NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

WE WILLEN NIET MEER DOOR ANGST EN GEKTE GEREGEERD WORDEN

Column – Chris Collard

Toen we in 2002 toetraden tot de EU, werden ons door tal van politici ons een opsomming gedaan, van al die voordelen die de EU en de euro ons zouden brengen, inmiddels ruim een achttien jaar verder is ons toch wel heel erg duidelijk geworden, dat de voordelen niet tegen de nadelen opwegen.
Wie had ooit kunnen bevroeden dat zelfs het recht op demonstratie ons afgepakt zou worden, over rechten kunnen we bijna niet eens meer spreken en het is dan ook niet verbazend, dat er geleidelijk aan steeds meer mensen hiervoor de straat op gaan!

Mensen we moeten dit niet meer pikken, het verbieden van vreedzame demonstraties, vanwege bijvoorbeeld een virus, welke totaal geen pandemie is geweest, wat ook in het geheel geen killervirus is gebleken en wat door onze overheid misbruikt wordt om ons als volk te knechten, dient tot een werkelijke waarde teruggebracht te worden, wij mensen zijn zelf mans genoeg om oplettend te zijn, daar hebben we geen overheid voor nodig.
Wij willen niet meer door de angst en gekte geregeerd worden, voor iets wat helemaal niet is van wat men pretendeert dat het is!

Het is gewoonweg schandalig waar kabinet Rutte III zich mee bezigt, dit kabinet voert geen beleid uit wat goed is voor ons als burgers, dit kabinet voert beleid uit wat goed is voor de EU, voor multinationals, voor farmaceuten, dit is een misdadig kabinet.
Of het nou het afschaffen is geweest van het referenda, of dat het afpakken is van onze vrijheden middels een noodwet, dan wel de poging om ons stemrecht af te pakken, door met het valse argument vanwege een tweede golf van corona de verkiezingen uit te willen stellen, dit is ontzettend vals!

Er wordt gewoon alles op alles gezet om een bepaald plan uit te voeren, er wordt totaal niet meer naar de bevolking geluisterd, er wordt volop ingezet op een vaccin, waarvan nu al duidelijk is, dat dit helemaal niet meer gaat om de belangen en het welzijn van de bevolking, maar op de belangen van farmaceuten en men is blijkbaar totaal niet meer voor rede vatbaar.
Hoe corrupt onze overheid en onze rechtsgang al niet geworden is, lag Virus Waanzin duidelijk bloot, het wordt de hoogste tijd hier iets aan te doen.

Eigenlijk roep ik dit al geruime tijd, dit kabinet bestaat niet meer uit volksvertegenwoordigers, iemand die de bevolking wil vertegenwoordigen, die bezigt zich niet met het de nek omdraaien van bepaalde beroepsgroepen, die denkt in het belang van het land, die denkt aan de onderdanen en laten we eerlijk zijn, toen Covid-19 Nederland aandeed, toen volgde de bevolking de toen genomen maatregelen heel netjes op!
Dus minister Hugo de Jonge mag ons wel eens haarfijn gaan uitleggen waarom er zo nodig een noodwet moet komen!

Het is wel heel duidelijk geworden dat het wantrouwen door een aanzienlijk deel van de bevolking van Rutte III gegrond is, een kabinet dat de bevolking gaat afdwingen is exact het tegenovergestelde van het adviseren, want dwang staat haaks op onze vrijheid!
Hetgeen hiermee bereikt gaat worden, is dat mocht er zich straks werkelijk een pandemie voordoen, er de nodige mensen zelf gaan bepalen in hoeverre men nog gaat luisteren, want dit kabinet heeft er wel voor gezorgd dat ze ongeloofwaardig aan het worden is!

Nu ben ik niet zo bang voor een tweede golf van Covid-19, ik heb er veel meer moeite mee, dat bepaalde organisaties zoveel macht hebben gekregen, dat zij dingen kunnen gaan bepalen en ondernemen, die zeer schadelijk voor ons als mensen zijn.
Dat er helemaal niet meer om mensenlevens gegeven wordt, dat moge ook wel heel duidelijk zijn, er spelen gewoon hele smerige spelletjes, het gaat er louter om, om een vaccin in omloop te gaan brengen waar heel fors aan verdiend gaat worden en niet anders.

