West Virginia wil via referenda delen van Virginia anexeren

Sinds de Democraten de macht hebben in Virginia en proberen het Grondwettelijke recht op wapenbezit te schenden, biedt buurstaat West-Virginia de Republikeinse counties in West-Virginia op te willen nemen via een referendum.

Virginia, ooit een Republikeinse staat, is door massale immigratie sinds 1965 een Democraten-Bolwerk geworden, dat nu probeert privébezit van (voornamelijk) Republikeinse wapenbezitters te confisceren.

Daarom biedt de Staat West-Virginia aan om de counties, die lijden onder de autoritaire neigingen van stedelijke elites, in te lijven.

Het bestuur van West-Virginia bepaalt dat:
“Counties en onafhankelijke steden in Virginia, die toestemmen een referendum te houden over toetreding tot W-Virginia en daarbij een meerderheid behalen VOOR aansluiting bij West-Virginia, zullen worden toegelaten tot de Staat West-Virginia.”

De delen van Virginia waar het referenda wordt gehouden, zullen deze houden op dezelfde dag als de Presidentsverkiezing op 3 november 2020.

Bronnen:

West-Virginia wil stukken van Virginia inlijven

Wetsvoorstel (aangenomen) tot annexatie van delen van Virginia, door West-Virginia
http://www.wvlegislature.gov/Bill_Status/bills_text.cfm?billdoc=hcr8%20intr.htm&yr=2020&sesstype=RS&i=8&houseorig=h&billtype=cr

 

 

 

 

 

 

 

 

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
nl Dutch
X
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x