NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Rassenoorlog in Minneapolis en Seattle. Wereldnieuws maar de media zwijgt!

Het geweld, de verkrachtingen en het vandalisme van extreem linkse groepen zoals Antifa en BlackLivesMatter in de VS is wereldnieuws.

Maar het wordt vrijwel doodgezwegen door de Nederlandse media.

Zie eerst hier het laatste nieuws over de situatie in de VS en dan vooral in Seattle. Nederlands ondertiteld

 

AMERIKA

De situatie in de Verenigde Staten neemt wel hele bizarre en zorgwekkende vormen aan.

Alles is begonnen met deze Psyop: De vermeende moord op George Floyd, een crimineel met een enorm strafblad en 5 jaar gevangenisstraf achter de rug. Iets dat normaal gesproken niet eens in het nieuws zou komen. Misschien op pagina 2 van een Amerikaanse krant.

Maar dit was het moment voor de media en voor de socialisten, globalisten, communisten, extreem linkse groeperingen, noem ze maar op, de reden om alle remmen los te gooien.

De crimineel wordt ineens als Heilig beschouwd. De wereld volledig op z´n kop.

 

MINNEAPOLIS

Door het hele land “protesteren” groepen als BLM en Antifa en zij slopen alles wat op hun pad komt.

Winkels worden afgebrand, wat men tegenkomt wordt vernield en politiebureaus worden in de brand gestoken of overgenomen door de criminele groeperingen.

Door het hele land vinden plunderingen en brandstichtingen plaats als weerwoord op het racisme en het geweld van de politie tegen zwarte mensen.

In de stad Minneapolis gingen de afgelopen week tientallen winkels en een politiebureau in vlammen op.

De Burgemeester, de 38-jarige Jacob Frey, greep nauwelijks in en liet de agenten vertrekken uit het politiebureau dat werd aangevallen en in brand werd gestoken door de “vreedzame demonstranten”.

BlackLivesMatter en extreem linkse splintergroeperingen eisen de volledig ophef van het Minneapolis Police Department en ze eisen dat iedere geldstroom naar de politie wordt stopgezet.

De vernederde Jacob Frey hield nog wel vol dat hij het niet eens is om de politie volledig af te schaffen maar te “hervormen tegen racisme”.

Maar hij kon vertrekken met de staart tussen de benen.

 

ANTIFA-STAAT CHAZ IN SEATTLE 

In Seattle hebben extreem linkse groeperingen, communisten en anarchisten zelfs een gedeelte van de stad overgenomen.

De nieuw opgezette “Staat” wordt CHAZ genoemd. (Capitol Hill Autonomous Zone)

De politie is vertrokken/weggejaagd en Antifa, BLM en wat splintergroeperingen maken er nu de dienst uit. (bron) (bron)

Bij de grensposten staat: “U verlaat hier de Verenigde Staten!” en “Welkom in CHAZ (Capitol Hill Autonomous Zone!”

Het gebied beslaat zo´n 6 straten. De politie is vertrokken uit het deel van de stad nadat er gedreigd werd het politiebureau in brand te steken.

 

De grens wordt bewaakt door gewapende “controleposten”, het straatbeeld van het gebied is een volledige wijk beklad met graffiti. Het gebied is afgezet met barricades.

Donald Trump eist dat men het gebied terug pakt. “Anders doe ik het zelf wel!”, meldde Trump. (bron)

Voorlopig lijkt het dat de Koning van het extreem linkse nieuwe rijk de zwarte bewapende rapper Raz Simone is.

Raz Simone – De Koning van CHAZ

 

NEDERLANDSE MAINSTREAM MEDIA

Dat de mainstream media dit doodzwijgt en zaken volledig omdraait is geen verrassing meer. Maar het blijft verbijsterend om te zien.

Er wordt met vrijwel geen woord gesproken over de situatie en de bewapende rapper. In plaats daarvan komt dit naar boven wanneer je Googled en filtert op de afgelopen 7 dagen.

Kijk hoe de NOS dit aanpakt. Walgelijk.

