Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

We worden aangevallen!

Onze website ondergaat sinds een paar weken een vrijwel niet stoppende brute force attack (DDos) .

Zonder al te veel te vertellen om niets uit te lokken: we hebben er vanaf het begin prioriteit nummer 1 van gemaakt onze website op en top te beveiligen.

We hebben nu de Cloudfare-protection aan staan zodat de site naar behoren werkt. Wanneer je niets onderneemt dan ligt de website gewoonweg plat.

Wanneer je nu CommonSenseTV bezoekt moet je de eerste keer 5 seconden wachten voordat je op onze website terechtkomt. Dat is vervelend maar het moet helaas.

Het nadeel is dat het conflicten veroorzaakt met bepaalde plugins die we hebben aangeschaft en daardoor werken sommige functies niet, of slecht.

Een voorbeeld is dat onze buitenlandse pagina´s moeilijk te bereiken zijn (we hebben ook verkeer uit het buitenland). Een ander gevolg is dat bepaalde afbeeldingen niet getoond worden en wanneer het heel druk is op de website dan kan de website behoorlijk traag zijn.

We kunnen dit helemaal niet gebruiken maar moeten dit oplossen zodat alles weer naar behoren werkt.

We wilden het jullie even laten weten zodat je weet hoe het komt wanneer bepaalde dingen niet helemaal lekker lopen. Daarbij wordt er aan gewerkt en zal de website af en toe een paar seconden of  minuten offline kunnen zijn omdat we verschillende tests uitvoeren.

Zouden bepaalde mensen ons niet zo graag mogen?

 

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
8 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
8
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x