeren!

 

Dit is geen informatie die slechts voor ouders is bedoeld. Die kunnen het nog verpesten voor deze satanisten. Dit is een uitgetekend plan over hoe onze toekomst eruit zal gaan zien en wat er onderwezen wordt in het “Nieuwe Normaal”.

Eenmaal 1 of 2 generaties verder weet men niet beter en is PEDOFILIE een normaal iets geworden.

Dit zal worden onderwezen op scholen en het zal de norm worden.

Deze punten hierboven zijn rechtstreeks overgenomen uit de stukken van de WHO en De Europese Richtlijnen voor seksualiteit m.b.t. kinderen.

Hier in .pdf
https://www.comprehensivesexualityeducation.org/cse-materials-index/who-european-standards/

https://www.bzga-whocc.de/fileadmin/user_upload/WHO_BZgA_Standards_English.pdf

 

Strijd voor uw land! Strijd voor uw kinderen! Strijd voor gerechtigheid en voor een toekomst, een samenleving, gebaseerd op gezond verstand!

Het is uw plicht!

Lees hier meer over de burgeropstand morgen:

KEIHARDE ACTIE: BOEREN PROTEST WOENSDAG 22 JULI

 

4.2 15 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
13 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
vrij mens

Momenteel worden er overal ter wereld replica’s geplaatst van [de toegangspoort tot] de tempel van Baäl. De eersten zijn geplaatst in Washington D.C., op Trafalgar Square te Londen en Time Square in New York. De poort bestaat uit twee pilaren herinnerend aan de maçonnieke Boaz & Jachin. Volgens de New York Post zullen er duizend worden geplaatst! Aan Baäl, een personificatie van Satan of de Demiurg, werden in de oudheid kinderen geofferd, de eerstgeborenen, na eerst seksueel te zijn misbruikt en gemarteld. Het bloed werd gedronken (adrenochroom). De offeraars zouden hierdoor ongekende macht ontvangen. Dit is nimmer weg geweest. Exact dezelfde… Lees verder »

Bart

Als je dit niet gelooft, doe alsjeblieft ZELF onderzoek naar dit onderwerp. Start met adrenochrome, de drug van de elite. Het is zo gruwelijk dat je direct in verzet schiet. Maar het gebeurt om je heen. Iedere dag weer.

vrij mens

Ik vergat erbij te vermelden dat de oprichting van deze duizend wereldwijde symbolen van satanisch ritueel kindermisbruik, nota bene gebeurt uit naam van de UAE en de Verenigde Naties (UNESCO). 

vrij mens

VN = Bilderbergverlengstuk

vrij mens

Ha Danny,

Weet je ook waar het protest plaatsvindt en hoe laat? Is er een programma?

Bart

Ik weet alleen RIVM, Bilthoven.
Kom gewoon om 9 uur dan sta je vooraan.

vrij mens

Dank je wel, Bart!

vrij mens

Kijken mensen! En doorsturen!!

Leen Duchiene

BANGERIKEN EN DE STOMMELINGEN – U BENT VERPLICHT TE LUISTEREN NAAR DE WAARHEID!
De onwetendheid spreekt u niet vrij!!
Dit ziet er wel een beetje extreem uit en krijg op deze manier een beetje BLM, AFA, KOZP en Viruswaanzin gevoel bij.
Ik denk niet dat dit nou zo slim is dat extreme gedoe!!

Last edited 2 maanden geleden by Leen Duchiene
Gemma zapata Olthof

We voeren en strijd NEDERLAND WORDT WAKKER

Montana54

Intellectueel : zijn in hersenshock Het script is al jaren klaar en in voorbereiding voor wat nog gaat komen. THE PLANDEMIC IS A SMOKESCREEN FOR NWO  al 50jaar in ontwikkeling en wie weet hoelang ervoor ! https://open.lbry.com/@howtoransomtheworld:0/The-Plandemic-is-a-smokescreen-for-NWO:2?r=Etay7R7cWvoQq1M8SQU3T1DBa5L92wq1 #Pandemic Your Body is Their Weapon – We’re all Patients Now https://youtu.be/jeVf8Bq1knk WOW!!!! This Woman Issues A Warning!! She Wants All Americans To Hear This https://open.lbry.com/@howtoransomtheworld:0/WOW!!!!-This-Woman-Issues-A-Warning!!-She-Wants-All-Americans-To-Hear-This:8?r=Etay7R7cWvoQq1M8SQU3T1DBa5L92wq1 Mass murder on a global scale, #crimes #againsthumanity, #treason,  breaking treaties like #Geneva, #Nuremberg, #EuropeanHumanRights… These puppets of the globalist bankers will face justice one day.. Not soon enough for my liking though… Eugenics Eugenics is a… Lees verder »

Daphne oudmaijer

De werkelijkheid overtreft de fictie..

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl

Gerelateerde berichten

DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x