Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

We zijn met z’n allen hélemaal gek geworden.

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Niets functioneert meer normaal en bijna iedereen blijkt dat wel normaal en okay, of zelfs begerenswaardig te vinden.

In een mum van tijd zijn de meeste landen in de wereld omgevormd tot dictaturen met alleen nog maar voor de schijn een flinterdun betekenisloos laagje democratie erover.

Een niet bestaand virus is geïntroduceerd en een uitgebreide paniekcampagne is gevoerd om de gehele wereldbevolking de stuipen op het lijf te jagen. Elke dag en overal wordt een plaatje van het virus getoond, zonder daarbij te vermelden dat het om een computeranimatie gaat en dat dat plaatje helemaal niet het ‘virus’ is. Want daar hebben ze namelijk geen plaatje van. Dat virus is er namelijk niet. Een trucje dat ze hebben afgekeken van de bitcoinscam.

 

 

In een mum van tijd is ons welzijn en onze vrijheid om zeep geholpen. Onze geestelijke gezondheid wordt met al bijna 2 jaar durende constante paniekverhalen en absurde maatregelen om zeep geholpen.

Al bijna een jaar zijn ze bezig om onze fysieke gezondheid om zeep te helpen door middel van gifspuiten waar de mensen voor in de rij gaan staan.

99,9 % van de mensen die zo’n gifspuit hebben laten injecteren hebben geen idee wat ze in hun lichaam gespoten hebben gekregen.

98% van de mensen die de spuiten zetten en aanbevelen ook niet! Ondertussen stromen de ziekenhuizen vol en moet hugo zich in alle mogelijke bochten liegen om verhuld te houden dat het vaccin op zijn best compleet nutteloos is maar meer waarschijlijk zelfs de oorzaak van de ziektegolf is.

jacques attali heeft dat lang geleden al aangekondigd. Ik heb al een paar keer zijn woorden gepubliceerd op CSTV. Als u niet weet waar ik het over heb, zoek dan even op onze site of op internet, wie jaccques attali is en wat hij heeft gezegd.

Ach, weet u wat, ik ben in een goede bui (niet!), u kunt het hier nalezen, cadeautje:

https://commonsensetv.nl/tegen-ons-is-het-bloedige-vaandel-van-de-tirannie-gehesen/

 

In een proces van pakweg 10 jaar is ons hele monetaire systeem ondermijnd en staat op het punt van imploderen.

We gaan een periode van gigantische inflatie tegemoet en er is niets wat de centrale banken kunnen of willen doen om die te beteugelen.

In deze 2 artikelen heb ik dat al uitgelegd en wat ik voorspeld heb is precies aan het gebeuren:

Maart van dit jaar:

https://commonsensetv.nl/u-denkt-misschien-dat-het-nu-al-crisis-is-maar-dit-is-nog-maar-het-begin-hoedt-u-voor-de-aankomende-storm/

Augustus van dit jaar:

https://commonsensetv.nl/inflatie-de-beer-is-los/

 

Wat haat ik het toch als mijn sombere voorspellingen uitkomen. Ik zou zo graag ongelijk hebben…….

 

Uit arren moede zoeken mensen hun heil in een niet bestaand iets als bitcoin en andere verzonnen crypto ‘valuta’.

Hier wordt hetzelfde trucje toegepast als bij het sars-cov-2 virus. Het bestaat niet maar we laten er elke dag een zelfverzonnen plaatje (computeranimatie) van zien en de mensen beginnen vanzelf te geloven dat het echt is.

 

 

 

Als u de ins en outs van crypto onzin niet begrijpt maar het wel wilt weten, ook daar heb ik een artikel aan gewijd:

https://commonsensetv.nl/de-prijs-van-een-bitcoin-en-de-waarde-van-een-bitcoin/

 

Wie houdt ze tegen? Wie stopt al deze waanzin?

Niemand!

Er is geen enkel parlement dat nog iets kan uitrichten. Er is geen enkele rechterlijke macht die nog onafhankelijk is en over onze rechten waakt.

Tijdens de Chinese studentenopstanden kon er nog iemand een tank tegenhouden.

 

Tijdens de opstanden tegen de schendingen van onze (grond)rechten wordt genadeloos de staatsknokploegen met hun bijbehorend oorlogsmateriaal ingezet.

