NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

WHO en EU: Uw kinderen van 6 kunnen kids van 3 leren aftrekken

..hevige teksten maar oh zo waar! De bronnen staan er. De officiële documenten.

(De bronnen vast, naast de rest van de bronnen verder in dit artikelkvoor wie er over heen leest.) Het hele draaiboek in .pdf en de WHO Europese Standaarden.

https://www.bzga-whocc.de/fileadmin/user_upload/WHO_BZgA_Standards_English.pdf
https://www.comprehensivesexualityeducation.org/cse-materials-index/who-european-standards/
Heeft u uw kind van 6 er al op gewezen dat het peuters van 3 moet helpen met het ontdekken van hun lichaampje en het helpen met masturberen? Nee? Dat is volgens de EU en WHO richtlijnen, die het Nieuwe Normaal vormen waar Mark Rutte zo voor pleit, wel de bedoeling!

Het Roemeense parlement stemde gisteren om verplichte “seksuele voorlichting” van schoolprogramma’s te schrappen nadat het was veroordeeld door de Roemeens-Orthodoxe Kerk. (bron)

Het Roemeense parlement keurde, met steun van president Klaus Iohannis, aanvankelijk twee maanden geleden wetgeving goed die scholen verplicht om hun leerlingen minimaal eenmaal per zes maanden of eenmaal per semester seksuele voorlichting te geven. De wet werd ondersteund door parlementsleden van de regerende Nationale Liberale Partij van Iohannis en de Sociaal-Democratische Partij. Voorstanders beweerden dat het doel van het programma was om seksueel overdraagbare aandoeningen te bestrijden en gevallen van zwangerschap bij minderjarige meisjes te verminderen. Het werd dus niet verworpen maar de leerlingen krijgen eens in de anderhalve maand seksuele voorlichting.

Goed, daar is van alles over te zeggen. Een beetje basis seksuele voorlichtingen kan geen kwaad, mits op een normale manier. Eens in de 6 weken een soort biologieles over seksuele voorlichting is wat ons betreft een prima idee. De rest is aan de ouders. En als er problemen zijn hebben we daar inmiddels zoveel subsidieslurpende instanties voor die daarbij kunnen helpen…Al zijn die ook niet te vertrouwen want het links-marxistische gif stroomt door de aderen van alle instanties.

Maar de “seksuele voorlichting” die Merkel, Rutte, Macron, Sánchez en andere EU-leiders en marionetten ons willen opdringen, in naam van de WHO en heel veel belanghebbenden, is het normaliseren van pedofilie.

Wanneer u een conservatieve inslag heeft wat betreft het opvoeden van kinderen, of sowieso een andere mening dan het normaliseren van gender-waanzin en de bijna opgedrongen acceptatie van LGBT groepen en “ombouwen is trending”, dan heeft u een probleem. Dan moet u uw kinderen van school halen en dat levert u een boete op. Nu hebben wij niets tegen mensen die zich in een verkeerd lichaam voelen en moet vooral iedereen lekker doen wat hij of zij wil en wat hij of zij lekker vindt., Maar dring het niet op aan de samenleving! Het is niet de bedoeling dat we over 10 jaar een HETERO-PARADE hebben omdat die mensen ook nog ergens bestaan en rechten zouden moetenhebben.

Maar het wordt politiek en het wordt onderdeel van het Nieuwe Normaal.

In Spanje had de partij VOX het eventjes voor elkaar dat deze kinderen de lessen konden overslaan. Maar bij het aantreden van Pedro Sánchez is die “pin parental” direct weer ingetrokken en worden kinderen in Spanje, o.a. door zgn. seksuele voorlichting, hevig geprogrammeerd en geïndoctrineerd. Gevallen van kinderen die lijnrecht tegenover hun ouders komen te staan, dankzij dit zwaar links en marxistische onderwijs.

Indoctrinatie op scholen ook in Spanje een probleem

Nederland!

https://commonsensetv.nl/blijf-van-onze-kinderen-af/

Linkse indoctrinatie in het onderwijs

“Co2 Weg ermee!”, aangemoedigd door leraren die zelf meededen en dit een geldige reden vonden om massaal te spijbelen. Nota bene over een politiek vraagstuk:

NOS Jeugdjournaal – Kinderen gebruikt voor klimaatreligie

Dit is wat uw kind ofwel al leert, of in de nabije toekomst als verplichte stof mee naar huis krijgt:

Dit is het educatieprogramma van de WHO en de EU. Dus ook voor Nederland.

Kinderen van 3 kunnen zich aftrekken en kinderen van 6 kunnen hen daarmee helpen!

LETTERLIJK!

Geef kinderen de kans bewustzijn te ontwikkelen over het bestaan van gender-identiteit.

Kinderen hebben het recht on te weten welke soort geslachten er allemaal bestaan.

