NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Politie, politici en burgers. Aan welke kant van de geschiedenis komt U te staan?

Nog steeds zijn er ontzettend veel mensen die mee blijven gaan in het Corona-verhaal.

Tegen alle bewijzen in, laten ze zich meeslepen in een verhaal wat nog nooit wetenschappelijk onderbouwd is. Dit terwijl er tig voorbeelden zijn van wetenschappelijke onderzoeken die bewijzen, keihard bewijzen, dat COVID19 NIET is zoals het u wordt aangeprezen.

Neemt u eens de tijd deze video te bekijken. Luister vooral wat deze arts én de hoofdcommissaris van Politie aan het einde van deze video te zeggen hebben.

Als dit bewijs geleverd is en bevestigd is, waaraan zijn onze mensen zoals Mark Rutte, Hugo de Jonge maar vrijwel het hele kabinet en de Tweede Kamer schuldig? En het RIVM? En de WHO?

Dat MAG nooit uitkomen natuurlijk. Dat is niet te vergeven!

Maar de bewijzen stapelen zich op.

Kijk deze video!!

Met dank aan Ron Bakker voor de ondertiteling vanm Dr. Urso. (bron)

 

Volgens de wet mag een SPOEDWET alleen worden ingevoerd als het voldoet aan bepaalde eisen.

Een van die eisen is dat er geen werkend alternatief mag zijn.

Hydroxychloroquine werkt extreem goed: 79% minder kans om te overlijden.

Dit onderzoek levert het bewijs hiervoor.

Wij vragen hierbij aan de experts om deze bewijsvoering bij de juiste personen neer te leggen en de voorgenomen spoedwet van 20 augustus aanstaande op te schorten.

Wij hebben erg het idee dat hydroxychloroquine is getraineerd om vaccins (waarschijnlijk voor andere doeleinden) aan de man te krijgen.

 

Hier het bewijs, een grootschalig onderzoek naar HCQ, dat het middel 79% minder kans geeft om te overlijden aan COVID19, een virus dat al heel zwak is en dus nog makkelijk te bestrijden is ook. Leg het eens naast de maatregelen en de verschrikkelijke vernederingen en onderdrukkingen die wij moeten doorstaan.

Voorgenomen SPOEDWET moet PER DIRECT worden opgeschort. Bewijs dat HCQ

 

5 11 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
6 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Joyce Ramgatie

Wat ben ik dankbaar voor jullie inzet commonsensetv.nl
EEN GROTE DANK!!

Bart

Ik vermoed dat er geen 1 lid van de Tweede Kamer is die goed op de hoogte is van de randvoorwaarden voor het invoeren van een spoedwet.

Wanneer ze morgen voor deze spoedwet stemmen en er in een later stadium wordt geprocedeerd tegen deze wet, dan kan ik me zo indenken dat de leden van de Tweede Kamer ernstige nalatigheid, of erger, ten laste zal worden gelegd.

Britt

Zou je wel denken, alleen alle rechters beslissen nu ook al in t voordeel van de staat, dus vraag me af welke rechter dit zal durven doen….

metavdmeer

Je snapt het niet dat mensen die maatregelen niet raar vinden tegen zo’n virusje laat ik het zo zeggen IK snap het niet van begin of aan al niet.
Zucht. Pffff

Bart

Meta, het is onvoorstelbaar hoe de meeste mensen blijven geloven in dit volstrekt idiote corona verhaal. Het lijkt (inderdaad) sterk op het Stockholm-syndroom. Met de niet-kritischen van geest is het onmogelijk om objectief over dit onderwerp te praten. Ik vrees dat we wereldwijd naar een communistisch facistisch technocratische dictatuur worden gedreven.

Jeannette

Het is inderdaad shocking hoe mensen om de tuin te leiden zijn. Het is net als met Sinterklaas: je gelooft erin of niet. Mijn eigen kinderen noemen me de complotdenker en halen hun schouders op en laten rustig alle verworven vrijheden afpakken. Ze hebben het niet eens in de gaten. Een vriendin van me die ik al 45 jaar ken drijft steeds verder van me af. Ze redeneert van: oh, ik hoef alleen mijn adres maar op te geven op een terras. Straks wordt dat: oh alleen maar een mondkap. Oh alleen maar een vaccin. Niet door te komen gewoon.… Lees verder »

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x