 

De (minister)presidenten van Nieuw Zeeland, van Australië, van Canada, van Duitsland, van Nederland, van België, van Frankrijk, van Spanje en weet ik veel van welke landen nog meer, zijn allemaal opgeleid door klaus swabs World Economic Forum.

Daar zijn ze al heel veel jaren bezig met het indoctrineren en hersenspoelen van huidige en toekomstige politici via het new world leaders program. Denk maar niet dat het allemaal toeval is dat al deze landen nu dezelfde paniekcampagnes voeren, dezelfde maatregelen doorvoeren en onze landen omtoveren tot dictaturen.

(Eén van onze vaste bezoekers, ing. J. Onno Dekker heeft zich nog veel meer verdiept in de vazallen van het WEF, ongetwijfeld zal hij een lijst met namen toevoegen in de commentaren. Alvast dank daarvoor)

Denk maar niet dat het toeval is dat alle dictatoriale regimes nu massaal de weldenkende mensen diaboliseren omdat ze geen gifspuit in hun lijf willen. Die spuit moet er niet in om uw gezondheid te beschermen. Die spuiten moeten erin om een hele andere reden. Binnenkort wordt u gedwongen. Ja, ronduit gedwongen. Denk er maar over na.

 

Ondertussen stromen de ziekenhuizen vol met mensen die ernstige orgaanklachten hebben.

hugo roept met zijn mede dictadoren mee, uit het niets, dat het de schuld is van de ongevaccineerden. Alsof het gedrukt staat wauwelt hij dat 8 op de 10 patiënten in het ziekenhuis niet gevaccineerd zijn. Ervaringen en getuigenissen uit de praktijk daar heeft hij geen boodschap aan. De cijfers van zijn rivm gezellen (die door hem betaald worden en dus produceren wat hij verlangt) zijn de leidraad van de opdracht die hij moet uitvoeren. De werkelijke cijfers mogen niet vermeld worden.

Ik begrijp best dat u zo zachtjesaan die kop van deze (rand)debiele frikandellenboer niet meer uit kunt staan, maar luister toch nog maar even naar zijn gewauwel en kots uw teiltje vol:

 

Medici werkzaam in ziekenhuizen die niet figureren in de promotiefilmpjes van hugo beweren het tegendeel. In Nederland zijn er al velen die zich uitten maar ook in andere landen kunnen de medici niet langer meegaan in het leugencircus:

https://humansarefree.com/2021/10/major-uptick-in-people-suffering-acute-organ-failure.html

 

De paniekschijnwerper wordt momenteel op Roemenië gericht.

De Roemenen willen de gifspuit niet. Zij hebben uit het verleden al heel veel ervaring met de leugens van de overheid. Onvoorstelbaar meer dan wij ons kunnen voorstellen. Dus als de overheid probeert de mensen te dwingen om zich iets in hun lijf te laten inspuiten dan worden ze ontzettend kopschuw (een boerenuitdrukking, ik kom van het platteland). Er wordt nu een mediacampagne gevoerd dat zowat alle Roemenen nu aan het sterven zijn omdat ze de gifspuit niet in hun lijf wilden hebben. Ik heb een Roemeense vriend en die bevestigt dat de meest Roemenen geen spuit willen, maar hij weet niet van massale sterfte. Via via heb ik gehoord van een Roemeen die in één week drie familieleden heeft weten overlijden. Allen onder de 50 jaar. Ik ga hier nog onderzoek naar doen en kom er nog op terug.

 

Maar nu terug naar hugo:

Het kan gewoonweg niet wat hugo de leugenaar beweert. “De enige uitweg uit deze crisis is het vaccin”. “Het vaccin is een godsgeschenk”.

 

Oh ja hugo? Vorig jaar rond deze tijd was er nog maar weinig groepsimmuniteit. Vorig jaar rond deze tijd was er nog weinig natuurlijke weerstand opgebouwd. Vorig jaar rond deze tijd en ook verderop in het herfst/winterseizoen konden de ziekenhuizen het allemaal net bolwerken, ondanks dat jij al jarenlang de capaciteit van de zorg dramatisch verminderd hebt. We zijn nu een jaar verder, er is natuurlijke weerstand en groepsimmuniteit. 87 % van de mensen hebben zich laten inspuiten met het wondermiddel van hugo. En nu kunnen de ziekenhuizen de toestroom van die paar mensen die zich niet hebben laten inspuiten niet meer aan?

 

Tisjeboy legt het even op een hele rustige manier  uit voor de mensen die langzaam van begrip zijn:

video

 

hugo belde trouwens nog wel even met de redactie van CommonSenseTV, naar aanleiding van de uitnodiging om in debat te gaan en antwoord te geven op de vragenlijst. Maar hij zei:

“Joh, Marcel, ik heb het al zo druk met het voorliegen van de kamer waar er ook een paar malloten rondlopen die steeds van die vervelende vragen aan het stellen zijn. En ik beheers de techniek wel hoor. Dat heb ik op de klaus schwab school geleerd, eerst de aandacht volledig van het onderwerp en de vraag afleiden en daarna nog even kort, met heel veel gespeelde empathie, op de oorspronkelijke vraag ingaan en dan met grote verontwaardiging naar de vraagsteller hoe die het eigenlijk in zijn hoofd haalt om dit te vragen, terwijl ik zo hard aan het werk ben om alles in goede banen te leiden”. “Geweldige technieken om iedereen buitenspel te zetten”.

 

Ik zei tegen hugo: “Ja maar luister nou eens, onze vragenlijst is serieus. Daar willen we gewoon een eerlijk debat over!”.

https://commonsensetv.nl/commonsensetv-in-debat-met-hugo-de-jonge/

 

Maar hugo zei: “Marcel, tussen ons gezegd en gezwegen, je weet toch hoe het gaat. Ik ga toch niet opeens bij CommonSenseTV open kaart spelen! Ik heb mijn opdrachten en die voer ik uit. Hoe ik dat moet doen, daar heb ik hard voor gestudeerd en daar ben ik best trots op!”.

 

Dus beste lezers, van hugo hoeven we niets anders te verwachten dan wat hij altijd al doet. Liegen en bedriegen en de agenda van het WEF uitvoeren.

video

 

Ondertussen wordt de hele onzin-menukaart van ‘corona maatregelen’ weer op tafel gelegd en de diverse landen kiezen één voor één hun favorieten om die vervolgens volgende week aan te vullen met hun andere favorieten om zo in december uit te komen bij het volledige menu en nog een paar hors d’ouvres.

Het toekomstbeeld van gevangenschap of zelfs neerknallen van mensen die niet mee willen doen met deze waanzin wordt ook al voorzichtig (nou ja?) ingemasseerd.

https://commonsensetv.nl/liegen-en-bedriegen-mark-hugo-en-het-ministerie-van-waarheid/

 

Stapje voor stapje worden de mensen er verder ingeluisd. De schoolmeester had kort geleden nog deze verklaring (niet kijken als uw teiltje al helemaal vol is):

 

Weet u nog dat ik u aan het begin van de zomer al had voorspeld dat het allemaal maar tijdelijk zou zijn? Nee, dat ging niet over de versoepeling van de tijdelijke maatregelen!

De maatregelen zijn net zo tijdelijk als het kwartje van kok. Het altijd zo rustige België heeft de muilkorf pas per 1 oktober van de menukaart geschrapt, maar per 29 oktober is de jacht op niet gemuilkorfden al weer geopend. Overigens waren de belgen zo gehersenspoeld inzake de muilkorfverhalen dat de meesten ze überhaupt nooit hebben afgezet. In Spanje werd de muilkorfverplichting gelijktijdig met Nederland afgeschaft, 25 juni, maar hier draagt nog steeds minstens 50 % van de mensen buiten op straat, langs het strand en zelfs tijdens een boswandeling in de uitgestrekte bergen de ‘bosal’.

 

https://commonsensetv.nl/hoera-de-muilkorf-mag-eventjes-af/

 

Laten we nu maar even aandacht besteden aan iemand die goed geïnformeerd is en zich wel ten doel gesteld heeft om mensen correct te informeren:

Mike Yeadon, de voormalige wetenschapper van Pfizer, is inmiddels een bekend figuur geworden die nu luidkeels waarschuwt voor de gevaren van niet alleen de vaccins, maar ook de grotere agenda. Hij beschrijft het 6 stappenplan van de New World Order, waarvan er reeds 4 achter de rug zijn.

Mocht u nog niet weten wie of wat Pfizer is? Pfizer is de hoofdleverancier van de gifspuiten. De spuiten van Pfizer zijn niet persé meer gevaarlijk dan die van Johnson, Moderna of AstraZeneca, maar Pfizer is nou eenmaal de grootste medische gifleverancier van de wereld en de spuiten van Pfizer worden het meest gebruikt en zijn om die reden de oorzaak van het meeste leed.

Nou, Marcel, je bent nu wel heel hard in je oordeel over een gerenommeerd farmaceutisch concern dat zijn best doet om genezende medicijnen te ontwikkelen en te verkopen. De meeste media zijn zeer lovend over de medicijnen en de weldaden die dit bedrijf voor de mensheid betekent. Waarom heb je daar nou zo’n twijfels over?

video

 

Shit, Marcel, had je over de duistere praktijken van Pfizer ook niet al eens iets geschreven?

Jawel:

https://commonsensetv.nl/u-mag-het-van-pfizer-niet-weten-maar-ik-vertel-het-u-toch/

 

Ok, maar nu naar Mike Yeadon, een wetenschapper die jarenlang voor Pfizer heeft gewerkt. Dit is wat hij te melden heeft:

Wij beginnen nu aan fase 5 richting New World Order corona pandemie. De grote massa heeft nog steeds geen flauw benul wat de grotere agenda is van de nep coronapandemie en waar wij met zijn allen naar toe gaan.

Het is een totaalplan dat bestaat uit zes stappen. De eerste vier hebben we inmiddels achter de rug en we staan nu aan het begin van de vijfde, de op één na laatste. Wanneer alle zes fases zijn voltooid, dan is de complete planeet in handen van de satanische sekte die we ook wel de Illuminati noemen.

Hier volgen de zes verschillende fases met bijbehorende data:

Fase 1: Simuleer een bedreiging en zorg dat er angst wordt gecreëerd. (december 2019 – maart 2020)

Zorg voor een pandemie in China.

Zorg ervoor dat duizenden oude mensen sterven.

Vergroot het aantal zieken en sterfgevallen.

Verkondig vanaf het prille begin dat alleen vaccinaties de mensheid kunnen redden.

Focus alle aandacht op covid-19.

Het resultaat zal algehele paniek zijn.

 

Fase 2: Zaai het onkruid en zorg voor verdeling (maart 2020 – december 2020)

Stel meerder onnodige, vrijheidsbeperkende en ongrondwettelijke dwingende maatregelen in.

Verlam de handel en economie.

Observeer hoe de meerderheid zal gehoorzamen en een minderheid zal dwarsliggen.

Demoniseer de dwarsliggers en creëer een horizontale scheiding.

Zorg dat de leiders van de dissidenten geen platform krijgen.

Bestraf ongehoorzaamheid.

Zorg dat de PCR test gemeengoed wordt.

Zorg voor verwarring met betrekking tot gevallen, geïnfecteerden, zieken, ziekenhuisopnames en sterfgevallen.

Verbiedt alle effectieve behandelingen.

 

Fase 3: Kom met een verraderlijke en dodelijke oplossing (december 2020 – juni 2021)

Biedt iedereen een gratis vaccin aan.

Beloof bescherming en een terugkeer tot normaal.

Stel een (vaccinatie) doel voor het bereiken van groepsimmuniteit.

Doe net alsof een deel van de economie hersteld is.

Verberg cijfers over bijwerkingen en sterfgevallen van vaccins.

Doe voorkomen alsof de bijwerkingen “natuurlijke” gevolgen zijn van het virus en de ziekte.

Doe voorkomen alsof varianten natuurlijke mutaties van het virus zijn.

Verantwoordt de instandhouding van de dwingende maatregelen door de drempel voor groepsimmuniteit steeds te verhogen.

Bestraf artsen die “illegale behandelingen” uitvoeren die mensen beter maken.

Het resultaat zal zijn twijfel en het gevoel verraden te zijn bij gevaccineerden, terwijl tegenstanders ontmoedigd zullen raken.

