NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

WHO promoot MASTURBATIE voor PEUTERS

Wij weigeren hier een blad voor de mond nemen. Deze foto´s zijn in “moderne” Aziatische landen al de normaalste zaak van de wereld, zoals in China. Een favoriet land van de WHO.  Dit is de samenleving die wij opgedrongen krijgen van de Wereld Gezondheids Organisatie. Hetzelfde clubje mensen die ons door de “coronacrisis” moeten leiden en over onze gezondheid gaan. Over vaccinaties. Het nieuwe normaal. Wanneer mensen eenmaal wakker worden dan zullen ze zich gaan beseffen wat ze is aangedaan. En dat moment komt.

In de door de World Health Organization aanbevolen Sex Ed (seksuele voorlichting) wordt geadviseerd peuters te leren masturberen.

Ook wordt voorlichting over transgenderisme gepusht nog voordat zij leren praten.

De richtlijnen van de WHO geven aan dat dit soort seksuele voorlichting gegeven moet worden aan kinderen van vier jaar en jonger.

Dit staat beschreven in een verslag van de CSE (Comprehensive Sexuality Education) dat alinea’s bevat van de WHO’s Standards for Sexuality Education in Europe.

Europese beleidsmakers, onderwijzers, specialisten en gezondheidsorganisaties moeten binnen dit kader controversiële onderwerpen aankaarten bij kleine kinderen.

De CSE noemde de meest verbluffende teksten, waaronder het volgende voor kinderen van 0-4 jaar:

Geef informatie over extase en genot tijdens het aanraken van je lichaam … masturbatie

Geef kinderen de kans bewustzijn te ontwikkelen over het bestaan van gender-identiteit.

Kinderen hebben het recht on te weten welke soort geslachten er allemaal bestaan.

Voor kinderen van 4-6 jaar wordt het volgende geadviseerd:

  • Vertel hen over peuters die masturberen
  • Geef hen informatie over de verschillende soorten gezinssamenstellingen.
  • Leer kinderen respect te hebben voor de verschillende seksuele normen die er bestaan.

 

De richtlijnen voor kinderen van 6 tot 9 zijn nog iets explicieter:

  • Geef kinderen voorlichting over de verschillende mogelijkheden voor conceptie. Zoals: IVF, IUI, ICSI, KID, en OVI
  • Voorlichting over peutermasturbatie
  • Voorlichting over vriendschap en liefde tussen mensen van hetzelfde geslacht.

 

We zien het overal schaamteloos terug.  Sexy Toddlers. Hot peuter bikiniset. Te koop via AliExpress. Het nieuwe normaal.

 

Dit gaat over uw en onze kinderen.

Kinderen tot 12 jaar krijgen informatie over abortus en worden geïntroduceerd bij Planned Parenthood. De abortusfabriek van Bill Gates senior.

Geef kinderen uitleg over alle soorten anti-conceptiemiddelen. En leer hen hoe ze condooms en de pil moeten gebruiken.

Leer kinderen de verschillen tussen hun biologische geslacht en de verscheidene andere mogelijkheden. Geef hen voorlichting over genot, masturbatie en orgasmes.

Wijs hen op hun seksuele rechten: vastgesteld door de Planned Parenthood Federation en de World Association for Sexual Health.

Bron: WHO Standaarden Seksuele Educatie Europa

In .pfd_
https://www.bzga-whocc.de/fileadmin/user_upload/WHO_BZgA_Standards_English.pdf

https://www.comprehensivesexualityeducation.org/cse-materials-index/who-european-standards/

WHO European Standards

 

Planned Parenthood? Wie zijn dat ook al weer? Die mensen die achter infanticide zitten?

Infanticide wordt doodgezwegen door media

Wet tegen BABYMOORD afgeschoten door Democraten

Zie ook:

De EU bepaalt en monitort SEKSLESSEN op scholen

3.9 7 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
17 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
Arjaan

Zotheid ten top, te walgelijk voor woorden, Trump was verstandig in dezen

Wim van Ingen

Is dat diezelfde zieke club waar Trump geen geld meer aan geeft ? Toch een briljante man hoor !
Bij dit soort berichtgeving voel ik een kille woede in mij opborrelen. Wanneer krijgen dit soort boosaardige lieden eens wat tegenspel ? Bijvoorbeeld door de namen en hun land bekend te maken van de lieden die dit soort geestloze teksten fabriceren.

Jeannette

Volg je Trump verder ook? Ik walg vd manier waarop hij hier in de MSM zwart wordt gemaakt, terwijl hij juist al het puin ah ruimen is. Uiteraard horen we daar geen woord over.

willemjob

Dag Jeannette,

ik heb te doen met Trump en de vs die van binnenuit worden uitgehold door links tuig van de richel.Iedereen gaat daar maar zijn eigen gang met corona, planned parenthood heeft nazistische trekjes en hij moet een land leiden waar een groot deel van de bevolking, de african-americans en de mexicanen, geen hersenen hebben. De Islam rukt er ook op en die staan ook niet vooraan als de hersenen worden uitgedeeld. Mijn tijd duurt het allemaal wel uit, en wij hebben gelukkig geen kinderen. Ook Europa draait de foute kant op, en dat betekent dat China, India en Rusland met aangehaakte landen op termijn de dienst gaan uitmaken op deze planeet.
In Nederland zijn de MSM bevolkt met links tuig, net als op de universi-
teiten en de middelbare scholen. In Engeland gaat het de goede kant op, daar heeft Brussel niets meer te vertellen. In Ons land is door het parlement besloten dat EU wetgeving en rechtspraak voorrang hebben boven de Nederlandse wetten. Dat durfden de NSB.ers in de 2e wereldoorlog nog niet eens te zeggen. Duitsland heeft gewonnen, Nederland is een vazalstaat geworden en de fatsoenlijke burger staat machteloos, wordt uitgemaakt voor racist. Antisemitisme is in Nederland normaal geworden. Ik houd er maar mee op, Jeannette, want als ik over BLM en de kleur van criminaliteit ( lichtgetint en bruiner) begin kan ik nog een A4tje vullen.

