Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

cstv doneer
Voor vrijheid door waarheid
Search
Filters
Zoek in de titels
Zoek in de inhoud van artikelen

We zijn er nog niet hoor, er komt nog meer.

Verspreid de vrijheid!

De spuitplicht. Ik heb er al vaak over geschreven en voorspeld dat het eraan zou komen.

 

Nu is het dan zover. Terroristen de jonge en rutte lappen het weer. Hoe vaak hebben ze niet verkondigd dat een spuitplicht, direct of indirect er nooit zal komen. Tja, wij kennen die lui al wat langer en als zij zulke woorden bezigen, dan weten wij al dat het tegenovergestelde gaat gebeuren.

En zoals steeds met deze absurditeiten is vrijwel de gehele 2e slaapkamer accoord met deze oorlogsmisdaden.

En het gebeurt overal. Niet simultaan, daar zijn ze slim genoeg voor. Het moet lijken alsof het beslissingen van de individuele regimes zijn.

In Italië is er nu een algemeen verbod om naar je werk te gaan als je je niet hebt laten inspuiten. Ook geen loon….. Er zijn al diverse landen waar je niet meer naar de supermarkt mag zonder gifspuit. In Slovenië mag je zelfs al niet eens meer tanken.

Dus één voor één komen ze met een meer of minder dramatische uitsluiting van mensen die hun lichaam gezond willen houden. Geen gifspuit in je lijf mag namelijk niet van de WHO en van het WEF.

 

De lezers van CommonSenseTV wisten het natuurlijk al lang. Maar toch komt het nog als een mokerslag. Op de dag dat het precies 80 jaar geleden is dat het de Joden werd verboden om parken en bioscopen te betreden, nu zijn het de mensen die om hun gezondheid geven, die goed voor hun lichaam willen zorgen. Dat mag van de nieuwe dictatuur niet meer.

Er zijn van allerlei filosofieën en theorieën over waar deze spuiten werkelijk voor dienen. Wetenschappers hebben ontdekt dat grafeenoxide een substantieel ingrediënt is van de gifspuiten. G5 masten worden in verband gebracht met de spuitplicht. Wetenschappers waarschuwen voor de spike eiwitten die bloedstolsels veroorzaken. Vaak hele kleine, die zich in uw haarvaten ophopen, maar regelmatig ook grotere bloedstolsels die hersenschade of hartfalen veroorzaken. Waarom moet iedereen die gifspuit ingespoten krijgen? Ik weet het allemaal niet, maar één ding is zeker, en dat zeg ik u al een hele lange tijd, wat of waarom de spuiten moeten worden gezet, het heeft HELEMAAL niets te maken met uw en mijn gezondheid of met uw en mijn welzijn. Welk smerig plan hier ook achter zit, degenen die ons dit aandoen zijn gewetenloze criminelen, terroristen, misdadigers van het ergst denkbare soort.

Diegenen die hieraan meewerken, en dan heb ik het niet alleen over ambtenaren en politie/justitie, maar dan heb ik het ook over ondernemers die denken: ok, ik controleer wel of de mensen de spuitster hebben en diegenen die hem niet hebben ontzeg ik de toegang, dit soort lui zijn geen haar beter. En er zijn er maar weinig die voor ons opkomen. Zo weinig dat het geen enkele indruk maakt op de terroristen.

 

Het enige dat we kunnen doen is massaal weigeren om ons dit te laten aandoen. Ook diegenen die zich wel hebben laten inspuiten zouden niet mee moeten werken aan deze uitsluiting.

Maar zo gaat het niet zijn. Verdiep je maar in hoe de regering, alle ambtenaren en de meeste burgers zich hebben gedragen tijdens de bezetting door de Duitsers. Het is dit keer niet anders. Nazi’s, collaborateurs, verraders, de geschiedenis herhaalt zich.