 

Fase 4: Installeer apartheid en de QR code (juni 2021 – oktober 2021)

Zorg dat er tekorten aan dingen ontstaan.

Introduceer de coronapas (QR code) om de gevaccineerden te belonen en de dwarsliggers te bestraffen.

Zorg voor een apartheidsmaatschappij waarbij gevaccineerden en ongevaccineerden tegen elkaar opgezet worden.

Haal het recht om te mogen werken of studeren weg bij de ongevaccineerden.

Haal basisrechten weg bij ongevaccineerden.

Laat ongevaccineerden betalen voor PCR testen.

Resultaat zal zijn de eerste fase van digitale controle, verarming van tegenstanders.

 

Fase 5: Zorg voor chaos en Martial Law (november 2021 – maart 2022)

Zorg voor grote tekorten van goederen en voedsel.

Zorg dat de economie verlamd raakt en dat er fabrieken en winkels gesloten worden.

Laat het aantal werkelozen exploderen.

Zorg voor een derde prik (boostershots).

Zorg voor meer doden onder oudere mensen.

Introduceer verplichte vaccinaties voor iedereen.

Zorg dat de mythe van varianten, de effectiviteit van het vaccin en de groepsimmuniteit wordt uitvergroot.

Demoniseer alle antivaxxers en houdt hen verantwoordelijk voor alle doden.

Arresteer de leiders van de dwarsliggers.

Zorg dat iedereen een digitale identiteit krijgt (QR code): geboorteakte, identiteitsdocument, paspoort, rijbewijs, verzekeringsbewijs.

Stel Martial Law in om de tegenstanders uit te kunnen schakelen.

Resultaat zal zijn de tweede fase van digitale controle. Gevangenis voor of opruiming van tegenstanders.

 

Fase 6: Schrap alle schulden en zorg dat geld verdwijnt (maart 2022 – september 2022)

Zorg dat dat de economische, financiële- en aandelenmarkt in elkaar storten en dat banken failliet gaan.

Zorg dat de klanten betalen voor het faillissement van de banken en gebruik daarvoor het geld op hun rekening.

Activeer de Great Reset.

Geld zoals wij dat kennen verdwijnt.

Schrap schulden en leningen.

Introduceer de digitale portemonnee.

Neem land en grond in beslag.

Alle niet goedgekeurde medicijnen worden verboden.

Maak duidelijk dat er een plicht is voor halfjaarlijkse of jaarlijkse vaccinaties.

Zorg voor voedsel rationering en een dieet op basis van de Codex Alimentarius.

Breidt de maatregelen uit naar derdewereldlanden.

Resultaat: derde fase van digitale controle. De gehele wereld is nu onderdeel van de New World Order.

 

U denkt misschien dat fase 5 en 6 wel heel erg ver gaan, nietwaar? Misschien een beetje teveel doemdenken.

Maar verplaatst u zich eens een paar maanden terug in de tijd, een half jaar terug in de tijd, een jaar terug in de tijd, anderhalf jaar terug in de tijd.

En bedenk dan wat u, met uw kennis en uw ervaringen van toen zou hebben gedacht van de 4 voorgaande fases. Lees alle artikelen op CSTV waarin voorspellingen werden gedaan, de afgelopen 20 maanden, nog eens na. Wellicht geloofde u het toen ook niet, maar speur eens naar een voorspelling die niet is uitgekomen!

Denkt u dan nog steeds dat stap 5 en 6 niet gaan plaatsvinden?

 

Ik blijf waarschuwen. En velen met mij.

Iets waar wij op CSTV al tijden voor waarschuwen: Bereid u voor. De spuitschapen doen dat niet. Die hebben in al hun angst het volste vertrouwen in de dictators. Maar wij weten wel beter. Bereid u voor op minimaal een aantal weken zonder stroom, zonder internet, zonder supermarkt, zonder benzine.

De stille hints die in de dagbladen en op de grote nieuwsdiensten gegeven worden zijn niet ontsproten aan de breins van wakkere journalisten. Dat zijn berichten die de overheden alvast op de persdiensten plaatsen. De Oostenrijkse regering adviseert de mensen, via de website van het leger, om zich voor te bereiden op volledige blackouts.

https://www.bundesheer.at/archiv/a2021/blackout/blackout.shtml

 

Negeer dat soort signalen niet. Neem maatregelen. Als het achteraf niet nodig bleek te zijn, prima! Gelukkig! Maar Better safe than sorry!

