NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Weer een arts die de klok luidt: “Labs knoeien met coronatest! Dit is gewoon crimineel!”

Arts Dareld R. Morris uit Florida vertelt in een virale video op Facebook hoe de politiek de medische wereld beïnvloedt tijdens de coronapandemie.

“Ze hebben alleen al hier in Florida meer dan 40 laboratoria ontmaskerd die knoeien met coronatests. Ze beweren dat 100 procent van de mensen positief test, wat statistisch gezien onmogelijk is.”

Laboratoria die zijn onderzocht, blijken volgens dr. Morris in slechts 10 procent van de gevallen positief te testen op corona. Hij benadrukte dat er duidelijk politieke motieven meespelen.

Er is volgens hem ook geknoeid met de cijfers over het aantal beschikbare bedden. Dit gebeurde ook in Nederland, zo liet ic-chef Gommers doorschemeren.

Morris verwees daarnaast naar de persconferentie in Washington D.C. van artsen in de frontlinie van de corona-uitbraak die lieten weten dat ze coronapatiënten succesvol hadden behandeld met een goedkoop middel dat al tientallen jaren op de markt is.

De beelden werden van internet gehaald, de website van de artsen werd verwijderd en sommigen van hen zijn inmiddels hun baan kwijtgeraakt.

Lees hier verder:

Dit is gewoon CRIMINEEL!!

 

Bron:

 

4 11 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x