CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

We MOGEN nu van het RIVM één SEKSBUDDY kiezen.

De laatste stuiptrekkingen van een belachelijk corrupte organisatie die denkt voor God te kunnen spelen en natuurlijke eigenschappen van de mens te kunnen sturen, maar hun hand hier zwaar OVERSPELEN.

Het RIVM laat weten: voor Nederlandse singles die lichamelijk contact missen, is het einde van de lijdensweg voorbij: vanaf nu mogen ze één ‘seksbuddy’ of ‘knuffelmaatje’ kiezen. Dat mocht tot nu toe NIET door de coronamaatregelen.

Iedereen met een vaste partner mocht wél seks hebben, “omdat zij toch al veel dichtbij zijn en het praktisch onmogelijk is om elkaar fysiek te ontwijken”.

“Maar het is logisch dat singles ondertussen ook behoefte hebben aan fysiek contact”, liet het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) afgelopen vrijdag weten.

Om die reden wordt een VASTE BEDPARTNER sinds vrijdag TOEGESTAAN.

‘Het is wel belangrijk dat het risico op het coronavirus zo klein mogelijk wordt gehouden, door samen te bespreken wie hij of zij nog meer als vaste bedpartner beschouwd’, aldus het RIVM.

En hoe gaan ze dat van die ‘vaste bedpartner’ controleren? Met een bedpartner appje in de smartphone? Laten registreren in ’t gemeentehuis? Op facebook? Vastbinden aan ’t bed, dan ben je zeker. Maar is dat wel een essentiële verplaatsing?

RIVM adviezen voor thuis beschreven op hun website: Loket Gezond Leven:

Adviezen rondom seksualiteit voor (jong)volwassen en ouderen:

*Door de 1,5 meter-regel kunt u alleen seks hebben met uw vaste partner

*Seks met uw vaste partner kan, als u dat beiden wilt. U bent immers toch al veel dichtbij en het is praktisch onmogelijk om elkaar fysiek te ontwijken. Heb geen seks met uw partner als die is geïsoleerd vanwege (vermoedelijk) een infectie met het coronavirus.

*Seks met UZELF of met anderen OP AFSTAND kan wel (denk aan erotische verhalen vertellen, samen masturberen).”

*In tegenstelling tot ieders trouwplannen en avontuurtjes, is de ontvolkings-agenda van de globalisten overduidelijk NIET in de ijskast gezet.

Bron: RIVM
https://www.loketgezondleven.nl/advies-ondersteuning/coronavirus/seksualiteit

HLN.BE:
Seksrelaties gestuurd door RIVM

5 1 Stem
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
1
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven