Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

cstv doneer
Voor vrijheid door waarheid
Search
Filters
Zoek in de titels
Zoek in de inhoud van artikelen

Wees er snel bij want de voorraad is beperkt!

Verspreid de vrijheid!

U kent deze marketing trucs wel van commerciële bedrijven die u tot aankoop willen aanzetten. Bij veel mensen werkt dat:

‘Oh jee, als ik het nu niet koop, dan is het er straks misschien niet meer……’

Wakkere mensen hebben natuurlijk wel door dat er nooit schaarste is. Als een product goed verkoopt, dan wordt er uiteraard voldoende van geproduceerd. Nee, het zijn juist de producten waar ze moeilijk van af kunnen komen die op deze manier aan de man moeten worden gebracht.

En als een product echt schaars is en de mensen het graag willen, dan hoeven ze er niet mee te leuren…..

 

Afhankelijk van de kwaliteit kost dit tussen de 10.000 en 40.000 euro per kilo. Op = Op….

 

Ook het inzetten van bekende Nederlanders is een geijkte truc waar veel mensen intrappen.

Oh kijk, hij heeft/doet het ook. Ja, dan wil ik ook.

De wakkere mensen snappen natuurlijk wel dat dit gewoon een schnabbel voor die lui is. Een paar duizend euro ontvangen om een productje aan te prijzen, das lekker snel verdient natuurlijk.

Meestal gaat het om onschuldige producten. Misschien hadden de schaapjes het product wel helemaal niet nodig, maar de aandachttrekkende marketing heeft ze over de streep getrokken.

 

Veel gekker wordt het als overheden dergelijke manipulatie trucs gaan uithalen om u over te halen de dna-gentherapie-spuit te gaan laten injecteren zonder u daarover correct te informeren.

Niet alleen worden deze marketingtrucs gebruikt, de Nederlandse overheid heeft zelfs gedragswetenschappers en psychologen ingehuurd en om advies gevraagd hoe u overgehaald kunt worden.

 

Wanneer kom ik aan de beurt?

Krijg ik mijn 2e prik nog wel voor de zomer?

Kijk nou eens, schande, hij/zij is voorgedrongen!

Hoe kunt u sneller aan uw prik komen?

Is er wel genoeg, nu de levering van AstraZeneca stokt?

Wie krijgt er allemaal voorrang bij de vaccinaties?

Waar blijven de J&J vaccins? Komt onze vakantie in gevaar?

Wanneer zijn de jongeren aan de beurt?

Vanaf wanneer ben je beschermd als je je eerste prikt hebt gehad?

Miljoenen nieuwe vaccins op komst! Check hier wanneer jij aan de beurt bent.

 

Dit heb ik niet zelf verzonnen, maar is slecht een kleine greep uit de krantenkoppen van de afgelopen tijd.

 

Al ruim een jaar geleden liep hugo de jonge rond te bazuinen dat er maar één oplossing zou zijn: een vaccin.

Alleen een vaccin zal u uw vrijheid terug geven. Alleen met een vaccin mag u weer naar buiten, naar de sportschool of op reis.

Ah, u wilt geen vaccin, geen probleem hoor. U hoeft niet naar het theater, u hoeft niet naar de winkel, u hoeft uw huis niet uit te komen…… Pure chantage!

Inmiddels begint wel duidelijk te worden dat de goedgelovige schaapjes/proefkonijnen ook na de spuit hun vrijheid niet meer terugkrijgen.

We zijn zelf zo stom geweest om het ons allemaal te laten afpakken. Wiens vrijheden waren dat? Die van mark en hugo? Nee, dat waren onze vrijheden. Wij leefden in een land waar we vrijheid van beweging, vrijheid van mening, vrijheid van kleding, vrijheid van vergadering en vrijheid van demonstratie hadden. Denkt u nu echt dat de machthebbers straks tegen u zeggen: “Okay, doe maar weer voort. Ga maar weer terug naar normaal”

Nee mensen, dat gaat nooit meer gebeuren. Zij kunnen met een vingerknip u alles laten doen en laten wat zij maar willen. Tot en met het afpakken van uw broodwinning aan toe. Nee, zij gaan hier nooit meer mee ophouden. Tenzij wij het met zijn allen niet meer accepteren.

Maar er is al voldoende gebleken dat dat niet gaat gebeuren. De meeste mensen laten zich langzaamaan verstikken zonder dat ze zichzelf er bewust van zijn.

 

Nog niet één krant of nieuwsdienst van de msm heeft al ooit eens oprecht en diepgravend bericht over de pandemie, het ‘virus’, de pcr test, de maatregelen, de ‘vaccins’, de aantallen bijwerkingen en overlijdens door de spuit, de echte werking van deze spuit experimenten, het volslagen ontbreken van kennis over werkzaamheid en veiligheid van deze spuiten, de financiële belangen van o.a. fabrikanten, politici en virologen.

Terwijl deze informatie wel allemaal voorhanden is. Het zijn geen verzinsels. Lareb, Yellow Card, VAERS, EurdraVigilance, deze officiële databanken zijn, welliswaar niet eenvoudig maar toch, publiekelijk toegankelijk. Naar de waarheid over de pcr test is het wat dieper spitten maar ook die is boven tafel te krijgen.

Hoe vaak heeft hugo nu al geroepen dat de vaccinatiebereidheid gelukkig heel erg hoog ligt. hugo snoert de mond van Wiebren van Haga die kritische vragen stelt omdat hij daarmee de vaccinatiebereidheid ondergraaft. De waarheid mag niet verteld worden. Het verhaal moet met leugens worden verkocht en daar mag niet tegenin worden gegaan.

Er is geen schaarste, ze móeten die zooi in uw lijf spuiten.

Allemaal door de regimes gedirigeerde psychologische brol om u in verwarring te brengen.

Ook zo’n smerige truc is het publiceren van opinie peilingen.

80 % van de ondervraagden wil de prik zo snel mogelijk.

Onderzoek heeft uitgewezen dat 95 % van de Nederlanders achter de vaccinatiestrategie staat.

Allemaal bedoeld om u het gevoel te geven een sukkel te zijn als u niet meedoet.

Die opiniepeilingen bestaan helemaal niet, die onderzoeken ook niet. Dat is allemaal zelf verzonnen om u te misleiden.

 

Wat vooral ook niet mag is dat CommonSenseTV en nog vele collega’s van ons u wel correct proberen te informeren. De waarheid mag niet verteld worden. U moet worden voorgelogen.

Terwijl ik dit artikel aan het schrijven was heb ik de politie op bezoek gehad bij mij thuis en ben ik uitvoerig ondervraagd over waarom ik voor CommonSenseTV schrijf en wat mijn banden zijn met CommonSenseTV. Verwijdering van facebook, youtube en whatsapp is blijkbaar nog niet genoeg. Dit is geen grapje beste mensen. Dit is vandaag echt gebeurd.

Maar bij de meerderheid van de mensen werken al deze misleidende trucs die de overheden toepassen. Zelfs de mensen die nog wat twijfelen zullen denken:

Nou ja, laat ik die spuit maar nemen, want vroeger of later zal het toch wel verplicht worden. Of: straks wil/moet ik op reis en zonder spuit en zonder paspoort kan dat misschien niet.

De propaganda gaat zelfs zo ver dat ze nu de pcr test aanpassen zodat er minder positieve resultaten uitkomen. Dat wordt aan de mensen gepresenteerd als werkzaamheid van de vaccins. Over de vele overlijdens en ernstige bijwerkingen wordt angstvallig gezwegen.

Zie je wel, maak je geen zorgen, neem nou gauw die spuit. Het is helemaal veilig.

Opvallend is wel dat ondanks alle vaccinpropaganda en het willig gehoor geven aan de oproepen door het grootste deel van de schaapjes, de angst er toch in gehouden moet blijven.

De 3e en 4e golven en nog vele virusvarianten zitten er aan te komen en die treft ook de gevaccineerden.

 

Argumenten zijn niet meer van belang.

Dat geldt tegenwoordig werkelijk overal. Het regime vaardigt zijn dictaten uit, de mainstream media ondersteunen het zonder slag of stoot. De ‘volksvertegenwoordigers’ accepteren het en stemmen massaal vóór. Als er al eens iemand opstaat en inhoudelijke vragen stelt over het hoe/wat/waarom wordt diegene weggezet als een wappie of een gekkie en de mond gesnoerd.

Hetzelfde zien we gebeuren in de rechtspraak. Hetzelfde zien we gebeuren in welke poging tot discussie dan ook. Zoals het regime beslist, zo gaat het gebeuren en daar mag niet aan getornd worden. Daar mag niet aan getwijfeld worden. Daar mag niet over nagedacht worden. Ik zat te luisteren naar een discussie bij BNR Nieuwsradio. Daar hadden ze het over Willem Engel die zo onderhand geframed wordt als het echte kwaad, de baarlijke duivel. Waarom? Omdat hij steekhoudende argumenten heeft. En daar willen ze niet van horen. Nou ja, vooral u mag dat niet horen.

Ondertussen wordt onze leefwereld steeds verder afgebroken. De vaccin, quarantaine en testmaatschappij zijn voldongen feiten geworden en dit houdt nooit meer op

 

Mensen zijn te dom om beslissingen te nemen op basis van correcte informatie.

Daarom nemen zij uw beslissingen op basis van leugens. Om bestwil natuurlijk.

Leugentjes om bestwil, dat klinkt niet zo erg, toch?

 

Een kleine opsomming van de leugens die de afgelopen 15 maanden zijn langsgekomen:

 

– Er heerst een killer-virus waar vele mensen aan gaan sterven.

– U moet binnen blijven om het probleem op te lossen.

– U moet afstand houden om het probleem op te lossen.

– Een muilkorf helpt.

– De pcr test is de gouden standaard.

– Alleen een ‘vaccin’ gaat oplossing bieden.

