Weer verkrachting door migranten in Duitsland

Het is iedere dag raak en helaas ook nu weer. Dit is de realiteit. 

Telkens dit soort berichten plaatsen is geen pretje. Maar het moet gezien worden. Mensen moeten wakker worden en doorhebben in welke wereld wij leven en hoe het alleen maar erger en erger wordt als er niet snel ingegrepen wordt.

Van de media hoeven we niets meer te verwachten dan eenzijdig nieuws en linkse propaganda.

Nadat we eergisteren berichtten over de zoveelste verkrachting in Duitsland door migranten is er weer een nieuw zedenzaak aan het licht gekomen waarvan wederom de politie niet de nationaliteiten van de daders bekend wilde maken.

Drie mannen zitten vast en worden verdacht van een groepsverkrachting in Biberach. Een district in Baden-Württemberg.

Dit maal  een 32-jarige Duitser en 2 Syriërs van 19 en 20. Nog 2 andere mannen van 27 en 34 werden ook gearresteerd voor deze zaak maar werden weer vrijgelaten. De politie wil de nationaliteiten van de andere 2 niet bekend maken.

Twee meisjes van 13 en 14 jaar hadden afgesproken de de 3 mannen te ontmoeten op 12 november. Samen zijn ze naar gereden waar ze de twee andere mannen in de garage ontmoetten.

Onder invloed van drugs en alcohol, toegediend door de daders, werd één van de meisjes verkracht.

De jongste van de twee kon zich verdedigen en wist weg te komen. De ouders hebben de dag erna direct een aanklacht ingediend.

De politie viel de garage binnen en kleine hoeveelheden wiet en amfetamine.

Ondertussen staat de andere zaak van een groepsverkrachting door immigranten ook nog open. Dit was tijdens Halloween op 31 oktober.

Migranten verkrachten 14-jarig meisje
Bron: Bild

 

 

 

Bevalt dit je? Support CSTV op Patreon!
Deel dit!
Danny

Danny

Admin

Eén gedachte over “Weer verkrachting door migranten in Duitsland

  • Avatar
    27 november 2019 om 11:56
    Permalink

    Als je dochter afspreekt met migranten dan is er iets goed mis gegaan in de opvoeding.
    Kinderen hoor je te leren dat moslims en negers extreem veel vaker verkrachters en dieven zijn dus dat in contact met hen bijzonder voorzichtig moet worden opgetreden en zeker beschermingsmaatregelen moeten worden genomen!

Geef een reactie