NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

WE ZIJN EEN SLAPPE SOORT

Door Norbert Pols, DLMPLUS.nl

Uiteindelijk zal de gehele populatie gevaccineerd zijn.
Ja, ook jij gaat gewoon de spuit krijgen. Dat is niet nieuw. In april 2019, nog voor het woord “Corona” gevallen was, is al besloten dat vaccineren in het arbeidscontract van sommige beroepsgroepen moet worden opgenomen. De volgende stap is “alle beroepsgroepen”, daarna volgen de mensen met uitkering en uiteindelijk kan niemand straks een boodschap doen als er geen bewijs van vaccinatie is.
Je bent straks linksom of rechtsom verplicht tot het accepteren van een spuit met voor jou onbekende inhoud, omdat je anders niet overleven kunt.

Rechten

Het goede nieuws is dat je rechten hebt en op juridische basis de spuit kunt weigeren. Het slechte nieuws is dat, binnen een gevaccineerde maatschappij, jij een rechteloze éénling bent. Je kunt geen geld verdienen, ontvangen of uitgeven. Je kunt niet vluchten want je komt ongevaccineerd het land niet uit dus, je mag creperen.

Dus ja, je hebt rechten en die mag je claimen. Je kunt allerhande rechten claimen maar, je verliest het recht ongevaccineerd te overleven. Er staat een document online dat je vertelt op welke manier je de spuit kunt omzeilen. Dat is een schijnveiligheid waarachter menig anti-vaxxer zal schuilen. Het geeft slechts uitstel. Uiteindelijk zal de ongevaccineerde mens smeken om de spuit voor een boterham met pindakaas, omdat je niets meer zonder de juiste documentatie kunt krijgen.

Mondkapjes

Voor het zover is, krijgen we eerst de strijd om de mondkapjes. Het is allemaal strategie. Hoe plooibaar zijn we met z’n allen? Het is nu hoog zomer, Corona overleeft niet bij deze temperaturen en toch lopen mensen om elkaar heen. We zijn geconditioneerd op het houden van afstand. Bij sommige winkels moet je nu weer een muntje in het karretje gooien, ondanks dat het karretje nog steeds ‘verplicht’ is. ‘Het nieuwe normaal’ is allang ingetreden en je zult zien dat nog voor de winter het dragen van een mondkapje in de buurtsuper verplicht is. Daar kun je niets tegen doen want de winkelketens gaan je daartoe verplichten.

Ook hier heb je rechten maar niet binnen de supermarkt. In de openbare ruimte ligt dat misschien anders, volgens onderstaand document heb je tal van rechten maar, de maatschappelijke druk zal mensen tot de mondkap verplichten. Als gemuilkorfde honden zullen we onze boodschappen doen en men zal het ding op de stoep blijven dragen. Dit gaat niet over de wet. Dit gaat over het MKB die slaafs de ongegronde adviezen van de overheid volgt om jouw gedrag te veranderen.

Horeca

De horeca lijkt voorop te lopen. Die gaat nu haar bezoekers registreren. Hopelijk levert dit de nekslag op voor een branche die zich van meet af aan heeft laten vernederen met de Corona-regelgeving. De horeca heeft met de intrede van het rookverbod de knoet van de overheid leren kennen en het geheugen van de branche lijkt in tact. Gewillig worden gasten nu gesommeerd afstand binnen eigen familie te houden.

Gedwee heeft de horeca haar productiecapaciteit beperkt door het aantal gasten te beperken en met shifts te werken.

Straks moet je je als gast identificeren zodat je geregistreerd kunt worden. Die registratie komt in een database en, als er bij iemand Corona wordt vastgesteld zit jij twee weken thuis en is de kroeg even lang dicht. De vervolgstap is duidelijk, horeca personeel gaat verplicht gevaccineerd worden. De gasten krijgen nog keus, ben je gevaccineerd dan gaat je leven verder, ben je dat niet dan zit je twee weken thuis.