Aan bijvoorbeeld hydroxychloroquine valt geen cent meer te verdienen, het patent is verlopen en dat dit in combinatie heel goed bleek te werken, dat was een bittere pil voor big pharma, want dat zou een forse aderlating zijn in het aantal te verstrekken vaccins.
Dus werd dit middel uiteraard in de ban gedaan, zo wil men dus ook niet naar Maurice de Hond luisteren, of naar een Willem Engel, want daarmee komt de te gane route in gevaar, zou het geen goed idee zijn om eens een petitie te starten betreffende de bereidwilligheid tot vaccinatie?

Stel minister Hugo de Jonge krijgt een petitie overhandigd waar een zeer aanzienlijk deel van de bevolking hem duidelijk maakt, zich niet te laten vaccineren, er zijn genoeg aanleidingen daartoe te vinden en één daarvan is wel dat een vaccin voor introductie een lange proeftijd nodig heeft.
Mensen gijzelen met een middel dat nog niet bestaat, of nog niet grondig is getest, is een grote schande en als dit virus nou echt zo dodelijk zou zijn als bijvoorbeeld het ebolavirus dan zou dit uiteraard een heel ander geval zijn.

De waarheid leert ons dus een heel ander verhaal, dat zwakkeren en ouderen beschermd dienen te worden valt te begrijpen, maar om een complete economie om zeep te helpen, door het niet terug te treden in de gedane schreden is gewoon misdadig en het belang erachter te dienen is misdaad.
Een ambtenaar zal financieel niet veel gemerkt hebben van de lockdown, de gewone burgerbevolking des te meer, over ambtenaren, politici en gezagsdragers valt al het nodige aan op te merken, want het wordt de hoogste tijd dat ook zij eens onder de loep worden gelegd.

het wordt tijd dat ook wij de straat op gaan en het deed me goed te zien, dat ook mensen in de auto gestapt waren om de boeren te steunen, we moeten solidair worden met de mensen die er voor ons eten zijn, dit Nederland is geen vrij land meer, kent nauwelijks democratie meer, die EU en euro hebben ons niets dan narigheid gebracht en blijven wij voortrazen op een uiteindelijk doodlopend spoor, of trekken we aan de noodrem?
Voor mij zijn juist dit jaar een aantal zaken wel heel duidelijk geworden, genoeg is genoeg!

Chris Collard.

4.6 17 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
7 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
wilboo

met deze regering is er geen hoop in hel en het maakt niet uit of het parlement met vakantie is of niet, ze laten toch niets van zich horen (op een enkeling na). Gelukkig is er nog een echte leider in amerika, president trump laat zich niet klein krijgen. Zijn speech op 4 juli bij mount rushmore is hoopgevend. Hij heult niet met vernielers maar laat ze arresteren. Ik kan iedereen aanbevelen naar fox news te gaan, mn tucker carlson en hannity, daar krijg je een ander geluid dan zoals hier van de msm, die alleen klakkeloos cnn kopieren. Het… Lees verder »

fredd55

Ik woon in het buitenland en lees elke dag met lede ogen hoe NL naar de klote gaat .helaas merk ik hier ook dat er naïviteit en gelatenheid heerst.
dit stuk geeft perfect aan waar we als nl,ers staan :met 1 voet aan de slavenketting

fredd55

Alweer 4 jaar in Hongarij, geen spijt ondanks kritiek van collega’s en vrienden

fredd55

Hongarije is onbekend maar een verademing vergelijken met nl.wat een verschil

fredd55

Ik heb mijn pensioen naar voren gehaald.-binnen is binnen -. Je hebt ongeveer €300 vaste lasten ,de rest van je inkomen is vrij. Dus dat is idd best te doen .Als God in Hongarije ☺. De taal valt mee,omdat je vaak steun hebt van mede,nl,ers

Bart

Puike brief, Chris.
Verspreid hem wijd en ver.

ND

Wij moeten ook geen toestemming vragen om te demonstreren. Het is inherent aan n demonstratie dat ie, onverwacht, storend, en massaal plaatsvind. Onder het mom van; "wie niet horen wil moet maar voelen" moeten we nu gaan knallen. Met "knallen" bedoel ik geen geweld, maar wel burgerlijk ongehoorzaam zijn en je niet laten wegsturen, dreigt er iemand opgepakt te worden ga je helpen en de politie tegenwerken. Gaat de politie slaan, dan sla je pas terug, maar dit moet wel massaal gebeuren. Al dan niet op verschillende plekken in NL tegelijk. En de boeren met zwaar materieel moet oprukken naar… Lees verder »

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x