Voor kinderen van 4-6 jaar wordt het volgende geadviseerd:

  • Vertel hen over peuters die masturberen
  • Geef hen informatie over de verschillende soorten gezinssamenstellingen.
  • Leer kinderen respect te hebben voor de verschillende seksuele normen die er bestaan.

De richtlijnen voor kinderen van 6 tot 9 zijn nog iets explicieter:

  • Geef kinderen voorlichting over de verschillende mogelijkheden voor conceptie. Zoals: IVF, IUI, ICSI, KID, en OVI
  • Voorlichting over peutermasturbatie
  • Voorlichting over vriendschap en liefde tussen mensen van hetzelfde geslacht.

 

En dit document is lang en gaat door! Lees het zelf in de onderstaande links:

We zien het overal schaamteloos terug.  Sexy Toddlers. Hot peuter bikiniset. Te koop via AliExpress. Het nieuwe normaal.

Lees hier ons vorige artikel maar eens…

WHO promoot MASTURBATIE voor PEUTERS

 

Of hadden we dit iets politiek correcter moeten brengen?

Zit niet in de aard van het CSTV-beestje. Dit is wat men wil in Het Nieuwe Normaal. Dan moet het benoemd worden ook.
En het is allang gaande!

En ja, het staat ECHT beschreven!

https://www.bzga-whocc.de/fileadmin/user_upload/WHO_BZgA_Standards_English.pdf
https://www.comprehensivesexualityeducation.org/cse-materials-index/who-european-standards/

De Roemeense benadering van seksuele opvoeding staat in schril contrast met onderwijsprogramma’s in West-Europa, maar als we moesten kiezen… Ouders kunnen zelf heel goed bepalen hoe ze hun kinderen op dit gebied willen opvoeden! Slechts biologische voorlichting is van belang.

LKiever dat dan “Het Nieuwe Normaal” waar we kinderen van 3 gaan leren hoe zich af te rukken zodat zij dat door kunnen geven later wanneer ze eenmaal 6 zijn!

We hebben het al over deze leeftijdsgroepen:

Peuters

ONZE SHOP!!

4.3 9 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
8 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Jeannette

Bahbah wat een zieke geesten. De paters en priesters zijn er niks bij. Helaas zegt mijn zoon met zijn 2 kindjes van 3 en 6 dat wij niet sporen. Mar zodra ik merk dat er op school ook maar iets in die richting zelfs maar genoemd word staat oma direct op school. Met of zonder goedkeuring van pa of ma. Mesjogge, duivelse lui. Ik heb al zoveel lugubers gelezen de afgelopen dat ik compleet klaar ben om de wapens op te pakken in wat voor zin dan ook.

RemyZ

Philippine, om misbruik te voorkomen? Een pedofiel raakt u kind aan op zijn/haar geschikte moment. Een pedoseksueel maalt er niet om of uw kind lichaamsbewust is. Daar raak ik meteen uw tweede punt, je hebt belachelijk weinig aan lichaamsbewustzijn als een predator het op uw kindje gemunt heeft. Ik begrijp dat u het voor uzelf wilt goedpraten om zo wellicht uw wereldbeeld positief te houden. Maar het onderwerp masturberen ter sprake brengen bij kinderen tussen de 0 en 4 jaar oud? Dat moet u zelfs een heel klein beetje vreemd vinden, toch? U vraagt tevens naar Danny zijn gegevens, niet… Lees verder »

Debbie V

Satangehalte is extreem aanwezig! Zieke gestoorde zielen die pedo’s.

Bambi

Heb de krant weer rondgebracht op alle populaire alternatieve kanalen, meer kan ik niet voor jullie doen. Goed bezig mannen, duwen maar!!!

Philippine Hohage

Dit WHO-rapport is geschreven om misbruik te kunnen voorkomen! Dit WHO-rapport dateert uit 2010. Het is geschreven door zeer diverse wetenschappers: zie inleiding. Op pagina 65 worden alle organisaties genoemd die eraan hebben meegewerkt. Het document is bedoeld om kinderen seksueel weerbaar te maken. Zeer zorgvuldig wordt uitgelegd waarom het noodzakelijk is kinderen op hun eigen niveau seksualiteit, ofwel lichaamsbewustzijn te leren. Lees de inleiding. Lees de geschiedenis van diverse Europese landen over seksuele voorlichting. Die staat duidelijk beschreven. Hierin kan je ook lezen waarom het belangrijk is dat kinderen van jongsaf aan ‘lichaamsbewust’ worden en zijn. Bij het onderdeel… Lees verder »

Philippine Hohage

En waar kan ik u googlen? Ik zie alleen een voornaam. Graag zou ik weten wie deze site beheert. U wilt transparantie? Geeft u die zelf ook. Bij voorbaat dank.

Philippine Hohage

Helaas heb ik nog geen reactie van u gekregen. Wie bent u? Als u een dergelijke website beheert en van content voorziet, moet u toch wel uw naam gewoon kenbaar kunnen maken?

Last edited 3 maanden geleden by Philippine Hohage

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x