– HCQ en Ivermectine is kwakzalverij.

– Alleen osterhaus en van dissel hebben de waarheid in pacht.

– De vaccins zijn uitvoerig getest en veilig bevonden.

– Uit analyse van rioolwater kunnen ze de besmettingsgraad aflezen.

– De who heeft het beste met ons voor.

– U moet niet luisteren naar mensen met een andere mening of kijk op de zaak. Zelfs niet als dat gelauwerde wetenschappers zijn.

 

Maar dan toch ook nog maar even wat feiten op een rij:

De meeste landen op de wereld hebben al in 2017-2018-2019 op grote schaal covid-19 pcr tests ingeslagen. Hierover heb ik geschreven in mijn column: Is er dan toch echt een complot aan de gang. (voetnoot 1)

 

Op 31 december 2019 werd voor het eerst door China melding gemaakt bij de WHO van een uitbraak van longontsteking.

 

Op 12 januari 2020 werd door de CDC een instructiedocument uitgevaardigd voor het gebruik van de pcr test. In dit document staat duidelijk vermeld dat er geen virus sars-cov-2 is en dat de test niet is goedgekeurd door de FDA, maar toch maar wel voor de detectie van sars-cov-2 wordt gebruikt.

The analytical sensitivity of the rRT-PCR assays contained in the CDC 2019 Novel Coronavirus (2019- nCoV) Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel were determined in Limit of Detection studies. Since no quantified virus isolates of the 2019-nCoV were available for CDC use at the time the test was developed and this study conducted, assays designed for detection of the 2019-nCoV RNA were tested with characterized stocks of in vitro transcribed full length RNA (pagina 43)

This test has not been FDA cleared or approved.(pagina 80)

(Zie voetnoot 2 voor het volledige document)

Dit rapport telt 80 pagina’s met uitvoerige instructies hoe de pcr test te gebruiken om het niet bestaande sars-cov-2 op te sporen. Precies 12 dagen nadat China melding maakt van een uitbraak van longontsteking waarvan de oorzaak onbekend was. Zou het kunnen zijn dat die plannen al lang klaar lagen? Sars-cov-2 is overigens tot op heden nog steeds niet gevonden.

Op 22 januari 2020 werd het Corman-Droste paper ingediend bij de Europese toezichthouder en direct goedgekeurd. Ook dit document vermeld dat er geen virus sars-cov-2 is, maar dat dit virus slechts een theoretische aanname is. Ik ga ervan uit dat het Europese document grotendeels is gebaseerd op, of is geproduceerd in samenwerking met, het Amerikaanse CDC document.

Over het Corman-Droste paper en de retraction paper heb ik al eerder uitvoerig geschreven. (Zie voetnoot 3)

Vervolgens is er nooit een tekort aan pcr tests geweest, terwijl er in het begin van de plandemie wel een gigantisch tekort aan muilkorfjes was.

Beetje vreemd, toch?

Vanaf het begin van de plandemie is beweerd dat alleen een ‘vaccin’ de oplossing kon bieden voor deze plandemie.

Uiteindelijk bleek covid-19 niet een ander ziektebeeld te geven dan de griep. Ook de overlijdens door covid-19 blijkt niet anders te zijn dan overlijdens tijdens een zware griepgolf. Elk geval van covid-19 is onder enorme media aandacht aan iedereen gepresenteerd. Al 15 maanden lang domineert het covid-19 nieuws de journaals en de kranten. Stelt u zich eens voor dat ze datzelfde zouden gedaan hebben met de griep in eerdere jaren. Vooral in 2018 toen alle ziekenhuizen daadwerkelijk vol lagen en meer dan 10.000 mensen aan de griep zijn overleden.

De griep is verdwenen. Op de hele wereld bestaat de griep, die we al 500 jaar kennen, opeens niet meer.

Vrijwel niemand kent persoonlijk meer dan 1 of 2 mensen die in de afgelopen 15 maanden, tijdens de meest verschrikkelijke ‘pandemie’ van de afgelopen 100 jaar, naar het ziekenhuis moesten of zijn overleden aan deze ‘Categorie A’ ziekte. Ik heb het vele mensen gevraagd, inclusief onze plaatselijke dokter en, omdat die mij vandaag toch met een bezoek hebben vereerd, onze plaatselijke politie.

 

Inmiddels zijn onze grondrechten afgenomen, onze vrijheden ernstig ingeperkt en worden we met zijn allen verplicht een experimentele spuit te laten injecteren.

 

De grote vraag is waarom iedereen, iederéén, tot en met kleine kinderen en baby’s aan toe, deze spuit geïnjecteerd móet krijgen. Waarom niet alleen de mensen die echt risico lopen?

Denk eens goed na welke logica hier allemaal achter zit!

1:

Is er dan toch echt een complot aan de gang?

2:

PCR-CDC-Panel-IFU

 

3:

Wereldnieuws, maar het is een dubbeltje op zijn kant…..


Verspreid de vrijheid!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
17 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
17
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x