NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Wie is toch die Bill Gates?

Wanneer we ons in een personage gaan verdiepen zoals bijvoorbeeld Bill Gates, dan duiken er allerlei bijzondere feiten op.

Nu ben ik niet erg bijgelovig, maar sommige zaken zijn nu eenmaal niet zomaar weg te poetsen.
Het idee van een weldoener, die de wereld wil redden en op een beter plan wil zetten, past niet bepaald bij een man die de wereldbevolking aan een vaccin wil helpen, waarbij de niet willende mens ingeperkt gaat worden in zijn doen en laten.

 

Wanneer we even terug in de tijd gaan, dan zien we een nog jonge Bill Gates de wereldmarkt bestormen in een nieuw tijdperk, computers deden hun intrede iets waar Bill Gates zijn enorme rijkdom en macht aan te danken heeft, maar in die tijd waren er al vreemde ontwikkelingen gaande, lang niet altijd gaat de persoon die het werkelijk verdient met de eer strijken, zoals een Robert Jensen al aangeeft is Bill Gates niets anders als een zakenman, iemand die zijn geld verdient aan business, waar hij zelfs niet eens verstand van hoeft te hebben.

 

Maar wat doet nu een zakenman in de medische wereld? juist ja die wil geld gaan verdienen, die komt met scenario’s om de hoek kijken om maar zoveel mogelijk geld te verdienen, Bill Gates heeft dan wel zoveel geld bijeen gesprokkeld, dat hij dit nooit in zijn leven zou kunnen opmaken maar meer macht voor hem als persoon uit de 1% groep, dus de NWO is dus duidelijk zijn streven, dus is het bepaald niet vreemd dat in vijf jaar nadat hij zijn boodschap verkondigt er ook daadwerkelijk een uitbraak is van een coronavirus waar hij ook nog eens patent op heeft.

Het lijkt wel alsof hij in een glazen bol heeft gekeken, is dit allemaal niet een klein beetje te toevallig? Nou, mij is het geheel duidelijk, toeval bestaat niet en als je alle verstrengelingen van belangen eens op een rijtje gaan zetten, dan wordt het de hoogste tijd dat hier eens grondig onderzoek naar wordt gedaan, in India is dat al gebeurd en van de uitlatingen van deze persoon word je ook al niet te vrolijk, want dan kom je toch dingen tegen als het uitdunnen van de wereldbevolking en zelfs een reductie van 7.5 miljard naar een half miljard.

 

Dan nog even dit, de belangen die in elkaar verstrengelen in de 1% groep gaan heel ver, dan worden mensen die enig inzicht hierin hebben verworven nogal eens weggezet voor conspiracy denkers, maar telkens duiken weer diezelfde namen op vanuit dat eliteclubje.
Het is eigenlijk bizar dat er zoveel informatie te vinden is van bepaalde mensen en organisaties en dat daar nog maar zo weinig mensen echt weet van hebben. De mensheid moet dringend wakker gaan worden!

Chris Collard.

Het is aan de lezer wat hij hieruit kan opmaken!

5 1 vote
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
2 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Masternr.33

Hallo Chris, Ik zie, lees dat jij Jensen aanhaalt als nieuwsbron. Jensen is een vangnet pion zoals M.Vrijland haarfijn uitlegt > https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/robert-jensen-jensen-nl-en-stop-de-lockdown-waarom-dat-volgens-martin-vrijland-een-vangnet-is/ https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/waarom-martin-vrijland-blijft-spreken-over-vangnet-pionnen-als-robert-jensen-david-icke-alex-jones/ M.a.w. gecontroleerde oppositie ! Jensen komt slechts met informatie die je elders zelf allang kunt terugvinden , niets nieuws aan de zon , hij benoemt ze , somt ze op, draagt verder niets bij en gaat absoluut niet de diepte in , of te wel duikt niet in The “rabbit hole” . Waar hij voor dient legt Vrijland haarfijn uit. Hetzelfde in de politiek. De zogenaamde linkse en rechtse partijen, dienen beiden achter de schermen dezelfde broodheer… Lees verder »

Corinne

Toch worden veel mensen door Jensen wakker geschud. Waarom laten ze dat dan gebeuren?

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x