Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Wie is de President van Brazilië Jair Bolsonaro?

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Jair Messias Bolsonaro

Jair Messias Bolsonaro, de President van Brazilië, is één van de weinige wereldleiders die niet afwijkt van zijn standpunt over corona maar voet bij stuk houdt.

Vanaf het begin is Bolsonaro kritisch geweest. Hij heeft altijd gehandeld aan de hand van de officiële cijfers, en daar kon iedereen vanaf het begin af aan al uitlezen dat corona niet iets gevaarlijks is waar geen bijzondere maatregelen voor nodig zijn. Hij heeft corona altijd als de griep, of één van de vele varianten van de griep, beschouwd. Vanaf maart 2020 tot en met vandaag de dag. (bron)

De President probeerde de media ook te verbieden dagelijks verslag te doen van coronadoden omdat je “psychisch niet in orde bent wanneer je live verslag doet van een griepvirus dat al duizenden jaren jaarlijks veel slachtoffers maakt.” (bron)

Hij had er ook geen goed woord voor over dat men gewoon door blijft tellen i.p.v. de teller op 0 te zetten zoals dat bij ieder virus gebeurt.

Ook dreigde hij afgelopen zomer uit de WHO te stappen zodra deze crisis voorbij is.

In een gesprek met CNN Brasil zei Bolsonaro dat de WHO niet verantwoordelijk heeft gehandeld en veel geloofwaardigheid heeft verloren, en herhaalde hij recente kritiek op wat hij vorige week beweerde een “partijgebonden politieke organisatie” te zijn. (bron)

Jair Messias Bolsonaro

De media

Het is heerlijk om te zien hoe de mainstream media deze man aan alle kanten zwart proberen te maken en iedere globalist in deze wereld wil hem, net als Donald Trump, weg hebben.

Bolsonaro: “Alleen God kan mij hier weghalen!” (bron)

We kennen Bolsonaro oppervlakkig over hoe hij zijn gecompliceerde land leidde voor deze plandemie dus we willen hem niet als Messias bestempelen, al heet hij wel zo.

Maar tijdens deze crisis is hij één van de weinige helden in de politiek wanneer het gaat over het ontmaskeren van deze fakecrisis.

De media, die tegenwoordig alles en iedereen met kritiek extreem rechts noemen, doen u laten geloven dat de President enorm wordt gehaat in zijn land. Natuurlijk heeft hij tegenstanders. Woke-figuren zie je overal en gehersenspoelde mensen ook. Maar de President is enorm populair. (bron)

En omdat hij dat vanaf het begin van deze crisis kritisch is geweest op deze coronahysterie en nooit heeft gebogen voor “nieuwe mutaties”, “derde golven” en andere leugens die media en politici de wereld in slingerden, is hij een echte leider die rust wil en geen paniek.

Over Brazilianen die maar in die irrationele angst blijven zitten, zegt hij: “Stop being sissies!” (Stop mietjes te zijn). (bron)

Jair Bolsonaro zei op 5 maart dat mensen moesten “stoppen met zeuren” over COVID-19 in een betoog tegen de beschermende maatregelen om de crisis in te dammen.

“Hou op met zeuren. Hoe lang blijf je erover huilen?” (bron)

Dit klinkt hard en denigrerend maar zolang men zich bij de feiten houdt en de werkelijke cijfers en zich niet laat afleiden door welk mediaverhaal dan ook, met hun mutaties, varianten en andere angstzaaierij, dan moet je inderdaad stoppen met huilen en in angst blijven zitten. Riep onze minsiter President maar dat Nederlands geen sissies moeten zijn.

Bolsonaro zei toen hij opriep tot versoepeling van de beperkingen in bepaalde staten die de dwaze maatregelen wel hebben opgelegd: “We betreuren de doden… Maar waar gaat Brazilië eindigen als we alles maar sluiten?” 

De reactie van de meeste media daarop was ongeveer zoals die van DW:

“De opmerkingen van de extreemrechtse leider komen terwijl Brazilië de dodelijkste week van de coronaviruspandemie doormaakt, met meer dan 1.300 doden per dag.” (bron)

Extreem rechts? Gebaseerd op? Aanbid hij het nazisme? Heeft de beste man iets met het Nationaal Socialisme? Het is nogal raar iemand extreem rechts te noemen terwijl diezelfde man streeft naar een democratie waarin de burgers meer te zeggen krijgen.

1.300 mensen per dag? “Oh Hans!” Het is niets. Geen enkele verandering t.o.v. voorgaande jaren.