Google resultaten gefilterd op de laatste 7 dagen

 

Het is ongelooflijk crimineel wat deze mensen van de media doen. Zelfs het Jeugdjournaal spreekt (tot op de dag van vandaag) over vreedzame protesten op een toon alsof het bedoeld is voor “de goede zaak”.

En de algemene zoekresultaten op nieuws over Seattle van de afgelopen 7 dagen leveren dit op:

Terwijl steden worden bezet door extreem linkse groeperingen met zeer veel geweld, plunderingen en verkrachtingen, spreken de fake mainstream media over vreedzame protesten en racisme.

 

Wanneer je de artikelen van hen leest, kom je in een volledige fantasiewereld terecht, gecreëerd door de media.

Ondertussen worden moorden, zoals de dubbele moord van de zwarte Sheldon Francis op een bejaard echtpaar van respectievelijk 85 en 86 jaar oud in Delaware, doodgezwegen. (bron)

De media is open en bloot selectief en negeren, zonder enige schaamte, de andere kant van de medaille.

De blanken die vermoord worden door zwarte mensen in de VS en elders worden genegeerd. Extreem linkse dodelijke praktijken zoals in Duitsland worden genegeerd. Men gaat niet in op cijfers en negeert feiten die de werkelijke realiteit laten zien.

Ook negeert de media al jarenlang het racisme in Zuid Afrika tegen de blanken, die vrijwel uitgeroeid worden op de meest verschrikkelijke manieren zoals levend gekookt worden.
Bron: https://commonsensetv.nl/plaasmoorde-genocide-op-witte-boeren-in-zuid-afrika/ (Waarschuwing! Dit artikel kan schokkend zijn en bevat extreme gruwelijkheden)

RACISME IN NEDERLAND

In Nederland hebben we geen racismeprobleem.

Ja.. grappen over de stereotype blanken, zwarten, Hollanders, Turken, Marokkanen of Belgen.

Hollanders zijn gierig. Belgen zijn dom. Een Marokkaan steelt je fiets. Surinamers zijn lui. Een zwarte heeft witte handpalmen omdat hij op 4 benen stond tijdens het overspuiten en blanken op het strand zijn net gamba´s.

En alle grappen die donkere mensen over blanke mensen hebben: Normaal en helemaal niets mis mee. Dat gebeurt nou eenmaal.

Wat zelfspot zou voor die zure slachtoffers zou geen overbodige luxe zijn. 

En als men zich dan toch gediscrimineerd voelt of er is een duidelijk geval van racisme dat speelt, dan wordt men in Nederland geholpen en men kan naar de rechter stappen.

Gelukkig zijn er ook genoeg zwarte mensen die het net zo waanzinnig vinden en zich doodschamen voor deze groeperingen, die trouwens voor een groot deel ook uit blanken bestaat.

Het lullige voor hen is dat, als het zo doorgaat, men meer en meer alles over één kam gaat scheren en ook zij met de nek worden aangekeken. Hier sturen de media en politici op aan, zo lijkt het. Een goede afleider van het Corona-sprookje

Immigratie-kritiek wordt vaak onterecht als racisme afgedaan. Onterecht. Geen land zo tolerant als Nederland.

Reken maar dat de meesten staan voor een goed immigratiebeleid om échte vluchtelingen met vrouwen en kinderen kwalitatief op te vangen. Maar deze verdwijnen in de massa en worden over één kam geschoren door het gedrag van de vele economische migranten die het voor iedereen verpesten.

De media is hier de grootste schuldige!
Zij scheppen een klimaat van haat dat zich zomaar kan ontvouwen tot een rassenoorlog zoals we die nu in de VS zien.

Denken dat aanhangers in Nederland van Antifa en BLM niet net zo gestoord zijn als in de Verenigde Staten is een grote vergissing.

Tot slot: George Floyd en de politieman, die hem naar verluid vermoordde (daar mag de rechter zich over gaan buigen), waren vrienden van elkaar en een aantal maanden geleden werkten ze nog samen in Club “El Nuevo Rodeo”:

Beoordeel dit artikel alstublieft. Het helpt mee om door de censuur heen te komen.

5 4 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments

We hebben uw hulp hard nodig

Ondersteun je immuunsysteem!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
2
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x