Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

WE ZIJN EEN SLAPPE SOORT

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Door Norbert Pols, DLMPLUS.nl

Uiteindelijk zal de gehele populatie gevaccineerd zijn.
Ja, ook jij gaat gewoon de spuit krijgen. Dat is niet nieuw. In april 2019, nog voor het woord “Corona” gevallen was, is al besloten dat vaccineren in het arbeidscontract van sommige beroepsgroepen moet worden opgenomen. De volgende stap is “alle beroepsgroepen”, daarna volgen de mensen met uitkering en uiteindelijk kan niemand straks een boodschap doen als er geen bewijs van vaccinatie is.
Je bent straks linksom of rechtsom verplicht tot het accepteren van een spuit met voor jou onbekende inhoud, omdat je anders niet overleven kunt.

Rechten

Het goede nieuws is dat je rechten hebt en op juridische basis de spuit kunt weigeren. Het slechte nieuws is dat, binnen een gevaccineerde maatschappij, jij een rechteloze éénling bent. Je kunt geen geld verdienen, ontvangen of uitgeven. Je kunt niet vluchten want je komt ongevaccineerd het land niet uit dus, je mag creperen.

Dus ja, je hebt rechten en die mag je claimen. Je kunt allerhande rechten claimen maar, je verliest het recht ongevaccineerd te overleven. Er staat een document online dat je vertelt op welke manier je de spuit kunt omzeilen. Dat is een schijnveiligheid waarachter menig anti-vaxxer zal schuilen. Het geeft slechts uitstel. Uiteindelijk zal de ongevaccineerde mens smeken om de spuit voor een boterham met pindakaas, omdat je niets meer zonder de juiste documentatie kunt krijgen.

Mondkapjes

Voor het zover is, krijgen we eerst de strijd om de mondkapjes. Het is allemaal strategie. Hoe plooibaar zijn we met z’n allen? Het is nu hoog zomer, Corona overleeft niet bij deze temperaturen en toch lopen mensen om elkaar heen. We zijn geconditioneerd op het houden van afstand. Bij sommige winkels moet je nu weer een muntje in het karretje gooien, ondanks dat het karretje nog steeds ‘verplicht’ is. ‘Het nieuwe normaal’ is allang ingetreden en je zult zien dat nog voor de winter het dragen van een mondkapje in de buurtsuper verplicht is. Daar kun je niets tegen doen want de winkelketens gaan je daartoe verplichten.

Ook hier heb je rechten maar niet binnen de supermarkt. In de openbare ruimte ligt dat misschien anders, volgens onderstaand document heb je tal van rechten maar, de maatschappelijke druk zal mensen tot de mondkap verplichten. Als gemuilkorfde honden zullen we onze boodschappen doen en men zal het ding op de stoep blijven dragen. Dit gaat niet over de wet. Dit gaat over het MKB die slaafs de ongegronde adviezen van de overheid volgt om jouw gedrag te veranderen.

Horeca

De horeca lijkt voorop te lopen. Die gaat nu haar bezoekers registreren. Hopelijk levert dit de nekslag op voor een branche die zich van meet af aan heeft laten vernederen met de Corona-regelgeving. De horeca heeft met de intrede van het rookverbod de knoet van de overheid leren kennen en het geheugen van de branche lijkt in tact. Gewillig worden gasten nu gesommeerd afstand binnen eigen familie te houden.

Gedwee heeft de horeca haar productiecapaciteit beperkt door het aantal gasten te beperken en met shifts te werken.

Straks moet je je als gast identificeren zodat je geregistreerd kunt worden. Die registratie komt in een database en, als er bij iemand Corona wordt vastgesteld zit jij twee weken thuis en is de kroeg even lang dicht. De vervolgstap is duidelijk, horeca personeel gaat verplicht gevaccineerd worden. De gasten krijgen nog keus, ben je gevaccineerd dan gaat je leven verder, ben je dat niet dan zit je twee weken thuis.

Werkgevers

Dat wordt vervolgens een strop voor werkgevers die gezond personeel ziek moeten melden. Dus na de horeca zal een werkgever geneigd zijn een voorkeur voor gevaccineerd personeel te hebben.
En ja, je hebt allerhande rechten te claimen, maar je gaat dit verliezen zoals de roker in 2001 verloor. Daar begon het met de slogan, “We lossen het samen wel op”, toen kwam de rookruimte, daarna moest er afbuiging komen en vervolgens werd de afgezogen rookruimte verboden.

De techniek bleek te werken, het gedrag van mensen werd veranderd met fascisme. Bedrijven werden gedwongen middels wetgeving het gedrag van hun personeel te beïnvloeden totdat de laatste vrije ziel met zijn vieze gewoonte in de kou moest staan.

We zijn een slappe soort

Straks is de meerderheid voorzien van een mondkap. Daarna komt de vaccinatie en je kunt je beroepen op de wet totdat de coronawetgeving daaraan een einde maakt. Het nieuwe normaal is puur fascisme en reken erop dat we samen helemaal niets gaan oplossen omdat steeds meer mensen zullen toegeven. We zijn een slappe soort, behept met individuele belangen en verliezen daarmee als collectief onze vrijheid.

Veel mensen zullen verbolgen reageren over hoe vrijheid ondergeschikt is aan de gezondheid van enkelingen. Uiteindelijk was ‘meeroken’ nog schadelijker gemaakt dan het roken zelf. Ook dat werd als zoete koek geslikt door een stelletje individuen die met angst overladen zijn door een overheid die keihard in onze levensstijl ingreep.

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/openbaar-en-dagelijks-leven/mondkapjes

Norbert Pols, 12 augustus 2020

bron

[the_ad id=”29751″]

[the_ad id=’29741′]


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
6 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
6
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x