Maar media blijven schermen met grote cijfers zonder enige context. Dag in dag uit. Het is om horendol van te worden.

En dat gaan wij hier even rechtzetten! In een notendop.

[the_ad id=”40491″]

Mediawaarheid en de échte waarheid in een notendop

De media wereldwijd exploderen! Heerlijk toch?

De NOS moest ook nog even het volgende melden:

“Brazilië heeft na de Verenigde Staten de meeste coronadoden, ruim 460.000. En volgens de experts is de ellende voorlopig ook nog niet voorbij.” (bron)

Deze zin is pure misleiding.

Wie heeft de meeste doden per miljoen, NOS? Dát is waar alles om draait.

Absolute getallen zeggen niets. Als je dan al in dat virus gelooft, laat de context dan zien! Dát is eerlijk. En geen van beide landen staan in de top 10.

“Volgens de experts is de ellende voorlopig ook nog niet voorbij?”.

Welke experts? De TV-virologen? Wat er zijn heel wat experts die iets totaal anders te zeggen hebben hierover. Maar dat is niet waar de NOS zich druk om maakt. Nooit uitleg, nooit onderbouwd. Volg de agenda. Dat zijn de media anno 2021.

Maar wij doen het wel even voor jullie.

Kostte 15 minuutjes tijd.

Dit zijn officiële de statistieken.

Houd er ook rekening mee dat ze gewoon doortellen i.p.v. opnieuw te beginnen ieder jaar zoals normaal is. Reken ook mee dat Brazilië over enorme arme sloppenwijken beschikt en daar komen griepvirussen vaker voor en is er minder tot geen toegang tot medische zorg, al is dat de afgelopen tijd wat verbeterd.

Coronacijfers per miljoen inwoners

Brazilië:  2.213
Tsjechië: 2.812
België: 2.151
Hongarije: 3.099
Slowakije: 2.273
Peru: 5.585
Bosnië en Herzegovina: 2.874
Amerika: 1.840

Dan de Europese landen men Spanje en Italië waar het toch het allerergste was wereldwijd?  Waar iedereen zo angstig van  moest worden?

Coronacijfers per miljoen inwoners

Zweden (het land zonder maatregelen: 1.426
Spanje: 1.715
Italië: 2.095
Nederland: 1.030

Dan Amerika, waar 20 staten weinig tot geen coronamaatregelen hadden en inmiddels vrijwel alles hebben afgeschaft.

Let op: 1.840 doden per miljoen.

De griep is weg. En nee, dat komt niet door mondkapjes, maatregelen of lockdowns. Ook waar geen maatregelen zijn genomen is de griep verdwenen. De staten die niet meededen aan de waanzin doen het het allerbeste. Naast het feit dat er geen enkele dode meer valt (vaak juist minder), staat de economie nog overeind en leven mensen als mensen en niet als beesten zoals in Nederland.

Die staten zijn:
Texas, Mississippi, Iowa, Montana, North Dakota. Zij hebben korte tijd een mondkapjesplicht gehad.
Alaska, Arizona, Florida, Georgia, Idaho, Missouri, Nebraska, Oklahoma, South Carolina, South Dakota, en Tennessee hebben nooit een mondkapjesplicht gekend. Hooguit werden ze aanbevolen.

Slecht 1.840 doden per miljoen dus. Op de 18e plaats in het angstzaailijstje.

Bron:
https://www.worldometers.info/coronavirus/

Een opvallend detail van dit lijstje die de “officiële” cijfers bevatten: Wanneer je naar beneden scrollt kom je landen tegen waar je nog nooit van gehoord hebt of waar niemand economische of andere belangen heeft. Daar kom je landen tegen met 1 dode per miljoen. Waarom zou dat zijn?

[the_ad_group id=”5956″]

Vaccins

Er wordt gevaccineerd in Brazilië. Vooral het Chinese Sinovac vaccin.

Sinovac werkt op basis van geïnactiveerd virus. Sinovac is een ‘klassiek’ vaccin

De politiek is gecompliceerd en het land heeft, net als de VS, verschillende Gouverneurs in verschillende staten.

Bolsonaro niets met de vaccins en nog minder met het verplichten daarvan.

In oktober weigerde Bolsenaro een order van 46 miljoen vaccin doses tegen het coronavirus.

“De Braziliaanse mensen zijn geen proefkonijnen!”. (bron) Hierbij negeerde hij de adviezen van de “gezondheidsinstanties” van de overheid.