Jeannette

Ik moet zeggen dat ik er goede hoop op heb. Boris Johnson en Trump waren goede vrienden vroeger. Schijnt dat Boris in Amerika is opgegroeid. Trump is al va 2010 met dit plan bezig en ik zie heb ad winnende hand. Brexit was part of the deal ivm de functie vh eng koningshuis. Daar hebben ze iniddels geen last meer van hebben. Die komen niet meer terug. Trump wordt bijgestaan door Bodi uit India en door Putin. 209 landen hebben zich onderworpen aan Trump. Sommigen mogen/moeten hun rol nog even uitspelen maar heel veel mensen zijn al gearresteerd en in Gitmo. Vandaag kwamen er weer vliegtuigen vol aan. Hij is op het moment de machtigste man ter wereld maar as so far zie ik hem alleen heel veel goede dingen doen. Uiteraard nergens op MSM. Wat we in Nederland nog zien zijn de laatste stuiptrekkingen van de Deep State maar nul kans op succes. Tis nog maar een kwestie van pr wkn (hoop Ik) voordat Trump Nesara gaat uitroepen. Dan is VS hersteld naar het land dat het was voor de inbreuk van de cabal die VS hebben gemaakt tot een coöperatie. Hij zal dan ook de laatste president zijn van de VS zoals we het nu kennen. En de eerste van de constitutioneel herstelde republiek van Amerika. Ik heb de informatie gekregen (die klopt meestal maar je kunt me er niet aan ophangen) dat Gesara wereldwijd er dan snel aankomt. Dat wil zeggen dat ook hier alles gereset wordt. Ook wij zijn hier jarenlang geregeerd door de cabal. Denk maar aan die toename van belastingen; melkkoe milieu; fijstofshit; beoren weg; btw omhoog kortom alles om de burger te verarmen met het ultieme doel hun zakken te vullen en ons zo wanhopig te krijgen dat we zouden smeken om een wereldorde.
Never nooit niet. Er is sprake van het opruimen van de koningshuizen (vl mij is het onze er ook al niet meer). Oppakken van alle mp. Alle corrupte politici, bankiers, CEO. Alles wat de zakken heeft gevuld met het geld vd hardwerkende burger. Na dit alles zal Europa zal uit elkaar vallen. Trump heeft in de eerste weken als president talrijke executive orders uit doen gaan waarin hij beslag legt op het vermogen van alle hooggeplaatste lui wiens geld uiteindelijk oneerlijk is verkregen. Ik kan een aantal nederlanders opnoemen die daar zeker bij zaten. Dus al met al is die NWO zo verzwakt dat die ons er niet onder gaan krijgen.
en last but not least. Alles in Nederland is illegaal van koningshuis tot grondwet. Ga maar eens kijken https://rythoviaan.wordpress.com ff intypen: zitten de oranjes wel rechtmatig op de troon?

willemjob

Dag Jeannette, ik heb uitgebreid gereageerd, maar dat was niet naar de zin van CSTV en dus niet geplaatst. Mijn mening over de wereld spoort kennelijk niet met CSTV. Dat moet dan maar !

Danny

Hoi Willem.
Meningen worden absoluut niet weggehaald.
Alleen persoonlijke aanvallen, schelden, onnodige schuttingtaal en trollen. Deze berichten kwamen in onze “wachtlijst” te staan. Waarom exact, dat weet ik niet, tenzij er ooit eerde een bericht van u is verwijderd vanwege het overtreden van die regels. Dan zet het systeem ze in de wacht tot goedkeuring.

Niks mis met uw posts en excuus dat ze niet gelijk verschijnen. Mail me gerust als dat weer gebeurt want ik kan er overheen lezen en dan had ik dit bericht ook niet gezien.

Last edited 4 maanden geleden by Danny
Jeannette

Jammer. Ik zit er nooit mee als iemand iets anders zegt of vind dan ik. Je leert altijd iets van een ander denk ik dan.

[…] Dezelfde monsters als die Corona Virus vaccins ontwikkelen en ons verbiedt samen te komen. https://commonsensetv.nl/WHO–promoot–masturbatie–voor–peuters/?fbclid=IwAR04… WHO promoot MASTURBATIE voor PEUTERS | CSTV […]

Maria Maria

https://youtu.be/YOFkVZQ8etE

Peuters en kleuters voorgelezen door drag in bibliotheek.

Zum Kotzen.

Maria Maria
Maria Maria

Ziek en misselijkmakend.

Decadentie en perversiteit in het kwadraat.

Echt hoor, dit is geen ‘kinderspel’.

https://www.youtube.com/watch?v=bdCXxUxI-WE

Danny

Zojuist een nieuw artikel over verschenen. Het is ook niet leuk voor ons om te schrijven maar het moet aan het licht komen en duidelijke teksten en foto´s blijken pas écht door te dringen bij een aantal mensen.
https://commonsensetv.nl/who-en-eu-uw-kinderen-van-6-moeten-kids-van-3-leren-aftrekken/

R. Visser

Het is één groot en vies zooitje geworden!

Henk Flederus

Hoelang laten we dit nog toe? de wereld brand, protesten wereldwijd en het gaat maar door

[…] WHO en EU: Uw kinderen van 6 kunnen kids van 3 leren aftrekkenWHO promoot MASTURBATIE voor PEUTERS […]

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol