NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Welke politieke partij past er nu bij mij? (deel 3 slot)

Uiteraard zal het nog minstens drie delen in beslag nemen, om alle politieke partijen die Nederland rijk is (maar ons land eigenlijk veelal alleen maar verarmen) te benoemen.

De vele partijen en partijtjes zorgen er eigenlijk voor dat veel mensen door de bomen het bos niet meer zien!

Daar komt dan nog bij dat de nodige partijen hier partijprogramma’s schrijven om kiezers te trekken, maar NOOIT DE INTENTIE ZULLEN HEBBEN om hun zogenaamde programma’s ook daadwerkelijk uit te voeren.

Dus bij de coalitievorming gaat deze MOOIE CATALOGUS direct al overboord.

Zoiets zien we wel heel duidelijk terug bij partijen als het CDA en VVD, in de strijd rond de verkiezingen visten ze letterlijk in de vijver van de PVV, maar wat deden deze partijen nu werkelijk als het bijvoorbeeld gaat om het terugdringen van de stroom aan asielzoekers?

Nou, zowel de PVV als FvD kregen de nodige munitie aangeleverd door een compleet falend beleid, wat ondergesneeuwd werd door tal van ander drogbeleid, want Rutte III is in zijn geheel niet meer bezig om de zaken in Nederland op orde te krijgen, zij voeren EU beleid!

Het kwam Rutte en de zijnen dan ook heel erg goed uit, dat een virus genaamd Covid-19 ook Nederland aandeed, wat zulk een paniekgolf teweeg bracht, dat zelfs de grootste stommiteiten door dit kabinet juist plusjes opleverden voor Rutte.

En nog steeds zijn er mensen doodsbang om de lockdown te verlaten, masochisme ten top, maar daarover vindt u uiteraard het nodige terug in andere columns en nieuwsgaring van CommonSenseTV.

Dat Rutte III ook star blijft hangen in de angstgolf, door media en belanghebbenden veroorzaakt, laat het helden op sokken beleid schitteren!

Graag maak ik dus even wederom gebruik van hetgeen Arnold Karskens van Ongehoord Nederland hier zegt, want is er één persoon waarbij de ruggengraat totaal aan ontbreekt, dan is dit wel premier Rutte, die kronkelt als een paling in een emmer met snot!

Zowel PVV als FvD zijn partijen die van meet af aan zich in hebben gezet voor de belangen van de Nederlandse bevolking.

Dat er mensen kritisch waren betreffende hun versie van de lockdown, welke sterk afwijkt van waarmee Rutte III zich mee bezigt, valt uiteraard goed te begrijpen.

Maar een lockdown van zo’n drie weken om hier de boel op orde te krijgen, is toch wel heel wat anders dan de verwoestingen die we straks onder ogen gaan krijgen.

Die zijn van een heel andere aard, die pakken desastreus uit voor menige ondernemer en arbeider!

Als we dus een lijst gemaakt hebben van alle politieke partijen die Nederland rijk is, dan zijn er nog maar VIER werkelijke partijen overgebleven, bewust schrijf ik “werkelijke” met de nadruk daarop, want partijen die met een hele catalogus mij als kiezer denken binnen te halen, om vervolgens bij het oud papier te belanden, daar voel ik weinig voor.

Partijen die de letter D gerelateerd aan democratie en democraten hanteren, maar deze juist willen afschaffen vallen uiteraard ook af en dus blijven PVV, FvD, SGP en SP op links als enigen over als mogelijke keuze.

Elk zichzelf maar enigszins respecterend mens zal dan ook begrijpen dat een GO van een Henk Otten dus niet eens noemenswaardig is.

Groep Otten is gewoon UITSCHOT, daar moet je eigenlijk zelfs totaal geen aandacht meer aan geven, zij steunen het wanbeleid van Rutte!

Dus voor mij blijven er maar weinig spelers over. De SP heeft enkele zeer sterke politici, maar de interne verdeeldheid staat deze partij in de weg, waardoor ze de globalistische PvdA en GroenLinks nauwelijks echt beconcurreren, terwijl ze van deze drie linkse partijen toch de enige optie zijn!

De SGP is in tegenstelling van de ChristenUnie en grote broer het CDA, ook de enige partij met de nodige EU scepsis.

Principes gebaseerd op het christendom, zijn altijd nog vele malen beter dan de Farizeeërs en landverraders van het CDA en de globalistische linkse CU!

Dan blijven nog over: de PVV en het FvD.

Op één van beide partijen zal mijn keuze dan ook gaan vallen, wanneer we volgend jaar weer misschien mogen gaan stemmen.

Mogelijk dat het FvD de grootste gaat worden, en dit is waarom ik zeer waarschijnlijk mijn stem op de PVV zal uitbrengen!

Met vriendelijke groeten,

Chris Collard

TERUGLEZEN:

Deel 1:

Welke politieke partij past er nu bij mij? (Deel 1)

Deel 2:

Welke politieke partij past er nu bij mij? (Deel 2)

Beoordeel dit artikel alstublieft. Het helpt mee om door de censuur heen te komen.

5 2 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments

We hebben uw hulp hard nodig

Ondersteun je immuunsysteem!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x