Heel veel nederlandse collaborateurs juichen de uitsluiting van groepen mensen van harte toe. Dat zijn voornamelijk de mensen die geen flauw idee hebben over waar het eigenlijk over gaat. Dat zijn de mensen die volledig zijn gehersenspoeld door hugo, ab en de nos.

 

Maar ook de wakkere mensen vormen geen blok. Hoe ze het ook voor elkaar hebben gekregen, ook hier is er enorme verdeeldheid waar te nemen.

Wat mij zo opvalt bij het politiegeweld tijdens demonstraties, nu vooral in Frankrijk en Australie, maar eerder in Nederland en Duitsland, is het volledig gebrek aan saamhorigheid.

Misschien ben ik naïef en is dit iets van alle tijd. Maar als we met een paar duizend demonstranten ergens staan en de staatsknokploeg kiest er één of twee mensen tussenuit om in elkaar te slaan, dan zie ik op de verontwaardigde video beelden die de volgende dag massaal gedeeld worden op internet, alleen maar omstanders met hun telefoontje in de hand foto’s en video’s maken. Ik zie nou nooit eens een groep mensen die ingrijpt. Die deze slaven van de terroristen omsingelen, ontwapenen en de slachtoffers bevrijden. In Toulouse gingen demonstranten trouwens onderling met elkaar op de vuist. Althans, dat wilde de mainstream media u doen geloven. Vele demonstranten kennen elkaar, staan met elkaar in contact. En opeens kwam er een volledig onbekende groep met stokken en knuppels bewapende “demonstranten” opdagen die met de vreedzame demonstraten begonnen te vechten. Zo ver gaan de regimes al. Overal en altijd spelen ze mensen tegen elkaar uit. Met fysiek geweld maar ook door de inzet van trollen op de websites van de onafhankelijke media.

Maar ja, de demonstraties maken sowieso geen enkel verschil. Dat interesseert de regimes namelijk geen ene hol. Ze zetten hun terroristische plannen toch wel gewoon door. Ondertussen zijn er wel heel veel mensen die tot wanhoop worden gedreven. Zo ver zelfs dat mensen her en der beginnen op te roepen tot geweld tegen de regimes en de dictators.

Hans Teeuwen heeft een fraaie video gemaakt waarin hij oproept tot keuzevrijheid:

 

 

Nee, er is helemaal geen verschil met 80 jaar geleden, behalve dat het nu allemaal door duizenden omstanders op video wordt vastgelegd.

Ik merk aan veel mensen dat ze het zat zijn en denken:

“Weet je wat? Laat het ook allemaal maar. Een samenleving zoals 80 jaar geleden hoeft van mij ook niet. Ik ga mijn eigen gang wel. Ga jij maar lekker naar je terrasje met je QR code. Je QR is de vervanging van je IQ. Flikker maar lekker op. Met dit soort debielen en landverraders hoef ik niet samen in een restaurant, kroeg, theater of waar dan ook te zitten.”

En ik snap dat ergens wel. Voor de vaxxfanaten heb ik nog wel een trieste boodschap:

Prijs jezelf maar gelukkig met 2 spuiten in je lijf en je groene vinkje. Bij de volgende persconferentie van deze 2 debiele landverraders wordt aangekondigd dat je groene vinkje niet meer werkt omdat je de derde spuit nog niet hebt. En zo blijft het doorgaan. Het is geen ticket naar vrijheid, het is een ticket naar de hel. De hel die we nu hebben is nog maar een voorproefje. De rest komt er binnenkort aan.

 

 

Laten wij alstublieft onze rug recht houden. Boycot alles en iedereen die meedoet en meewerkt aan deze misdaden. Laten wij, de lezers van CommonSenseTV en die vele andere onafhankelijke mediakanalen de rangen gesloten houden. Help elkaar, steun elkaar.

Liever rechtop strijden dan op onze knieën leven.

 

 

Mijn eerdere columns over de overheidsterreur vindt je hier:

https://commonsensetv.nl/marcel-van-tol/

 


Verspreid de vrijheid!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
60 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
60
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x