nl Nederlands

Wie zijn hier nou eigenlijk de complotdenkers?

Wat en wie is een complotdenker?

Als ik een andere mening ergens over heb dan onze “betrouwbare” MSM?

Als ik vraag aan het RIVM hoe het zit met het aantal mensen die sterven aan corona/griep die ingeënt zijn middels de griepprik? Ik wacht nog steeds op een antwoord.

Wij krijgen geen duidelijke cijfers van het RIVM. Elke dag krijgen we om 14:00 uur een doden-update.

De hele dag is al het nieuws alleen maar negatief, bangmakerij en angst zaaien onder het volk. Politieagenten, broeders op de ambu en brandweerlieden zitten niet alleen in hun auto en ook niet op 1,5 meter afstand van elkaar.

Maar wanneer je met 3 personen in een auto zit en geen familie bent, krijg je een boete. Je slaapt met je partner in hetzelfde bed, schijt op hetzelfde toilet en zit naast elkaar op de bank.

Maar buiten moet je 1,5 meter afstand houden? Je moet je handen wassen, zo vaak en zoveel als het kan. Maar je huissleutels, mobile telefoon of je portemonnee, de lichtschakelaars in huis….dan moet je alles in en om het huis 24/7 ontsmetten.

“Hey google, doe het licht in de woonkamer aan!”, dat heeft niet iedereen.

Mensen. We worden knettergek gemaakt. We worden opgesloten in ons eigen huis en vinden het prima zo.

Het echte meest besmettelijke virus wat er nu heerst is de bangmakerij van de media en de politiek.

Onze oudjes in verpleegtehuizen gaan dood door verveling en omdat ze eenzaam zijn, niet door corona. Rutte zei in zijn eerste toespraak dat we allemaal het virus zouden kunnen krijgen maar dat zou kunnen voorkomen door groeps-immuniteit, maar nu zitten we massaal thuis, we moeten elkaar juist besmetten toch?

Niet? Mark?

Of moeten we ons juist besmetten in huis?

Elke dag weer krijgen we het nieuws hoeveel mensen er overleden zijn aan….tja waaraan eigenlijk? Maar we horen nooit hoeveel mensen er per dag genezen zijn

Waarom niet..?

OMDAT ZE HET ZELF OOK NIET WETEN!!!!!!

Met vriendelijk groeten,
Patrick.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Abonneren op
guest
1 Reactie
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
dreamteam
dreamteam
1 maand geleden

Klopt helemaal Patrick, wanneer angst regeert worden mensen vanzelf ziek gemaakt, geef het een naam en laat dit via allerlei kanalen op de mens los en de mens vreest het ongrijpbare en onzichtbare! Vroeger was men terecht bang van de pest, daar stierven talloze slachtoffers aan, tegenwoordig laat men zich via de media vangen door angst, maar komt niet bij de vraag of dit allemaal wel terecht is? De enige zekerheid in dit leven die je hebt, dat is dat je dood gaat, daar valt niet aan te ontkomen, maar hoe je je leven leeft, daar kun je wel wat… Lees verder »

Laatste nieuws

Gerelateerde berichten

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x