 

Toch ben ik bang dat er geen houden meer aan is.

Het gaat allemaal echt gebeuren en er is niet veel wat we er tegen kunnen doen. Zij hebben de massa mee. Ze hebben gigantische verdeeldheid gezaaid tussen de meelopers en de tegenstanders van het narratief.

Hoe ze het voor elkaar hebben gekregen om ook nog verdeeldheid te zaaien tussen de tegenstanders onderling is mij vooralsnog een raadsel.

Of is dat wellicht onze eigen schuld? Wat mij betreft hoeft niet iedereen het 100% met elkaar eens te zijn maar een ieder die vecht voor de goede zaak, op wat voor manier dan ook, zou schouder aan schouder moeten staan.

En dat geldt ook voor de lezers van CommonSenseTV in de commentaren. Help elkaar. Ondersteun elkaar. Vul elkaar aan. We strijden allemaal voor dezelfde goede zaak. De een op de ene manier, de ander op een andere manier. De één weet meer van dit onderwerp, de ander meer van dat onderwerp. Maar ons doel is toch hetzelfde? Ga elkaar niet verbaal te lijf!

In het leger heeft de infanterie een zware taak. De keukendienst en de militaire kapel hebben het een stuk gemakkelijker. Maar uiteindelijk hebben ze elkaar allemaal nodig. En dat geldt ook voor ons!!!!!!!!! En trollen die minnetjes bij uw reacties plaatsen…… Ach, dat zijn gewoon zielige mensjes. Trek het je niet aan.

 

Beste lezers, onze groep is inmiddels behoorlijk hecht aan het worden.

Maar ik constateer dat er weinig schaapjes nog de sprong over de dam durven te wagen. Ze blijven geloven in de ‘overheid’. Of ze zwichten voor de uitsluitingsterreurdaden van hugo. Dan toch maar een spuitje.

Een overheid waar ze voordien, terecht, nooit enig vertrouwen in hadden. Maar onder de leiding van klaus schwab zijn deze terroristen geïnstrueerd met technieken in volksmanipulatie waar jozef gubbels nog een puntje aan had kunnen zuigen.

Ze trappen er allemaal in en hebben geen idee in welke fuik ze zwemmen.

Laten we wel ons best blijven doen om zoveel mogelijk mensen nog wakker te schudden. Deel de berichten van CSTV met zoveel mogelijk anderen.

Wij moeten één front vormen. We zijn echt maar met heel weinig. Realiseer dat goed. Iedereen die (terecht) niet meer naar de nos en naar jinek kijkt, iedereen die niet meer de telegraaf of het ad leest, iedereen die alleen nog maar CSTV, Blackbox, Weltschmertz en nog zo veel meer informatieve websites bezoekt, krijgt misschien het idee dat we met héél veel zijn, maar het tegendeel is waar.

Getuige de video die breed gedeeld is, van een beschaafde onbespoten dame, op respectabele leeftijd die door 6 agenten en 4 boa’s, onder luid gejoel door de gevaccineerde terrasgasten, werd afgevoerd omdat ze in een restaurant een kopje koffie wilde drinken.

 

Van het slaapkamertuig mogen we geen vergelijking maken met de gebeurtenissen uit de 2e wereldoorlog.

En ze hebben volkomen gelijk.

Wat er nu gebeurt en wat er nog staat te gebeuren is nog véél en véél erger.

“Dit nooit meer!” Hebben we 75 jaar lang geschreeuwd. Nou, Mischa heeft dat eens heel mooi uitgelegd. Elke keer verzinnen ze wel iets nog gruwelijkers. Doe dan maar liever ‘dit’ nog een keer, dan weten we tenminste wat ons te wachten staat.

 

 

rutte, de jonge, de croo, macron, sanchez, trudeau, ardern, merkel

en al jullie andere vieze vuile gore teringlijers, nazi’s, scum of the earth,

may you rot in hell!!!

 

 


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
103 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
103
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Hide picture