NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Stop de censuur en laat uw ISP en hackers niet meekijken!

Gebruik couponcode: lockdown10%

Welkom op het CSTV Forum! Post uw eigen nieuws, video´s of wat jou is opgevallen!

Beste CSTV´ers,

Wij krijgen ontzettend veel emails met inzendingen van belangrijke artikelen en interessante video´s.
Omdat we het bijna niet kunnen verwerken, geven we hier de kans aan iedereen om hun eigen nieuws te plaatsen.

Er zijn een aantal categorieën aangemaakt zoals Binnenland, Buitenland, Politiek en Coronagekte.
Mocht u iets opgevallen zijn, post het hier met een korte inleiding of in de vorm van een artikel(tje), onder de juiste categorie. We kunnen altijd categorieën bijmaken.

Ook mogen er links geplaatst worden naar andere blogs of websites waar een mooie, of juist tenenkrommende, artikelen staan.

Alles is in principe mogelijk. U kunt zelf ook polls houden. YouTube video´s invoegen. Plaatjes invoegen. Tweets invoegen.

Wanneer u schrijft, zult u merken dat wanneer u de enter knop indrukt, de cursor automatisch naar een volgende alinea springt. Dat vindt niet iedereen even handig. Wilt u direct onder de laatste zin doortypen, gebruik dan de combinatie Shift+Enter

De dumphoek is voor grappige/treffende afbeeldingen, Tweets of andere korte berichten of video´s die weinig omschrijving nodig hebben.

De beste en meest interessante berichten die wij hier zien, kunnen we eventueel weer uitlichten in een artikel op onze website. Wij blijven ook continu het forum promoten en forum posts kunnen ook gedeeld worden via de social media. U wordt dus gezien!

Onderweg zult u als poster en wij zelf ook vast tegen wat probleempjes aanlopen m.b.t. uploadproblemen, afbeeldingen die niet goed zichtbaar zijn. Het is voor ons allemaal nieuw.

Om te mogen posten, moet je wel geregistreerd zijn. Er wordt gevraagd om een aantal gegevens, maar u bent helemaal vrij om onder uw echte naam, half echte naam of onder een pseudoniem te plaatsen.

Mensen die ons vaak video´s en artikelen mailen: Dat kan nog steeds maar het kan dus ook hier! Dan staat het al online en onder de aandacht en je zult zien dat er binnen enkele weken al heel veel bezoekers hierheen zullen komen. Dus uw nieuws wordt gezien! Tevens is het voor ons weer een bron waar we artikelen of video´s over kunnen maken.

Dit forum heeft alle kenmerken en mogelijkheden die andere forums (fora) ook hebben. Als u ziet dat u iemand anders ergens mee kunt helpen, help ze een handje. Velen zullen allang bekend zijn met forums, voor anderen is dit totaal nieuw. Als je het eenmaal doorhebt, is het een ontzettend leuke manier om met elkaar te communiceren en nieuws en meningen met elkaar te delen.

Beetje bij beetje blijven we het forum opknappen en gebruikersvriendelijker maken.

Laten we beginnen met slechts een aantal simpele regels, voordat we een heel boekwerk op gaan stellen.

  1. Houd het netjes in taalgebruik, val elkaar niet persoonlijk aan en post geen onzin, verboden content etc. Laten we een volwassen forum opbouwen.
  2. Zie regel 1.

 

Laten we hopen dat we deze regels niet hoeven aan te passen of uit te breiden.

Wij modereren wel. We modereren niet zo streng zoals onder onze artikelen, maar trollen en scheldkonijnen krijgen een (ip) ban.

Alle meningen zijn welkom. Als u gebanned wordt, heeft u zich misdragen/niet aan de simpele regels gehouden en niet vanwege uw mening.

Heel veel plezier!

(CSTV is niet verantwoordelijk voor wat er op dit forum gepost wordt)

Het forum vind u hier via deze link:
https://commonsensetv.nl/forum-commonsense-tv/

En via de forum-knop bovenaan op onze website:

Beoordeel dit artikel alstublieft. Het helpt mee om door de censuur heen te komen.

5 2 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
4 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments

We hebben uw hulp hard nodig

Ondersteun je immuunsysteem!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
4
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x