nl Nederlands

Weer een steekpartij door een moslim in naam van IS

In het oosten van Frankrijk heeft de politie een moslim neergeschoten die, volgens de dader zelf, in naam van IS handelde.

Hij liep met een mes het politiebureau van Dieuze binnen. Een plaatsje in Oost-Frankrijk, vlakbij Metz.

Er kwam een telefoontje van een individu binnen, vlak voordat de man het politiebureau inliep met zijn mes,  die vertelde dat hij een soldaat was en dat hij in Dieuze een bloedbad aan zou gaan richten volgens de Officier van Justitie Christian Mercuri. (bron)

De messentrekker verwonde één politieagent. Hij stak hem in zijn hand vlak voordat hij werd neergeschoten. De Islamist werd later naar het ziekenhuis gebracht. Hij is niet dood.

Minister van Binnenlandse Zaken Christophe Castaner prees de koelbloedigheid van de gendarmerie die de aanvaller overmeesterden. 

Het gebeurt steeds meer, vooral in Frankrijk, dat niet westerse allochtonen politiebureaus binnenlopen om zo de agenten aan te vallen. We kijken er niet eens meer van op. Zelfs op het politiebureau ben je niet meer veilig.

Vorig jaar oktober draaide een IT´er van de politie in het centrum van Parijs door en vermoordde 4 mensen voordat hij zelf werd neergeschoten. Hij was tot de Islam bekeerd. (bron)

In twee dagen tijd steken minimaal 3 moslims er weer op los. Eerst in Londen, een uur later in Gent en nu hier in dit plaatsje vlakbij Metz.

Lang leve de globalisten!

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Abonneren op
guest
1 Reactie
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Gabriël Garcia
Gabriël Garcia
3 maanden geleden

– Koran 9:123, “Oh jullie die geloven! Bestrijd de ongelovigen dichtbij jullie en laat ze hardheid in u vinden en weet dat Allah de gelovige steunt.” – Koran: 47:4, ‘Het is u bevolen tegen de ongelovigen te vechten tot zij zich onderwerpen aan de islam. – – Koran: 9:111 “Surely Allah has bought of the believers their persons and their property for this, that they shall have the garden; they fight in Allah’s way, so they slay and are slain.” – De man voerde slechts de eeuwenoude ‘heilige’ eeuwige opdrachten van Allah, de kwade maangod uit! De opdrachten tot ‘kafir’… Lees verder »

Laatste nieuws

Gerelateerde berichten

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x