Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE Italiano IT Español ES

Wederom verkiezingen in Israël

Israël gaat voor de derde keer in 1 jaar naar de stembus, de eerste keer in april 2019, waarbij Benjamin Netanyahu (Likud) en Benny Gantz (Blauw-Wit) even groot werden, was het niet mogelijk een regering te vormen binnen de 21-dagen termijn, de tweede keer, in september van dit jaar, is dit wederom niet gelukt. En daarom gaan de Israëli’s op 2 maart opnieuw naar de stembus.

Deze verkiezingen komen tijdens een cruciaal punt voor Israël, want de huidige minister-president, Benjamin Netanyahu, zit momenteel verwikkeld in een rechtszaak voor 3 verschillende aanklachten: fraude, omkoping en een vertrouwensbreuk. Deze rechtszaak is nog niet heel lang geleden écht van start gegaan, maar Netanyahu lijdt hier niet onder in de huidige peilingen:

Likud en Blauw-Wit staan op 33-34 zetels en als favoriet voor het premierschap staan de peilingen op Netanyahu (41%) en Gantz (38%).

Met nog ruim 3 maanden te gaan tot deze verkiezingen, is het nu lang niet met zekerheid te zeggen of Netanyahu of Gantz er als grootste uit gaat komen. volgens de peilingen op dit moment zou Gantz net groter worden dan Netanyahu, maar we hebben vaker gezien dat Likud net voor de verkiezingen een eindsprint maakt in de peilingen, en uiteindelijk ook in de uitslag.

Wij zullen u op de hoogte houden…

Eerstvolgende verkiezingen: General Election United Kingdom (12 december)!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

Houd het netjes. Persoonlijke aanvallen, onderling schelden en grove schuttingtaal worden verwijderd. Het draagt niets bij aan de discussie en het verpest de sfeer..

Reageer

  Subscribe  
Abonneren op

CSTV Video´s

Meer dan 300 video´s op ons Youtubekanaal

Laatste nieuws

Gerelateerde berichten

Geniet thuis van heerlijk water met de Amfa4000.

Met de bekende Amfa4000 heeft u geen last meer van kalkaanslag in uw badkamer

Zo smaakt uw water lekkerder en gaan huishoudelijke apparaten langer mee en dat voor slechts een eenmalige investering van € 149,-. in plaats van €299

“De compacte waterontharder gaat om uw waterleiding en het magnetisch veld en voorkomt dat calcium en magnesium kristalliseren.”

We hebben het geprobeerd. Of het duurzamer is voor de apparaten is nog te vroeg om te zeggen. Kalkaanslag hadden we al weinig last van maar nu helemaal niet meer..

En het drinkwater smaakt inderdaad veel zuiverder. Common sense.

Via deze aanbieding €130 euro korting en u steunt CSTV
  • Tot wel 85% minder kalkaanslag
  • 1 Amfa4000 is geschikt voor het hele huis
  • Krachtig systeem 0.117 Tesla = 1170 Gauss
  • Geschikt voor elk type woning
  • Zelf binnen 5 minuten installeren
  • Gratis bezorgd
  • Geen service- en onderhoudskosten
  • Voor 23:59 uur besteld, is morgen in huis.