Nu is de man weer in opspraak en het is eigenlijk ongelooflijk dat het een gegeven is dat mensen hier niet dwars doorheen prikken.

Terwijl de New York Times spreken over Brazilië als “epicenter van de uitbraak” lapt Bolsenaro deze onzin aan zijn laars. Het is simpelweg een grote leugen.  (bron)

Deze man weet wat er speelt. En zelfs de officiële “coronacijfers” tonen aan dat er in Brazilië niets meer aan de hand is dan in andere landen. De media bluffen er op dat de meeste mensen niet begrijpen dat zo´n enorm groot land als Brazilië met zoveel inwoners (ruim 211.000.000, ofwel 211 miljoen) uiteraard meer corona,covid, of griepdoden heeft. Hoe je ze ook wilt noemen. Maar in verhouding is het in België erger. (bron)

Het gaat om het aantal sterfgevallen per miljoen. Absolute getallen zeggen he-le-maal niet als je ze niet in de juiste context plaatst.

[the_ad_group id=”5832″]

Copa Amerika

Volgende week begint de Copa Amerika, het voetbaltoernooi vergelijkbaar met het EK Voetbal hier. Brazilië organiseert het evenement.

Vanwege de houding van Bolsenaro hebben vreselijke mensen van Big Tech companies, Biden-slaven en globalisten er alles aan gedaan om de Copa Amerika juist NIET in Brazilië te houden. Want het is daar zo erg met Corona! 

Maar de echte reden ligt dieper. Bolsenaro past niet in het toekomstbeeld van deze psychopaten.

Ze slaan een enorme flater wanneer dat toernooi juist in het land van Bolsonaro wordt gehouden. Bolsonaro is altijd een bondgenoot geweest van Donald Trump.

Reken maar dat wereldwijd alle media alles doen om van Bolsonaro een slecht persoon te maken, maar hoe meer ze er tegenin gaan hoe hilarischer het wordt.

Wat ook speelt is dat landen als Argentinië natuurlijke vijanden zijn van Brazilië. Kinderachtige voetballers (alhoewel die vaak ook onder enorme druk staan, zie de Ligt) zeggen ofwel niet mee te doen of wilden niet bij bepaalde gesprekken aanwezig zijn als “statement.” Wat een wereld.

Voetballers met veel talent maar een wereldbeeld beknopter dan die van de gemiddelde useful idiot, werden ingezet om Bolsonaro te stoppen en het toernooi te boycotten. Neymar is er zo één die zich laat gebruiken. (bron)

Neymar

Het heeft niet mogen baten.

Het toernooi om de Copa América kan deze maand gewoon in Brazilië worden gespeeld. Waarschijnlijk wel met lege stadions. President Jair Bolsonaro vertelde dat vijf gouverneurs bereid zijn gevonden wedstrijden in hun staten te organiseren.

https://twitter.com/CopaAmerica/status/1399891887146913800

Nu kennen we de man niet van voor de coronatijd en Bolsonaro zal wellicht geen heilige zijn. Wie wel?). Maar in tegenstelling tot de voorheen zogenaamde helden als Órban, Kurz en anderen die zich voordeden als vrijheidsstrijders houdt deze man wel zijn rug recht.

Zijn volledige naam is Jair Messias Bolsonaro. Moge hij één van de messiassen zijn die ons uit deze gekte gaat halen.

[the_ad id=”45702″]

Google

Dan nog even kort over Google. Stop met Google! Het is de slechtste zoekmachine die er bestaat.

DuckDuckGo maar ook Bing geven veel evenwichtigere resultaten.

Wanneer je de zoekresultaten vergelijkt tussen Google en Bing, DuckDuckGo en andere zoekmachines dan zie je pas echt hoeveel censuur Google toepast en hoe het algoritme een duidelijke bias heeft.

Personen als Trump of Bolsonaro, maar ook iedere zoekopdracht over vaccins, corona of klokkenluiders. Je moet je door heel veel pagina´s heen worstelen voordat je iets met een ander geluid tegenkomt.

Stop met Google! Het is de slechtste zoekmachine die je je maar voor kunt stellen omdat de bias enorm is.

Video´s

Dit zie je niet in de media:

Pro-democratie Rally door Bolsonaro supporters:

Direct aan het begin van de plandemie: Anti lockdown demonstraties. Bolsonaro was er bij:

Bolsenaro doet mee aan motorrally “ondanks coronacrisis (media)”


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
3 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
3
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x