Werkgevers

Dat wordt vervolgens een strop voor werkgevers die gezond personeel ziek moeten melden. Dus na de horeca zal een werkgever geneigd zijn een voorkeur voor gevaccineerd personeel te hebben.
En ja, je hebt allerhande rechten te claimen, maar je gaat dit verliezen zoals de roker in 2001 verloor. Daar begon het met de slogan, “We lossen het samen wel op”, toen kwam de rookruimte, daarna moest er afbuiging komen en vervolgens werd de afgezogen rookruimte verboden.

De techniek bleek te werken, het gedrag van mensen werd veranderd met fascisme. Bedrijven werden gedwongen middels wetgeving het gedrag van hun personeel te beïnvloeden totdat de laatste vrije ziel met zijn vieze gewoonte in de kou moest staan.

We zijn een slappe soort

Straks is de meerderheid voorzien van een mondkap. Daarna komt de vaccinatie en je kunt je beroepen op de wet totdat de coronawetgeving daaraan een einde maakt. Het nieuwe normaal is puur fascisme en reken erop dat we samen helemaal niets gaan oplossen omdat steeds meer mensen zullen toegeven. We zijn een slappe soort, behept met individuele belangen en verliezen daarmee als collectief onze vrijheid.

Veel mensen zullen verbolgen reageren over hoe vrijheid ondergeschikt is aan de gezondheid van enkelingen. Uiteindelijk was ‘meeroken’ nog schadelijker gemaakt dan het roken zelf. Ook dat werd als zoete koek geslikt door een stelletje individuen die met angst overladen zijn door een overheid die keihard in onze levensstijl ingreep.

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/openbaar-en-dagelijks-leven/mondkapjes

Norbert Pols, 12 augustus 2020

bron

doneer
4 4 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
6 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
vrij mens

Dat men dit van plan is, was voor de goede verstaander uiteraard allang duidelijk! Nog FF herhaald in dit ‘prettige en opbeurende’ bericht van Norbert Pols. Wat beoogt de schrijver door het nu al als voldongen feit te presenteren? Het laatste sprankje hoop wegnemen? Nog meer angst aanjagen? Verstarring? Nog meer depressie? Heeft hij soms een handeltje in de pil van Drion?

Ik ben van plan tot de laatste snik te weigeren en ben afhankelijk van een baan. De strekking van het artikel is dat ik dan mijn doodvonnis teken. Ik denk misschien heel simpel & kinderlijk: zolang er leven is, is er hoop. Voorlopig doe ik wat ik kan om mensen wakker te maken (maar ook dát is zinloos begrijp ik). Als dat een zekere dood betekent: dán maar. Beter dan slaaf in een nachtmerrie.

Bart

Je hebt voltrekt gelijk, Norbert.
We laten het gebeuren.
Alweer.

Jeannette

Jeetje. Begon me net weer een beetje happy te voelen. Toen kwam Norbert langs met een realistisch stukje schrijfwerk. Ik heb toch nog steeds de hoop dat ik niet behoor tot dat kleine groepje eenlingen maar we straks in grote getale toch opstaan en deze clan uit kunnen zwaaien. Of toch … God wins over evil is het toch?

willemjob

En deze dames met de hoitlergroet ? Het zou zo maar een plaatje uit Amsterdam kunnen zijn. Ze stonden rijendik op het Damrak en in de Raadhuisstraat toen in 1940 het Duitse leger Amsterdam binnenreed, met de arm geheven voor hun verlossers.
Nu doet men dat met GroenLinks, vermomming van de communisten, pacifisten en ander boosaardig volk.

Anneke Bleeker

We zijn te slap met z’n allen! En ik ben het daar helemaal mee eens!
Afgelopen weekend weigerden wij een formulier in te vullen op een terras waar we koffie hadden besteld. Je kunt kiezen… we laten de koffie staan en lopen weg of drinken deze op en betalen netjes de bestelde koffie.
We mochten ook wel fake-gegevens invullen. WAT?
Dacht het niet, het gaat via ons voorstel en anders niet.
Ze kozen eieren voor hun geld, wij mochten de koffie ‘normaal’ opdrinken, maar de lol was eraf, daarna betaalden we en liepen weg.
Waar ging het om? Om 4,85 op een terras waar niemand zat.
Als iedereen nu eens zo reageren gaat… moet je eens kijken!

Debbie V

Meerderheid? Dat is allang niet meer aan de orde…

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol